Hoďte všedné starosti za hlavu a vyrazte do Mielna v Poľsku! Prechádzky po promenáde, kúpanie v mori aj v jazere, rôznorodé športové aktivity a zaujímavé výlety – to všetko už na vás čaká. V Molo Park Aparthoteli si navyše doprajete bohaté raňajky formou bufetu a relax vo wellness centre s bazénom a saunou. Poteší aj celoročný animačný program pre deti.

O ubytovaní

Moderný Molo Park Aparthotel sa nachádza v poľskom meste Mielno, z jednej strany obklopenom Baltským morom, z druhej jazerom Jamno, ktoré je jedným z najväčších v Poľsku. O príležitosti na kúpanie a vodné športy tak budete mať postarané - na pláž dôjdete približne za 7 minút. A keby vám priľahlé more nebolo dosť, vydajte sa k jazeru Jamno (100 m), kde si okrem vodných športov užijete aj rybárčenie.

Pokiaľ sa na chvíľu odtrhnete od vodných radovánok, vyrazte objavovať mesto Mielno a okolie. Prejdite si Lipovú alej (1,2 km) s prastarými stromami a krásnu Promenádu priateľstva (600 m) s dĺžkou 3 km, ktorá spája Mielno s Unieście. Navštívte Mrožov pamätník (1,3 km), Pamätník letcov (750 m) alebo Jelení pamätník (950 m) a preskúmajte bývalé nemecké bunkre (1,7 km) z roku 1940. Deti i dospelých určite nadchne aj perníková chalúpka (1,2 km) – domček postavený hore nohami.

Na výlet si vyrazte do prístavného mesta Unieście (2,5 km) a ochutnajte miestne rybie špeciality. Alebo si urobte výlet na bicykloch a pokorte časť medzinárodnej cyklistickej trasy EuroVelo. Za návštevu stoja tiež tematické záhrady Hortulus v Dobrzyci (19,4 km) alebo expozícia Zagroda Jamno v Koszaline (14,3 km) s ukážkami architektúry a života v 19. storočí. Za zábavou si potom môžete zájsť do lanového parku Tukan (220 m) so 7 trasami až 15 metrov nad zemou a 110 zábavnými atrakciami.

More a pláže

Najbližšia pláž – Mielno, je od ubytovania vzdialená približne 500 m. Pláž je dlhá, skôr užšia, pokrytá jemným svetlým pieskom. Hneď cez cestu je promenáda s obchodmi a kaviarňami, na pláži sú potom k dispozícii toalety, plážový bar a kabínky na prezlečenie. Cez leto je navyše strážená plavčíkom.

Navštíviť môžete tiež neďaleké pláže Mielenko (4 km), Chłopy (5,4 km), Sarbinowo (9,1 km) a Gąski (10,9 km) . Pláže v tejto oblasti sú piesočnaté, pokojné, s miernym zostupom do mora. Počítajte ale s tým, že voda môže byť trochu chladnejšia, najmä na začiatku sezóny.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v krásnom, modernom apartmáne s dych vyrážajúcim výhľadom na mesto a jazero. Všetky apartmány sú klimatizované, majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, fénom a toaletnými potrebami, televíziu, WiFi pripojenie, sadu na prípravu kávy a čaju, set na žehlenie a trezor.

  • Izba Superior meria 24 m² a je vybavená dvomi samostatnými lôžkami, ktoré je možné spojiť do manželskej postele, písacím stolom, stolíkom s kreslami a vstavanými skriňami. Súčasťou apartmánu je balkón s vonkajším posedením.

  • Izba Superior Plus ponúkne plochu 28 m², na ktorej nájdete dvojlôžkovú posteľ, rozkladaciu pohovku, písací stôl, vstavané skrine a posedenie s kreslami. Nechýba balkón s vonkajším nábytkom.

  • Apartmán s 1 spálňou je veľký 35 m² a skladá sa z 2 oddelených miestností. V jednej sa nachádza dvojlôžková posteľ, v druhej budete mať k dispozícii rozkladaciu pohovku, posedenie s kreslami a malú kuchynku s varnou doskou a základným vybavením.

Na čom si pochutnáte?

V útulnom bistre so zimnou záhradou sa podávajú bohaté raňajky formou bufetu. Cez deň si sem môžete zajesť posedieť pri šálke kávy alebo osviežujúceho drinku.

Kde budete relaxovať?

V modernej wellness zóne si užijete relax v krytom bazéne s výhľadom na jazero a v fínskej saune.

Cestujete s deťmi?

Ubytovanie je perfektnou voľbou pre rodiny s deťmi, ktoré sa skvele zabavia vo farebnej detskej herni a pri bohatom animačnom programe. Ten tu beží po celý rok. Na zapožičanie sú aj spoločenské hry, knižky, maľovanky a ďalšia zábava pre deti.

Niečo naviac

Nedostatok vyžitia rozhodne nehrozí malým ani veľkým. Hneď vo vedľajšom Dune Beach Resorte nájdete požičovňu elektrobicyklov a veľkú herňu Dune Golf & Racing, kde si na moderných simulátoroch vyskúšate, ako sa riadi pretekárske auto, alebo potrénujete svoj golfový odpal.

Molo Park Aparthotel ***

Molo Park Aparthotel ***

Bolesława Chrobrego 31 , Mielno
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MOLO PARK MIELNO Sp. z o.o. IČ: 382383427


+48 94 700 04 04

recepcja@molopark.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 80 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
za 30 Zł/noc v mimosezóne, za 50 Zł/noc 28. 6. - 31. 8.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
1,6 km
Aquapark
15,9 km

Tipy na výlet

Mielno

Mielno Tip na výlet

Mielno je poľské mestečko, ktoré leží na pobreží Baltského mora. Je atraktívnym cieľom pre turistov, ktorí hľadajú nádherné pláže, prírodné krásy a možnosti zábavy. Miestna nekonečná piesočná pláž ponúka nielen príležitosti na kúpanie, ale aj na vodné športy, ako je windsurfing alebo jachting. Mielno však ponúka úplne nový rozmer odpočinku, a to vďaka kúpeľným službám a priaznivej klíme.

Mielno ale nie je len o relaxácii na pláži, preslávilo sa predovšetkým svojou bujarou atmosférou a vychýrenými reštauráciami. Podľa niektorých sa tu dokonca nachádzajú najlepšie reštaurácie s morskými plodmi v celom Poľsku. Vo dne aj v noci to v miestnych uliciach poriadne žije. Zájsť si môžete na koncert, festival alebo si užiť púťové atrakcie, ktorých je mesto plné.

Čo by ste mali v Mielne vidieť?

  • Piesočnú pláž Mielno
  • Lanový park Tukan
  • Family Park Mielno
  • Bunkre Mielno
  • Mólo Chlopy
  • Jazero Jamno
  • Promenáda priateľstva
Viac informácií
Jazero Jamno
Jazero Jamno
Bunkre Mielno
Bunkre Mielno
Mólo v Chłopoch
Mólo v Chłopoch