Dovolenka v kúpeľnom mestečku Veľký Meder vo Vile Azur iba 600 m od termálnych kúpeľov Thermal Corvinus, do ktorých máte zľavu 10 %. Tešte sa aj na raňajky formou bufetu, fľašu maďarského vína a hodinový prenájom tenisového kurtu.

O ubytovaní

Vila Azur sa nachádza v kúpeľoch Veľký Meder iba 600 m od známeho termálneho kúpaliska Thermal Corvinus. Vďaka nádhernej prírode a príjemnej klíme je táto oblasť ideálna pre výlety pešo aj na bicykli. Objavte krásy prírodných rezervácií Klátovské rameno (25 km) a Číčovské mŕtve rameno (12 km). Cykloturisti sa tu môžu napojiť na známu trasu Dunaj, ktorá vedie až z Nemecka. Do maďarského kúpeľného mesta Györ je to len 19 km. V Györi na vás čakajú termálne kúpele, mnoho historických i prírodných pamiatok a reštaurácií s vychýrenými maďarskými špecialitami.

Kde budete spať?

Vila Azur ponúka niekoľko typov ubytovania. Každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou so sprchou, televíziou a chladničkou. 5 z 13 izieb je vybavených aj vlastnou kuchynkou (k dispozícii je rýchlovarná kanvica, mikrovlnka, taniere, poháre, príbory) a 3 sú bezbariérové.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na bufetových raňajkách.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je k dispozícii záhrada a detské ihrisko.

Penzion Vila Azur (SK)

Penzion Vila Azur (SK)

Kurtaserská ul. 239/89 , Veľký Meder
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Michal Pupkai IČ: 52317021


+421 948 185 001

info@3333.sk

Check In
11:00 - 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,6 km