Termálne kúpele Terme Topolšica nájdete v Slovinsku a ich súčasťou je aj ubytovanie v apartmánoch Family Apartments či v izbách v Hoteli Vesna. Užite si parádny pobyt s neobmedzeným vstupom do kúpeľov, ktoré ponúkajú vnútorné a vonkajšie bazény s celkovou plochou 1 760 m². Nechýbajú plavecké, relaxačné ani detské bazény alebo napríklad vírivka.

O ubytovaní

Ubytovací a kúpeľný komplex Terme Topolšica - Hotel Vesna & Family Apartments sa nachádza v malebnej obci Topolšica, kde je v rámci Slovinska najviac slnečných dní v roku. Tunajšia termálna voda, nádherná príroda a priaznivá klíma zaručujú dokonalé podmienky na oddychovú aj aktívnu dovolenku v každom ročnom období.

Ubytovací areál sa skladá z dvoch častí. Prvá je budova hotela s hotelovými izbami, reštauráciou a zázemím. Neďaleko hotelového komplexu sa na zelenom svahu nachádza idylická apartmánová dedinka s 27 moderne vybavenými rodinnými ubytovacími jednotkami.

Súčasťou hotelového komplexu je vonkajší aj krytý aquapark, a tak to za relaxáciou v bazénoch s liečivou vodou budete mať doslova pár krokov.

V krásnom kopcovitom kraji je množstvo hradov, ku ktorým si môžete urobiť výlet po značených turistických chodníkoch. Ďaleko to k nie je napríklad k hradu Šostanj (4,5 km), k pozostatkom hradu Šalek (12 km) či k hradu Vodriž (15 km). Parádnym cieľom výletu je tiež neďaleké mesto Velenje (10 km), ktoré patrí k najslnečnejším a najzelenším miestam v celom Slovinsku. Nájdete tu napríklad hrad Velenje (11 km) alebo obľúbené múzeum ťažby (10 km).

Zvlášť počas letnej sezóny odporúčame navštíviť jazero Velenjsko (10 km), ktoré je skvelým východiskovým bodom na prechádzky, cyklistiku či jazdu na koni. Navyše sú tu ideálne podmienky na kúpanie a zázemie pre mnoho športových aktivít aj pre deti.

Kde budete spať?

Izba Standard meria 20 m², je vybavená manželskou posteľou a umožňuje 2 prístelky, celkovo tak ubytuje až 4 osoby. K vybaveniu patrí televízia, pracovný stôl, telefón a WiFi pripojenie. Súčasťou je vlastná kúpeľňa so sprchou. Za príplatok môžete zvoliť izbu Standard vo variante s balkónom, tá je ale o niečo menšia (18 m²), a preto je v nej možná len 1 prístelka.

Izba Comfort s balkónom je väčšia (22 m²) a modernejšie zariadená. Okrem komfortného dvojlôžka sa do nej zmestia až 2 prístelky, samozrejme nechýba pracovný stôl, WiFi pripojenie, televízia ai. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom.

Izba Superior (20 m²) ponúka skutočný komfort vďaka klimatizácii, chladničke a krásnemu interiéru ladenému do neutrálnych a pastelových farieb. Vedľa manželskej postele je rozkladacia pohovka, na ktorej sa vyspia 2 deti, ide teda o ideálnu izbu pre rodinu. V kúpeľni nájdete moderný sprchovací kút a župany.

Tiež izba Superior existuje vo verzii s balkónom. Ani tu nechýba klimatizácia, rozkladacia pohovka či chladnička, izba je ale oproti variantu Superior bez balkóna o trochu menšia, meria 18 m².

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou balíčka je v prípade ubytovania v hotelovej izbe aj polpenzia podávaná v modernej hotelovej reštaurácii, ktorá má dve priestranné terasy poskytujúce krásny panoramatický výhľad do prírody. Raňajky aj večere majú formu bufetu, a tak sa hostia každé ráno a večer môžu tešiť na pestrý výber tradičných slovinských pokrmov, medzinárodných špecialít aj sezónnych jedál. V priebehu dňa je potom možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou ubytovacieho komplexu je rozľahlý vodný park s rozlohou vodných plôch 1 760 m². Nájdete tu vnútorné i vonkajšie bazény s liečivou minerálnou vodou, vodné atrakcie, horúce pramene, rímske kúpele, turecké kúpele, fínsku saunu, infra saunu alebo solárium. Vodný park je otvorený po celý rok a dopriať si tu môžete aj masáže a liečebné procedúry.

Terme Topolšica - Hotel Vesna & Family Apartments

Terme Topolšica - Hotel Vesna & Family Apartments

Topolšica 77 , Topolšica
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Terme Topolšica, d.d. IČ: 5259274000


+386 3 896 31 00

info@terme-topolsica.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 m

Tipy na výlet

Hrad Celje

Hrad CeljeTip na výlet

Takzvaný Starý hrad alebo tiež Horný hrad stojí na kopci nad mestom Celje a vďaka svojej rozlohe si vyslúžil titul najväčšieho slovinského hradu. Počiatky stavby spadajú do 13. storočia, kedy bol hrad sídlom grófov z Celje. V 17. storočí začal hrad chátrať, ale od polovice 19. storočia je pamiatkovo chránený a stále prebiehajú snahy o jeho reštauráciu. Návštevníci hradu si chvália ako historickú atmosféru miesta, tak aj úchvatný výhľad do okolitej kopcovitej krajiny.

Šmartinsko jazero
Šmartinsko jazero
Dom na strome
Dom na strome
Kúpeľné mesto Laško
Kúpeľné mesto Laško