Letný výpredaj je tu! S kódom 7NAVSETKO teraz získate akýkoľvek pobyt so zľavou 7 %. Neváhajte dlho, akcia platí len do dnešnej polnoci!

Oblíbené 0

Zatiaľ nemáte žiadne obľúbené ponuky.

  • K ponukám sa môžete kedykoľvek vrátiť
  • Obľúbené ponuky na jednom mieste
  • Upozornenie na zmeny v ponukách

Osobne overené: Recenzia horského pobytu s wellness v Hoteli Biathlon Sport & Spa *** v poľských Krkonošiach

Vydajte sa spolu s Martinom, členom nášho Travelking tímu, do poľských Krkonôš. Konkrétne do Hotela Biathlon Sport & Spa ***. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A aké výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia horského pobytu s wellness v Hoteli Biathlon Sport & Spa *** v poľských Krkonošiach

Informácie o pobyte v bodoch:

Kam a ako sme išli?

Za krásami Krkonôš - ale tentoraz na poľskej strane - sme vyrazili z Brna v dopoludňajších hodinách. Trasu sme mali naplánovanú smerom na Prahu a potom na Liberec. Takmer celý čas sme išli po diaľnici a musím povedať, že cesta bola plynulá a do hotela sme dorazili po 4 hodinách a 335 najazdených kilometroch. Hotel sa nachádza priamo pri ceste len kúsok od česko-poľskej hranice a s pomocou navigácie nebol problém ho nájsť. Ubytovanie leží pri lese a naproti je veľký moderný bežkársky areál. Keby sme na pobyt vyrazili v zime, určite by som si tu bežkovanie vyskúšal. Na pobyte sme ale boli na jeseň, takže som si trate mohol aspoň prejsť. 🙂

Ako to bolo s parkovaním?

Zo zadnej časti hotela bolo umiestnené parkovisko zabezpečené závorou. Všetky parkovacie miesta boli vonkajšie a bez strechy. Pre hostí z Travelkingu je parkovanie zadarmo, čo považujem za veľké plus.

Kde sme sa ubytovali?

Po otvorení dverí od izby nás privítal horský interiér, masívne postele z dreva, šatníková skriňa a nechýbali tu ani dve pohodlné stoličky a stôl. Ďalej bola izba zariadená televízorom a rýchlovarnou kanvicou s ponukou čajov. Kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom bola dostatočne priestranná. Nesmiem zabudnúť spomenúť, že bolo v celej izbe pekne upratané a to aj pod posteľami. To viem vďaka tomu, že sme si oddelené postele po príchode, samozrejme, prisunuli. 🙂

Biathlon Sport & Spa Hotel

Ako sme sa najedli v ubytovaní?

Mali sme zaistenú polpenziu, ktorá sa skladala z bufetových raňajok a servírovanej večere. Počas raňajok bol bohatý výber ako slaných, tak aj sladkých pokrmov. Z teplých jedál tu boli párky, varené vajcia i volské oká, k tomu pečivo, zelenina, rôzne nátierky a, samozrejme, aj syry a salámy. Zo sladkých pokrmov nechýbali koláče a buchty, džemy, cereálie a ovocie. Na pitie sme si dali vodu, džúsy a kávu. Z pestrej ponuky si určite si vyberie každý.

Večera bola trojchodová a jej súčasťou vždy bola polievka, hlavný chod a dezert. Na večeru nebolo možné si jedlo vyberať, ale aj tak som bol spokojný. Ochutnali sme napríklad bravčový plátok so zemiakmi a dvomi zeleninovými šalátmi či mäsovú zmes s omáčkou, zemiakmi a opäť nechýbala ani zeleninová obloha. Ako dezert nám naservírovali čokoládový zákusok či zmrzlinu so šľahačkou. Na jedle sme si s priateľkou obaja pochutnali.

Biathlon Sport & Spa Hotel

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Po celom dni strávenom na výletoch sme sa veľmi tešili na odpočinok v modernom hotelovom wellness. Mohli sme sa vyhriať ako vo fínskej, tak v parnej saune. Ďalej bola súčasťou vírivka, v ktorej však bola pomerne studená voda, takže viac ako na relaxáciu sa hodila na osvieženie po saunovaní. Celkovo sa nám wellness centrum páčilo a relaxácia v ňom nás nabila energiou na ďalšie túry. Pre tých, ktorí radšej odpočívajú aktívne, je v hoteli k dispozícii veľké fitness plné moderných kardio i posilňovacích strojov.

Kam sa vydať na výlet?

  • Urobili sme si výlet do Harrachova, ktorý je z hotela vzdialený iba 10 minút jazdy autom. Prešli sme si harrachovské centrum a potom sa vydali pokojnou prechádzkou nad mestom k Mumlavskému vodopádu.
  • Na poľskej strane hranice sme navštívili mesto Karpacz. Jeho dominantou je nórsky kostol, ktorý je naozaj nádherný a stojí za to sa sem vydať. Hneď vedľa neho vedie náučný chodník lesom, ktorý sme ale nevyskúšali. Namiesto toho sme vyrazili za mesto, kde na nás čakal krásny Dziki Wodospad alebo Divoký vodopád. Videli sme tu aj lanovku, ktorá vozí turistov na horu Sněžku – pre nás netradične z poľskej strany.

Záverečné hodnotenie pobytu v Hoteli Biathlon Sport & Spa ***

„Poľské Krkonoše som navštívil prvýkrát a verím, že nie naposledy. Pobyt v Hoteli Biathlon Sport & Spa *** bol perfektnou voľbou. V útulnej izbe v horskom štýle aj modernom wellness so saunami a vírivkou sme si skvele oddýchli a ďalšiu energiu sme načerpali z vynikajúcej polpenzie. Okolie hotela je plné prírodných i kultúrnych pamiatok, ktoré stoja za návštevu. Odporúčam kostol v meste Karpacz aj Divoký vodopád.”


👍 Pobyt v Hoteli Biathlon Sport & Spa *** bol osobne overený Martinom, členom tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 1. 9. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň