Zo strážnického Penziónu U Veličky na vás na jar i v lete okamžite dýchne pohoda a pokoj. Juhomoravské mestečko preslávené folklórom a, samozrejme, vínom plus poloha penziónu priamo pri Baťovom plavebnom kanáli s prechádzajúcimi loďkami je skrátka dokonalou kombináciou, ktorá dokáže spomaliť aj čas. Pobyt si užijete aj vďaka servírovaným raňajkám a predovšetkým aj poldennému výletu - plavbe na lodi. Dieťa do 5 rokov zdarma.

O ubytovaní

Ako v niektorom zo starších českých filmov si budete pripadať ihneď po príchode k Penziónu U Veličky. Lenivo plaviace sa loďky po Baťovom kanáli v tesnej blízkosti rodinného penziónu pri lesoparku vytvárajú s neďalekým kúpaliskom (1,6 km) a zámkom Strážnice (1,8 km) aj s priľahlou platanovou alejou dokonalé zákutia pre pohodový pobyt. Vydajte sa tiež k prírodnej pamiatke Osypané břehy (6,3 km) či Váté písky (6,8 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžkové izby plné prirodzeného svetla sú okrem manželskej postele a televízie vybavené WC a vlastným sociálnym zázemím. Štvorlôžkové izby ideálne pre rodiny sú vybavené totožne, majú však spoločné sociálne zariadenie na poschodí.

Na čom si pochutnáte?

V penzióne je bistro, kde vám budú ráno servírovať raňajky. Vychutnať si ich za pekného počasia môžete aj na vonkajšej terase.

Cestujete s deťmi?

Deťom sa tu bude tiež páčiť - skákací hrad, detské preliezačky aj hojdačky potešia každé dieťa!

Niečo naviac

Požičajte si tu bicykel, elektrobicykel, loď či kajak.

U Veličky

U Veličky

U plavebního Kanálu 1326 , Strážnice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Baťův kanál U Veličky s.r.o. IČ: 07233523


+420 739 800 586

info@uvelicky.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od jazera
13 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
27 km

Tipy na výlet

Baťov kanál

Baťov kanálTip na výlet

Baťov kanál, hovorovo Baťák alebo Prieplav Otrokovice-Rohatec, je historická vodná cesta vybudovaná v rokoch 1934 -1938 s dĺžkou 52 km, ktorá spájala Otrokovice s Rohatcom. V súčasnosti je na kanále 13 plavebných komôr a umožnená turistická vodná doprava medzi Otrokovicami a Petrovom, prípadne Skalicou na Slovensku. Turisti môžu využívať 8 prístavov a 16 prístavíšť.

Od mája do septembra sa môžete vydať na skupinovú rekreačnú plavbu doplnenú o poznávacie a gastronomické programy. Celá vodná cesta je prístupná aj pre tých, ktorí vlastnia čln, prípadne si môžete loď požičať.Plavbu možno spojiť s cykloturistikou vďaka cykloceste, ktorá je dlhá viac ako 80 km a ďalej na ňu nadväzujú chodníky a trasy v okolí, vrátane Moravských vinárskych chodníkov.

Viac informácií
Strážnice
Strážnice
Strážnický skanzen
Strážnický skanzen
Veselí nad Moravou
Veselí nad Moravou