Chcete si naplno užiť Krkonoše? Potom si pre svoju dovolenku vyberte Alpský Hotel ***+ v Špindlerovom Mlýne a vychutnajte si polpenziu, kávu, zmrzlinový pohár a vstup do wellness centra (fínska sauna, vírivka). Čaká vás aj masáž a zľavy. Páčiť sa tu bude aj deťom - je pre ne pripravené premietanie filmov.

O ubytovaní

Dlho ste hľadali to ideálne spojenie aktívnej dovolenky a relaxácie? Navštívte Alpský Hotel ***+ v Špindlerovom Mlýne a zažite oboje na jednom mieste. Známy športový a skiareál Špindlerův Mlýn nájdete len 5 minút pešo od hotela. Súčasťou sú obľúbené strediská Svatý Petr a Medvědín do ktorých sa dostanete aj skibusom, ktorého zastávka je vzdialená cca 200 metrov od hotela.

Do centra Špindlerovho Mlýna to budete mať len asi 1 km, okrem zimných športov si tu užijete aj ďalší rozmanitý program. Z historických pamiatok stojí za videnie kostol sv. Petra a Pavla, ktorý zaujme klasicistickou architektúrou, alebo drevená zvonička na Labskej stará takmer 200 rokov. Z modernejších monumentov zase nesmiete vynechať Bílý most, ktorý je jedným zo symbolov mesta.

Aktívnejší jedinci sa určite radi prejdú na bobovej dráhe (2 km) alebo navštívia Snowtubing park (2 km), kde sa prejdú snehovým korytom na nafukovacích dušiach. Oblasť Krkonošského národného parku je navyše ako stvorená na výlety do prírody. V teplých mesiacoch môžete krajinou surfovať pešo alebo na bicykli a v zimných trebárs na bežkách. Medzi obľúbené výletné ciele patrí Pančavský vodopád (7 km), najvyšší vodopád v Česku, alebo Úpske rašeliniská (6 km).

Kde budete spať?

Ubytovanie vás očarí svojou jedinečnou atmosférou a štýlom pripomínajúcim typické horské hotely v Rakúsku. Ubytujete sa v komfortných izbách s masívnym dreveným nábytkom. Izby disponujú televíziou a pracovným stolom so stoličkou. Súčasťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Samozrejme nechýba ani WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Na polpenziu sa môžete tešiť v reštaurácii Republika, ktorá je zariadená v štýle 20. rokov a naservírujú vám tu skvelé pokrmy českej a medzinárodnej kuchyne. Pohárik vína si potom vychutnáte v malej vinárni s krbom a v teplých dňoch si užijete grilovanie na záhrade.

Kde budete relaxovať?

Za odmenu po náročnom dni si určite radi oddýchnete v hotelovom wellness, kde nájdete fínsku saunu, infra saunu, vírivku aj masérnu.

Cestujete s deťmi?

Vaše ratolesti sa medzitým môžu zabaviť v detskom kútiku.

Niečo naviac

Dospelých poteší biliard, šípky a stolný futbal.

Alpský Hotel ***+

Alpský Hotel ***+

Svatopeterská 45 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotelklik a.s. IČ: 03066291


731 139 595

sales@hotel-klik.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn