Chcete si užiť luxusnú dovolenku, akú poznáte len z filmov? Vydajte sa do Golf Resortu Kaskáda **** pri Brne. Čaká na vás perfektne upravené golfové ihrisko, kde si môžete natrénovať odpal a voziť sa golfovým vozíkom, luxusné wellness centrum s privátnou zónou a vynikajúce raňajky formou bufetu. Dieťa do 6 rokov má navyše pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Golf Resort Kaskáda **** nájdete v meste Kuřim, neďaleko moravskej metropoly Brna. Oblasť južnej Moravy je perfektná na relaxačné pobyty, aktívnu turistiku aj dovolenku s deťmi, každý si tu zaručene príde na svoje.

Pokiaľ cestujete s deťmi, určite vás poteší, že je hotel iba 6,4 km od brnianskej zoologickej záhrady s viac ako 400 druhmi zvierat. Za zvieratkami sa môžete vydať aj do obory Holedná (10,4 km), kde žijú muflóny, daniele a diviaky. Za poznaním zase vyrazte do vedeckého zábavného parku VIDA! (14 km) s expozíciami Planéta, Civilizácia, Človek a Mikrosvet alebo navštívte Hvezdáreň a planetárium v Brne (11,2 km), kde sa pravidelne konajú zaujímavá predstavenie.

Na vybitie energie potom poslúži lanové centrum Jungle Park (13,4 km), trampolínové centrum Jump Park (15,3 km) a v lete aj kúpalisko Riviéra (12,8 km) alebo Brnianská priehrada (6,8 km). Tá je v súčasnosti nielen rajom vodných športov, ale aj wellness zážitkov. A vynechať jej návštevu nemusíte ani v zime, kedy sa tu síce nevykúpete, ale môžete zdolať niektorú z okolitých bežkárskych trás. V najtvrdších mrazoch potom slúži zamrznutá hladina priehrady aj na korčuľovanie.

Neďaleké Brno bude rajom aj pre všetkých obdivovateľov historických a kultúrnych pamiatok. Vynechať by ste nemali vilu Tugendhat (11,9 km) zapísanú v Zozname UNESCO, Starú radnicu (13,5 km) opradenú povesťami, hrad Špilberk (12,2 km) a jeho kasematy alebo kopec Petrov s katedrálou sv. Petra a Pavla (13,5 km). Vďaka prístupu do brnianskeho podzemia sa dokonca môžete prejsť aj pod mestom a preskúmať labyrint pivničných priestorov alebo druhú najväčšiu kostnicu v Európe.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v priestrannej dvojlôžkovej izbe Superior. O dostatok prírodného svetla sa postarajú veľké, francúzske okná a dokonalý komfort zaistí vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom, stôl s posedením, televízia, WiFi pripojenie, minibar, trezor, telefón, župan a prezuvky. V izbe nájdete dve pohodlné postele, ktoré môžu byť samostatne alebo spojené do dvojlôžka. Navyše je možné pridať aj prístelku v podobe vysúvacieho lôžka. K dispozícii budete mať aj vonkajšiu terasu.

Na čom si pochutnáte?

Hotelové raňajky sa podávajú formou bufetu v salóniku Cadentes, odkiaľ budete mať vďaka presklenej stene krásny výhľad na zeleň golfového ihriska, v teplejších dňoch je možné salónik prepojiť s terasou. Obed aj večeru si môžete vybrať z klasického menu v reštaurácii Kaskáda. Ponuka jedál zahŕňa české aj zahraničné špeciality, ktoré potešia oko aj chuťové poháriky. Jedlo si vychutnáte v krásnom prostredí reštaurácie alebo na terase. Príjemný deň môžete zavŕšiť večerným drinkom v hotelovom lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom na golfovom ihrisku, na bežkách alebo inou aktivitou nie je nič lepšie, než uľaviť unaveným svalom aj mysli v hotelovom wellness centre. Zaplávate si tu v 10 m dlhombazéne s protiprúdom, zahrejete sa vo fínskej alebo parnej saune a pokoj na rozjímanie vám poskytne odpočiváreň. Celý zážitok môžete povýšiť na novú úroveň prenájmom privátnej vírivky (max. pre 4 osoby) alebo niektorú z ponuky masáží, ktorá zahŕňa aj masáž lávovými kameňmi alebo medovú masáž.

Cestujete s deťmi?

Deti si môžu užiť pobyt na čerstvom vzduchu nielen v okolí prírode a na golfovom ihrisku, ale aj na vonkajšom detskom ihrisku.

Niečo naviac

Jedným z hlavných lákadiel rezortu je samozrejme veľké golfové ihrisko s 18 jamkami (celková dĺžka až 9 655 m), 13 umelými jazerami a golfovou akadémiou. Na ihrisku navrhnutom britským architektom Jonathanom Gauntom a citlivo zasadenom do okolitej prírody si užijete nielen skvelú hru, ale aj krásny výhľad do krajiny. Okrem golfu si v Resorte Kaskáda **** môžete zahrať aj bowling.

Golf Resort Kaskáda ****

Golf Resort Kaskáda ****

Na Golfu 1772 , Kuřim
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tatry mountain resorts CR, a.s. IČ: 06871917


541 511 700

reservation.kaskada@tmr.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
13 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, alebo inak Štatl či Oltec, ako hovoria mestu miestni, je moravská metropola svetového významu, aj napriek tomu si však zachováva skvelú priateľskú atmosféru a privíta vás nežnou, materskou náručou. Či už túžite po pokoji, kultúrnych zážitkoch či zaujímavých pamiatkach, v Brne dostanete dosť z každého. Mesto žije rôznymi festivalmi, je domovom slávnych divadelníkov i hudobníkov, prvotriednych reštaurácií a krčmičiek. V Brne sa rozhodne nudiť nebudete.

Čo nevynechať pri návšteve Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vila Tugendhat, pamiatku UNESCO
  • Navštívte tiež Labyrint pod Zelným trhom, Starú radnicu s tzv. Brnianskym drakom v priechode a vyhliadkovou vežou, Kostnicu u sv. Jakuba alebo Hvezdáreň a planetárium Brno.

Na svoje si prídu aj milovníci prírody. Vydajte sa k Brnianskej priehrade, kde je k dispozícii niekoľko pláží, športovísk aj požičovňa vodných bicyklov. Nezabudnuteľný zážitok si odnesiete z plavby výletnou loďou, ktorá Vás zavezie napríklad až ku hradu Veveří. Kúsok od priehrady sa nachádza brnianska ZOO.

Viac informácií
Brnianska priehrada
Brnianska priehrada
Zoo Brno
Zoo Brno
Obora Holedná
Obora Holedná