Vyrazte na dovolenku do Špindlerovho Mlýna a zažite pravú horskú atmosféru v Hoteli Jelínek **** s takmer 100-ročnou tradíciou. Posilnení výbornou polpenziou môžete vyraziť na výlet alebo vyskúšať najrôznejšie aktivity v okolí - čo tak napríklad adrenalínové zlaňovanie hrádze Labskej priehrady? Po dni plnom zábavy si náležite oddýchnete v privátnom wellness centre alebo pri odpočinkovej masáži. Pre deti je tu navyše pripravený pestrý detský kútik Koloušek so službou stráženia.

O ubytovaní

Hotel Jelínek ****, ktorý sa nachádza v Špindlerovom Mlýne, vás očarí na prvý pohľad. Jeho budova sa vyznačuje prvkami bavorskej architektúry a ako ubytovacie zariadenie funguje už od roku 1929. Špindlerův Mlýn a jeho okolie netreba dlho predstavovať - mekka lyžiarov, horských turistov a obdivovateľov krkonošskej prírody má jednoducho čo ponúknuť po celý rok.

V zime môžete z hotela vyraziť priamo na lyžiach, pretože stanica lanovky je vzdialená len 300 metrov. Odveziete sa do lyžiarskeho strediska Svatý Peter, ktoré patrí medzi najobľúbenejšie lyžiarske strediská v krajine. O kvalite lyžiarskeho strediska svedčia aj pravidelné medzinárodné športové súťaže, ktoré sa tu konajú. Lyžiarom ponúka 11 zjazdoviek všetkých stupňov náročnosti, pre bežkárov je pripravených 5 tratí s celkovou dĺžkou 24 km.

V lete sa môžete previezť na 1 400 m dlhej bobovej dráhe (1 km), vyskúšať si svoju zručnosť v Adventure parku (550 m) a Monkey parku (1 km) a odvážlivci si môžu vyskúšať aj Zip Line alebo zlaňovanie z 35 m vysokej hrádze Labskej priehrady (2,7 km). Samozrejme, tešiť sa môžete aj na krásne pešie túry. Prejdite sa po zaujímavých náučných chodníkoch - Hornická stezka, Mlynářovy okruhy, náučný chodník Čertova strouha a ďalšie. Môžete sa vydať aj na vlastnú päsť, napríklad na Sněžku (16,9 km), k pramenu Labe (8,7 km) alebo k 148 metrov vysokému Pančavskému vodopádu (7,1 km), najvyššiemu v krajine.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 18 pohodlných izieb s dreveným nábytkom a interiérom ladenom v rustikálnom štýle. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC a niektoré izby môžu mať aj balkón alebo terasu. Samozrejmosťou je všadeprítomné WiFi pripojenie** na internet.

Dvojlôžková izba má rozlohu 16 m² a je vybavená manželskou posteľou, TV, trezorom, šatníkovou skriňou a minibarom. V kúpeľni nájdete toaletné potreby a sušič vlasov. Do izby je možné pridať detskú postieľku.

Trojlôžková izba má rozlohu 16 m² a je vybavená manželskou posteľou, samostatným lôžkom, šatníkovou skriňou, TV, trezorom a minibarom. K dispozícii sú aj toaletné potreby a sušič vlasov. Túto izbu si môžete rezervovať aj s prístelkou.

Na čom si pochutnáte?

Ponuka reštaurácie Trautenberk je naozaj pestrá, môžete si tu vychutnať klasickú českú kuchyňu s dôrazom na regionálne jedlá, ale aj vybrané špeciality medzinárodnej kuchyne alebo bezlepkové jedlá. Všetky jedlá sú pripravované z kvalitných a čerstvých surovín, úsilie kuchárov bolo dokonca ocenené certifikátom českých špecialít. Na posedenie a občerstvenie môžete využiť aj slnečnú terasu s výhľadom na rieku, hotelový bar alebo samostatný nočný bar.

Kde budete relaxovať?

Užite si maximálny relax a súkromie v súkromnej wellness zóne s klasickou finskou saunou, infračervenou saunou, vírivkou a relaxačnou miestnosťou. Doprajte si jednu z ponuky masáží, napríklad obľúbenú masáž lávovými kameňmi.

Cestujete s deťmi?

V detskom kútiku Koloušek vaše deti zaručene nadchnú rôzne hry a atrakcie vrátane šmykľaviek, balónikového bazéna, preliezačiek a ďalších. Nájdete tu aj stoly na kreslenie a iné tvorivé aktivity, s ktorými vašim deťom pomôže personál hotela, alebo oddychový kútik s rozprávkami a pesničkami. Využiť môžete aj službu stráženia detí, keď si budete chcieť oddýchnuť vo wellness centre alebo si vychutnať večeru vo dvojici.

Niečo naviac

V zime oceníte lyžiareň so sušičom topánok a uzamykateľnými skrinkami a v lete bezpečnú úschovňu bicyklov vrátane možnosti nabíjania elektrických bicyklov. V hoteli sú k dispozícii aj nabíjačky na elektromobily.

Po dni plnom aktivít si môžete oddýchnuť nielen vo wellness centre, ale aj pri biliarde.

Hotel Jelínek ***

Hotel Jelínek ***

Bedřichov 43 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL JELÍNEK s.r.o. IČ: 14263092


+420 702 113 533

recepce@jelinek-spindl.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1,3 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
0,3 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Prameň Labe a Labská bouda
Prameň Labe a Labská bouda
Bobová dráha Špindlerův Mlýn
Bobová dráha Špindlerův Mlýn