Dovolenka v pokojnej oblasti, ale napriek tomu blízko všetkých turistických atrakcií? Ubytujte sa v Hoteli Diamant v Harrachove a užite si aktívny oddych v krásnej krkonošskej prírode. Len 300 metrov od hotela volá po návšteve skvelá bobová dráha a pohodlne dôjdete aj k Mumlavskému vodopádu alebo na Lysú horu. Súčasťou ubytovania je aj privátny wellness s vírivkou a parnou saunou, ktoré po návrate z hôr oceníte dvojnásobne.

O ubytovaní

Hotel Diamant sa nachádza v pokojnej časti Harrachova v blízkosti športových zariadení, obklopený krásnou prírodou Krkonošského národného parku. Vďaka atraktívnemu okoliu sa tu rozhodne nebudete nudiť. V lete môžete objavovať prírodné a historické zaujímavosti, v zime môžete vyskúšať zjazdovky alebo bežecké trate a po celý rok môžete relaxovať v útulných krčmičkách.

Ubytovanie bude pre vás ideálnym východiskovým bodom, z ktorého budete mať na dosah ruky nielen prírodné krásy, ale aj zábavné turistické atrakcie. Obľúbené športové stredisko Harrachov vás nesklame v žiadnom ročnom období. V lete objavte prírodné perly, ako je známy Mumlavský vodopád (2,7 km), naberte kondíciu na túre na Lysú horu (9,6 km) alebo rozhľadňu Štěpánku (8,7) v malebnom Kořenove.

Využite množstvo značených turistických a cyklistických trás, ktoré vedú panenskou prírodou s nádhernými výhľadmi. Vezmite svoje deti na Náučný chodník Včelí (3,6 km) alebo ich nechajte zabaviť sa v lanoparku v Rokytnici nad Jizerou (8,6 km). Len kúsok od ubytovania na vás čaká adrenalín v podobe pohodovej bobovej dráhy (300 m).

Lyžiarov v zime poteší množstvo kvalitných a dobre upravených zjazdoviek, ktoré prinesú nezabudnuteľné zážitky. Najznámejším a jedným z najnavštevovanejších lyžiarskych stredísk v Českej republike je Lyžiarske stredisko Harrachov na Čertovej hore (1,7 km). Tento moderný raj zimných radovánok ponúka celkom 6,5 km zjazdoviek a skvelé podmienky pre rodiny s deťmi. Nemenej zážitkov na vás čaká v lyžiarskych strediskách Paseky nad Jizerou (12,4 km), Studenov (7,4 km) alebo Rokytnice (8,5 km).

Ak vás počasie sklamalo, nezúfajte, v Harrachove a jeho okolí je stále čo robiť. Nájdete tu niekoľko zaujímavých múzeí, ktoré vám spestria návštevu Krkonôš. Navštívte Hornické múzeum (3,4 km) s prehliadkou štôlne, navštívte Sklenárske múzeum (290 m), kde nahliadnete do tajov sklárskej výroby, alebo navštívte Lyžiarske múzeum (2 km), kde objavíte aj 100-ročné exempláre.

Kde budete spať?

Vašim útočiskom bude moderná dvojlôžková izba so všetkým, čo potrebujete na príjemný pobyt. K dispozícii budete mať súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a oddelené WC. Po návrate z hôr oceníte pohodlné kreslá so stolíkom a dlhé večery si skrátite obľúbeným televíznym programom. Užijete si aj voľné WiFi pripojenie, ktoré vám uľahčí plánovanie výletov alebo zdieľanie fotografií s priateľmi.

Na čom si pochutnáte?

Počas aktivít v horách budete hladní, ale v Hoteli Diamant hlad mať nebudete. Má skvelú reštauráciu, kde sa môžete kedykoľvek počas dňa občerstviť. Vyberte si zo širokej ponuky obedov a večerí, ktoré vás stopercentne zasýtia. Ako sladkú bodku za jedlom si môžete vychutnať nealkoholický nápoj, pohár vína alebo kávu a dezert.

V štýlovom interiéri reštaurácie sa budete cítiť veľmi príjemne. Vzdušný priestor oživuje niekoľko elegantných lámp, ktoré vám spríjemnia posedenie s blízkymi. Na vytvorenie idylickej atmosféry vám stačí váš obľúbený nápoj a váš relaxačný pobyt sa môže začať.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom na svahu si najlepšie oddýchnete v súkromnom wellness. Ponorte sa do súkromnej horúcej vane a nechajte bublinky uvoľniť vaše unavené svaly. Oddýchnete si aj v parnej saune s aromaterapiou, ktorá vás dokonale upokojí. Do novovybudovaného wellness centra, ktoré sa nachádza priamo v budove hotela, môžete vstúpiť za poplatok.

Hotel Diamant

Hotel Diamant

Nový svět 70 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Penziony Hejnice s.r.o. IČ: 07015691


+420 608 022 533

rezervace@pensionyhejnice.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2 km
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Harrachov

Harrachov Tip na výlet

Harrachov je kultúrnym aj športovým centrom západných Krkonôš. Navštíviť tu môžete jednu z najstarších sklární v Čechách s názvom Novosad, Banícke múzeum s prehliadkou ťažobnej štôlne alebo 1 000 metrov dlhú bobovú dráhu. Harrachov je tiež známym miestom skokanských súťaží a ponúka ideálne podmienky pre bežkárov v zime a cez leto pre turistiku všetkých stupňov náročnosti. Lanovka na Čertovu horu je v prevádzke po celý rok.

Viac informácií
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Čertova hora
Čertova hora
Lanový park Rokytnice nad Jizerou
Lanový park Rokytnice nad Jizerou