Nechajte sa rozmaznávať v luxusnom Caramell Premium Resorte **** v orientálnom štýle v maďarskom Büku. Užijete si pobyt s polpenziou a exkluzívnym wellness na 2 000 m² so saunovým svetom a bazénmi s termálnou vodou. V hoteli je aj detský klub s animačnými programami.

Overené Travelkingom

“V hoteli sme si užili parádny víkendový pobyt. Nadšení sme boli z krásnej priestrannej izby s pohodlnou posteľou, vynikajúcej bufetovej stravy, veľkého wellness centra s termálnymi bazénmi i saunovým svetom, a ja osobne aj z kozmetickej procedúry. Potešila nás aj možnosť zahrať si bowling a ochutnať miestne koktaily. Za návštevu stoja aj miestne termálne kúpele.” Prečítajte si celú recenziu

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Marci 2022

O ubytovaní

Caramell Premium Resort **** sa nachádza v meste Bük na úpätí Álp a Malej uhorskej nížiny. Na svoje si tu prídu všetci, ktorí túžia po dokonalom odpočinku i tí, ktorí preferujú aktívnu dovolenku. Hneď vedľa hotela sa nachádza jedinečná lezecká dráha Krištáľová veža. Nájdete tu tiež ďalší zábavný park Napsugár (3 km). Veľmi obľúbeným miestom pre vodné radovánky i relaxáciu sú vychýrené kúpele Bükfürdő (1,5 km), vedľa ktorých leží aj vyhľadávané golfové ihrisko. Milovníci cykloturistiky môžu zo sedla bicykla objavovať nádhernú prírodu okolo Kőszegu (20 km), kadiaľ vedie bohato rozvinutá sieť cyklistických trás.

Kde budete spať?

Izby Standard merajú 28-31 m² a sú doplnené balkónom alebo terasou. K vybaveniu patrí klimatizácia, LCD televízia, telefón, WiFi pripojenie, trezor, minibar a vlastná kúpeľňa s fénom, kozmetickou sadou, kúpeľnými uterákmi a županmi. Do izby je možné umiestniť až 2 prístelky, poprípade je možné prepojiť dve izby, tie v takom prípade ubytujú až 6 osôb.

Izby Premium (29-32 m²) predstavujú luxusnejší variant s originálnym dizajnom interiéru. Rovnako ako variant Standard, aj pri týchto izbách je možné pridať prístelku pre 2 osoby alebo rovno dve izby prepojiť, čím získate priestor až pre 5 osôb. Vybavenie inak zostáva rovnaké ako pri izbách Standard, vrátane klimatizácie a balkóna.

Apartmán Standard (50-53 m²) je skvelým variantom pre rodiny s deťmi. Pozostáva zo samostatnej spálne a obývacej izby s rozkladacou pohovkou, celkom sa v nej tak vyspia až 4 osoby. Súčasťou je aj balkón, kuchynka s potrebným vybavením a kúpeľňa vybavená vaňou.

Izba Premium Suite je naozaj priestranná (52-55 m²) a vybavená nábytkom v prémiovej kvalite. Delí sa na spálňu a obývaciu izbu, nechýba rozkladacia pohovka, ktorá môže poslúžiť ako prístelka pre 2 osoby. Súčasťou je aj balkón a kúpeľňa so sprchou a vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Mandala sa môžete tešiť na lahodné pokrmy s ohľadom na sezónnosť, čerstvosť a lokálny pôvod surovín. Podávajú sa tu raňajky a večere vo forme bufetu. V čase obeda si môžete vybrať niektorú z delikates na jedálnom lístku reštaurácie Cardamom. Osviežujúci nápoj, vynikajúcu kávu či ľahké občerstvenie si môžete dopriať v Buddha bare a Cayenne bare. Ak vás prepadne hlad či chuť počas relaxácie, je pre vás pripravený wellness bar.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre s rozlohou 2 000 m² nájdete všetko pre dokonalú relaxáciu. Milovníci kúpania ocenia vonkajšie, kryté aj detské bazény. Zohriať sa môžete v saunovom svete, ktorého súčasťou je fínska, parná, bio, aroma, herbal a infra sauna. Nachádza sa tu tiež soľná jaskyňa. Pokiaľ túžite po naozaj nerušenom odpočinku, stačí sa vydať do Silent Zone, čo je oáza relaxácie len pre dospelých hostí. Nájdete tu vnútorný bazén, zážitkové kúpele, fínsku a infra saunu aj turecké kúpele. Súčasťou wellness areálu je tiež slnečná terasa, pláž a odpočinkové zóny. Doprajte si niektorú z mnohých druhov masáží či kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Veľa hier a zábavy si deti užijú v Caramella Kids Clube, kde sa o nich postará profesionálny personál. Pripravený je pre ne tiež lanový park, lezecká dráha, dobre vybavená herňa a veľké vonkajšie ihrisko, a tiež mnoho športových i kreatívnych aktivít s animátormi. Počas animačných programov môžu deti zbierať kryštály Gouranga, ktoré potom môžu vymeniť za darčekové predmety, služby i zľavy.

Niečo naviac

Aktívni jedinci ocenia fitness centrum s krásnym výhľadom. Okolie hotela je navyše ideálne pre beh, cykloturistiku a Nordic Walking. K dispozícii je ďalej zázemie pre bowling, stolný tenis a bedminton.

Hotel Caramell Premium Resort ****

Hotel Caramell Premium Resort ****

Európa út 18. , Bükfürdő
Maďarsko

+36 94 558 030

info@caramell.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 26 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1 km

Tipy na výlet

Kúpele Bükfürdo

Kúpele BükfürdoTip na výlet

Maďarské kúpele Bükfürdo sa nachádzajú v blízkosti mesta Bük pri hraniciach s Rakúskom a patria k celosvetovo známym kúpeľom. Hoci sú to jedny z najmladších maďarských kúpeľov, sú zároveň aj druhé najväčšie v Maďarsku. Areál kúpeľov sa rozprestiera na 14 hektároch a rozloha bazénov presahuje 5 200 m². V bazénoch vás bude liečiť termálna voda s teplotou 23 - 38 °C. Nájdete tu nespočetné množstvo plaveckých a zážitkových bazénov, nechýba ani saunový svet či priestory pre relaxáciu. Celodenné vstupné pre dospelého začína na 5 000 HUF, ale rozhodne túzo investíciu do vlastného zdravia a obnovy síl nebudete ľutovať.

Čo všetko môžete využiť v kúpeľoch Bükfürdo?

  • Bazénový kúpeľný komplex s viac ako 32 bazénmi s termálnou vodou, vzduchovými tryskami, chrličmi vody, protiprúdom, tobogánom, detským bazénom s bazénom a atrakciami.
  • Saunový svet s tepidáriom, parnými kúpeľmi, infra a fínskou, aromatickou i vonkajšou saunou s ochladzovacím bazénikom, s vírivkou, s Kneippovou kúpeľom a ďalšími špeciálnymi saunami. Personál navyše pripravuje aj jedinečné saunové seansy
  • Medical wellness so špeciálnymi kúpeľmi, relaxačnými masážami, teplými zábalmi a ošetreniami tela regenerujúcimi pokožku
  • BISTRO 1, vlastnú kúpeľnú reštauráciu s denne aktualizovanými ponukami, sezónne sa meniacou ponukou a la carte a ponukou denných zákuskov
  • Ubytovanie v blízkych hoteloch

V týchto kúpeľoch vám tunajšie pramene pomôžu najmä pri liečbe chorôb tráviaceho traktu (žalúdok, pečeň), gynekologických či metabolických ochorení (cukrovka, dna, obezita), porúch pohybového ústrojenstva (kĺby, chrbtica ), močového ústrojenstva a ďalších.

Viac informácií
Mesto Bük
Mesto Bük
Kúpele Sárvár
Kúpele Sárvár
Mesto Sárvár
Mesto Sárvár