Načerpajte nové sily v Hoteli Viktória***+, ktorý leží priamo v centre kúpeľného mestečka Sárvár. Tešte sa na raňajky formou bufetu, dvojchodové večere aj na neobmedzený vstup do wellness centra s vírivkou a saunou. Raz si užijete aj relaxáciu v soľnej jaskyni. Pre aktívnych jedincov je tu fitness centrum, milovníkov prírody zase nadchne vstupenka do miestneho arboréta.

O ubytovaní

Hotel Viktória ***+, ktorý pozostáva z celkovo 3 budov, sa nachádza priamo v centre maďarského kúpeľného mesta Sárvár, v tichej a pokojnej oblasti vedľa desaťhektárového arboréta. Je to ideálna lokalita na oddychovú dovolenku a mesto je plné zaujímavých pamiatok a pôvabných miest. A nesmieme zabudnúť na hlavnú miestnu atrakciu - nádherné termálne kúpele.

Tie môžu byť vašimi prvými krokmi. A čo vás tu čaká? Bazénový svet, vonkajšie kúpalisko s toboganmi a ďalšími atrakciami a predovšetkým termálne bazény s liečivou vodou. V kúpeľnej časti centra ich nájdete 5, z toho 2 vonkajšie. Kam sa vybrať po relaxácii v kúpeľoch? Vyberte sa na prechádzku po meste. Nemali by ste vynechať návštevu Hradu Nádasdy (200 m), ktorému kedysi vládol Ferenc Nádasdy, manžel slávnej grófky Báthoryovej. Za návštevu stojí aj Kossuthovo námestie Kashna (280 m), ktoré vás očarí svetelnou a hudobnou show, alebo nádherná rozhlasová veža z 19. storočia (220 m).

V arboréte (190 m) vedľa hotela môžete obdivovať niekoľko stoviek druhov kvetov a stromov vrátane stovky rokov starých dubov. Alebo sa prejdite k jazeru Csónakázó (1,1 km), pričom aktívnejší jedinci môžu využiť aj miestny vodný zábavný park a vyskúšať si jazdu na elektrických člnoch, vodných skútroch a iných vodných plavidlách. Za výlet stoja aj okolité mestá, napríklad Szombathely (28 km) s jedinečnou historickou hodnotou - hovorí sa, že je to najstaršie mesto v Maďarsku, alebo Celldömölk (20,9 km), kde si môžete oddýchnuť v sopečných kúpeľoch a ochutnať miestne víno, ktorému sopečná pôda dodáva charakteristickú chuť.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 30 útulných izieb a apartmánov v budove A alebo B. V interiéri ladenom do jemných farieb budete mať úplný komfort, vrátane klimatizácie, vlastnej kúpeľne či WiFi pripojenia.

Dvojlôžková izba Standard sa nachádza v budove B a je vybavená manželskou posteľou, televíziou, minibarom, šatníkovou skriňou, stolíkom so stoličkou a trezorom. V kúpeľni nájdete sprchovací kút a fén. Do izby je možné pripraviť aj prístelku pre dieťa alebo tretiu osobu.

Dvojlôžkovú izbu Premium tiež nájdete v budove B. Oproti klasickej dvojlôžkovej izbe má navyše balkón s krásnym výhľadom. Nechýba televízia, minibar, šatníková skriňa, stôl so stoličkou či trezor. Izba má tiež kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom, k manželskej posteli je navyše možné pridať prístelku.

Dvojlôžková izba Superior je umiestnená v budove A. Tešiť sa môžete na štýlové vybavenie a vlastný balkón alebo francúzske okno. Tiež tu nájdete televíziu, minibar a trezor, k vybaveniu patrí aj stôl so stoličkami na posedenie. V modernej kúpeľni je sprchovací kút a fén. Izba umožňuje prístelku.

Apartmán Superior sa štýlom aj vybavením podobá izbe Superior, súčasťou apartmánu je ale navyše plne vybavená kuchyňa s chladničkou, varičom, drezom, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a ďalšími nevyhnutnosťami. Dočkáte sa aj klasického vybavenia vo forme televízie, minibaru, stola, trezoru a fénu. Apartmán má balkón alebo francúzske okno a umožňuje prístelku.

Izba Junior Suite sa nachádza v budove B a skladá sa z oddelenej spálne, obývacej izby a kuchyne. V obývačke nájdete rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži ako prístelka až pre 2 osoby, v spálni je klasická manželská posteľ. V kuchyni nájdete jedálenský stôl, spotrebiče a všetko potrebné vybavenie. Ani tu nechýba televízia, trezor, minibar či fén.

Na čom si pochutnáte?

V skvelej, modernej hotelovej reštaurácii si môžete vychutnať jedlá maďarskej a medzinárodnej kuchyne. Každé ráno tu na vás budú čakať raňajky vo forme bohatého bufetu s tými najčerstvejšími pochutinami. Cez obed môžete vyskúšať chuťovky z denného menu alebo stálice jedálneho lístka a na konci dňa sa môžete tešiť na výdatnú večeru s dvoma chodmi. Vynikajúcu kávu a zákusok vám naservírujú v hotelovej kaviarni, všetkým hosťom je navyše k dispozícii záhrada s altánkom a grilom.

Kde budete relaxovať?

V rámci Wellness centra si oddýchnete vo veľkej vírivke pre 12 osôb s hydromasážou a svetelnou terapiou, v infrasaune s aromaterapiou alebo napríklad v soľnej jaskyni, ktorá má liečivé účinky na dýchacie cesty. Za pekného počasia si skvele oddýchnete aj na vonkajšej terase. Na rozhýbanie svalstva vám zase poslúži vybavené fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Pre zábavu najmenších hostí je tu nachystané vonkajšie detské ihrisko so zaujímavými atrakciami.

Niečo naviac

Väčšie deti a dospelí si užijú aj herňu s 2 biliardovými stolmi a stolným futbalom.

Hotel Viktória ***+

Hotel Viktória ***+

Sárvár, Deák F.u.6. , Sárvár
Maďarsko

00 36 95/320-525

info@hotel-viktoria.hu

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,6 km

Tipy na výlet

Kúpele Sárvár

Kúpele SárvárTip na výlet

Maďarské kúpeľné mesto Sárvár je ďalšie krásne mestečko s kúpeľmi, ktoré sú naozaj na úrovni. Schádzajú sa sem ľudia z celej Európy, a to najmä za dvomi druhmi tunajšej liečivej vody. V okolí Sárváru totiž vyvierajú dva pramene liečivej vody: prvý z hĺbky 1 200 metrov s teplotou 43 °C a druhý z hĺbky 2 000 metrov s teplotou 83 °C s vysokým obsahom soli. V kúpeľoch Sárvár si užijú všetky vekové skupiny. Budova s rozlohou 5 000 m² so stredomorskou atmosférou ponúka mnoho vyžitia ako pre seniorov, ktorí využijú najmä liečebné časti kúpeľov, tak aj pre páry či rodiny s deťmi, ktoré zas ocenia relax i zábavu v zážitkovej časti.

Bazény v liečebnej časti kúpeľov:

  • vonkajší zážitkový bazén (32 –⁠ 33 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén (32 –⁠ 34 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén s liečivou vodou (34 – 36 °C)
  • vnútorný liečebný bazén (36 –⁠ 38 °C)
  • vonkajší liečebný bazén (36 °C)

Bazény a ďalšie priestory v zážitkovej časti:

  • bazén s umelými vlnami (detský zážitkový bazén so šmykľavkami a hračkami pre najmenších)
  • veľká vírivka
  • detský bazén so šmykľavkami, vodným delom a striekacou bránou
  • široká rodinná šmýkačka pre spoločné zážitky
  • zelená rúrková šmýkačka
  • 3 obrie šmykľavky vnútri aj mimo budovy
  • detský kútik s vychovávateľkou, kde je k dispozícii stráženie detí zdarma
  • svet batoliat: kuchynka, prebaľovací miestnosť, tepidárium, detský kútik, odpočiváreň
  • 25 m dlhý plavecký bazén
  • rozsiahle odpočinkové priestory
  • obrovská terasa na opaľovanie

Zájsť si môžete i do saunového sveta, kde na vás čaká fínska sauna, parný kúpeľ, aromasauna a ďalšie atrakcie zaisťujúce odpočinkový zážitok.

Miestna termálna voda je veľmi vhodná na liečbu ochorení pohybového ústrojenstva, rehabilitáciu po ochoreniach a športových zraneniach, v prípade neurologických ťažkostí a ku kúpeľom na uvoľnenie svalstva.

Viac informácií
Mesto Sárvár
Mesto Sárvár
Arboretum Sárvár
Arboretum Sárvár
Park Napsugár
Park Napsugár