Vyrazte na dovolenku do Horského Hotela Poráč Park *** a užite si dokonalý pobyt v nádhernom Slovenskom raji. V areáli hotela na vás čakajú rôznorodé športové ihriská, minigolf, vonkajšia workout zóna, bowling a ďalšie zaujímavé vyžitie. V okolí zase nájdete množstvo cyklotrás a turistických trás. Čerešničkou na torte potom bude výborná polpenzia a relax vo wellness centre.

O ubytovaní

Horský Hotel Poráč Park *** sa nachádza v srdci Poráčskej doliny, v kúzelnom prostredí Slovenského raja. Areál rezortu bude ideálny pre aktívnu dovolenku, rodiny s deťmi, turistov aj lyžiarov, nájde sa tu skrátka niečo pre každého.

Radi vyrážate na výlety za kultúrnymi krásami? Vydajte sa na Spišský hrad (34,6 km), zapísaný na Zozname UNESCO, navštívte jeden z najväčších gotických chrámov na Slovensku - kostol sv. Jakuba v Levoči (29,3 km), spoznajte históriu baníctva v Banskom múzeu (210 m) alebo preskúmajte historické obce Markušovce (13,5 km) a Spišská Nová Ves (19,5 km). Z prírodných bohatstiev si nenechajte ujsť najmä planinu a pohorie Galmus s horou Skala (12,3 km) a krasovými jaskyňami, vrátane 177 m dlhej Šarkanovej diery (2 km). V zime si potom urobte výlet k ľadopádu Šikľavá skala (9,6 km), ktorý je ako vystrihnutý zo zimnej rozprávky a patrí k najkrajším v republike.

Radíte sa k športovým nadšencom? Okrem rozmanitých športovísk priamo v rezorte môžete pokoriť aj bohaté cyklotrasy v okolí. Osviežite sa na letnom kúpalisku v Spišskej Novej Vsi (18,9 km), ktoré ponúka aj veľký a malý tobogan. V zime si zase užijete lyžovanie a beh na lyžiach. Najbližší svah – 600 m dlhý Komín, budete mať od hotela vzdialený len 290 m. V okolí nájdete aj Relax center Plejsy (38,5 km) s 9 zjazdovkami, Lyžiarsky areál Krečno (27,2 km) alebo stredisko Mraznica (22,9 km). Bežkári zase môžu otestovať obľúbenú trasu Poráčska dolina - Čierny bocian.

Kde budete spať?

Privíta vás komfortne vybavená izba s interiérom ladeným do neutrálnych farieb a dreveným nábytkom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou alebo 2 jednolôžkami, posedením s kreslami a šatníkovou skriňou.

  • Rodinná izba sa skladá z 2 samostatných spální, prepojených kúpeľňou. V každej spálni nájdete dvojlôžkovú posteľ, posedenie s kreslami či taburetkami a šatníkovú skriňu.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii s útulným interiérom plným hrejivého dreva si pochutnáte na tradičných slovenských jedlách, od poctivého vývaru, cez pirohy, až k bryndzovým haluškám. Na bare si potom môžete dať osviežujúci nápoj alebo pohár niečoho ostrejšieho. V priestoroch reštaurácie čakajú aj 2 bowlingové dráhy, biliard a stolný futbal.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom turistikou či lyžovaním si náležite oddýchnete v miestnom wellness centre. Čaká na vás relaxačný bazén s protiprúdom, fínska sauna, parný kúpeľ, hydromasážna vaňa, vírivka a odpočinková miestnosť. V teplejších mesiacoch vám na relax poslúži aj krásna vonkajšia odpočinková zóna s jazierkom, kde si užijete opaľovanie, oddych na ležadle a úchvatný výhľad do prírody.

Cestujete s deťmi?

Detské ihrisko s drevenými preliezkami, hojdačkami, šmykľavkou a mini detskou lezeckou stenou bude úplným rajom pre najmenších hostí.

Niečo naviac

Väčšie deti a dospelí sa náležite vybláznia na multifunkčnom ihrisku s umelou trávou, tenisovom kurte, plážovom volejbalovom ihrisku, minigolfe, 6 m lezeckej stene a ihrisku s asfaltovým povrchom. Poriadne zabrať vám dá aj vonkajšia workoutová zóna. A pri škaredom počasí vám bude skvelým útočiskom vnútorná telocvičňa.

Horský Hotel Poráč Park ***

Horský Hotel Poráč Park ***

Poráčska dolina , Poráč
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
BBF elektro s.r.o. IČ: 36177245


+421 905 794 705

poracpark@poracpark.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Zastávka
1,8 km
Aquapark
18,9 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
1,1 km

Tipy na výlet

Slovenský raj

Slovenský raj Tip na výlet

Táto nádherná prírodná oblasť si vyslúžila vďaka svojej jedinečnosti pomenovanie Národný park Slovenský raj. Vydajte sa po drevených a železných rebríkoch, sústave lávok a viac ako 300 km značených trás cez divoké lesy a pozdĺž riek až k vyhliadkam, z ktorých budete mať Slovenský raj ako na dlani. Medzi najznámejšie turistické trasy patria Suchá Belá, Prielom Hornádu alebo výstup na Tomášovský výhľad, ktorý vás očarí rozhľadom na Vysoké Tatry aj do hlbokej rokliny. Príjemnú prechádzku si môžete v Slovenskom raji užiť v akomkoľvek ročnom období. V blízkosti obcí Spišské Tomášovce a Smižany sa nachádza Sovia skala, pomenovaná po svojich častých vtáčích návštevníkoch. Zo skaly sa vám naskytne pekná vyhliadka do okolia.

Viac informácií
Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Spišský hrad (UNESCO)
Spišský hrad (UNESCO)
Spišská Kapitula (UNESCO)
Spišská Kapitula (UNESCO)