Strávte relaxačnú dovolenku v Hoteli GOLFER *** pri Kremnických vrchov. Čaká vás skvelá polpenzia, wellness centrum so saunami a bazénom, využívať môžete aj športové ihrisko či biliard. Hotel je navyše baby friendly a najmenší hostia si užijú úplný komfort a množstvo zábavy. V okolí na vás čakajú krásne výletné ciele a nezabudnite ochutnať jedinečné kremnické krumple!

O ubytovaní

Hotel GOLFER *** sa nachádza v Kremnici v Kremnických vrchoch a ponúka pohodlné ubytovanie pre páry a rodiny s deťmi. Hotel je výbornou základňou pre turistiku, cyklistiku alebo golfovú dovolenku.

V lete si v Kremnici užijete množstvo kultúrnych podujatí, vrátane hudobných festivalov, kremnického jarmoku alebo zaujímavých múzejných výstav. Mesto má významnú banícku históriu a nájdete tu tiež mestský hrad (1,8 km), mincovňu zo 14. storočia (1,5 km), Múzeum mincí a medailí (1,4 km) či historickú štôlňu Andrej (2,5 km). V Kremnických vrchoch sa potom ukrýva mýtické mesto Velestúr (11,6 km) a na odvážlivcov čakajú ferraty na Skalke pri Kremnici (11, 9 km) – súčasťou je aj najťažšia via ferrata na Slovensku s obťažnosťou F.

A nudiť sa nebudete ani v zime. Kremnické vrchy sú pretkané viac ako 50 km upravovaných bežeckých tratí a organizuje sa tu aj nočné bežkovanie s inštruktorom. Za zjazdovým lyžovaním vyrazte do horského strediska Skalka Arena (11,4 km) s viac ako 5 km zjazdoviek, alebo do Ski Krahule (7,9 km) s 5 vlekmi a 4sedačkovou lanovkou. Milovníci adrenalínu môžu vyraziť aj k 20-metrovému umelo vytvorenému ľadopádu Skalka (11,5 km) a otestovať, ako zdatní sú v lezení po ľadovej stene.

Kde budete spať?

Čaká na vás pohodlná izba s vlastnou kúpeľňou, televíziou a WiFi pripojením, kde sa budete prebúdzať do spevu vtákov a čerstvého vzduchu.

  • Izba Comfort (24 m²) s výhľadom do areálu hotela pohodlne ubytuje 2 osoby na 2 oddelených posteliach. V izbe navyše nájdete rozkladaciu pohovku (140 x 200 cm), ktorá poslúži ako prístelka, a pracovný stôl.

  • Izba Superior (24 m²) ponúkne manželskú posteľ (170 x 200 cm) a rozkladaciu pohovku (170 x 200 cm), na ktoré je možné ustlať prístelku. Nechýba pracovný stôl, niektoré z týchto izieb môžu mať v kúpeľni vaňu.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii s krbom sa podávajú miestne a medzinárodné špeciality, regionálne vína a výnimočné dezerty. Od jari do začiatku zimy si môžete posedieť na slnečnej vonkajšej terase a vedľa hotela sa nachádza aj grilovací altánok. Šálku kávy alebo obľúbený nápoj si môžete vychutnať pri počúvaní hudby v útulnom Lobby & Piano bare s výhľadom do hotelovej záhrady.

Chystáte sa na pobyt so svojou polovičkou? Doprajte si romantickú večeru pri sviečkach vo veži s výhľadom na starobylé mesto Kremnica, kostol svätej Kataríny a okolitú prírodu.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý relax na vás čaká v útulnom wellness centre s 11-metrovým bazénom, celoročnou záhradnou vírivkou s masážnymi tryskami, infrasaunou s farebnou terapiou a finskou saunou.

Cestujete s deťmi?

Hotel je baby friendly a okrem vyžitia na detskom ihrisku a v bazéne spolu s rodičmi ponúka malým návštevníkom malý a veľký detský kútik so všetkým potrebným vybavením. Na zapožičanie sú tiež detské postieľky a stoličky, nechýba priestor pre kočík, možnosť ohrievania stravy, detské menu a spoločenské hry.

Niečo naviac

V areáli hotela na vás čakajú bohaté možnosti športového vyžitia - multifunkčné vonkajšie ihrisko. Využiť môžete aj požičanie bicyklov a výstroje.

Pri nepriazni počasia vám bude útočiskom spoločenská miestnosť so šípkami a stolným tenisom. Využiť môžete aj biliard a domáce kino. Alebo si dajte do tela v mini fitness zóne s kettlebellmi, lavičkou, TRX systémom, rebrinami a ďalšími pomôckami na cvičenie.

Hotel Golfer ***

Hotel Golfer ***

J. Horvátha 910/50 , Kremnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FLOREN, a.s. IČ: 36042587


+421/(0) 456 743 767

hotel@golfer.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Zastávka
1 km
Zjazdovka
4 km

Tipy na výlet

Národný park Nízke Tatry

Národný park Nízke Tatry Tip na výlet

Rozlohou najväčší národný park na Slovensku (205 085 ha) sa tiahne v smere z východu na západ priamo v strede krajiny. Národný park Nízke Tatry ponúka návštevníkom úctyhodný počet až 840 km značených trás a k tomu 15 náučných chodníkov. Medzi najobľúbenejšie túry patrí hrebeňový prechod z Chopku (2 024 m n. m.) na najvyšší Ďumbier (2 045,9 m n. m.). Vystúpiť tu môžete aj na Kráľovu hoľu (1 946,1 m n. m.) či navštíviť komplex Demänovských jaskýň, kde sú verejnosti prístupné Demänovská ľadová jaskyňa a Demänovská jaskyňa slobody. Kam vyrazíte vy?

Aqualand Banská Bystrica
Aqualand Banská Bystrica
Banská Bystrica
Banská Bystrica
Turčianske Teplice
Turčianske Teplice