6+1 najromantickejších pobytov, ktorými vašu lásku ohromíte!

Venujte tento rok na Valentína svojej milovanej romantický pobyt, na ktorý sa budete spolu tešiť. Obdarovať pobytom môžete už teraz a na výlet sa vydáte vtedy, keď to bude znovu možné. Oslave svojej lásky tak doprajete viac než jeden deň.
6+1 najromantickejších pobytov, ktorými vašu lásku ohromíte!

❤️ Rozprávkový pobyt blízko Bojnického zámku

Valentínsky pobyt

Túžite svojej polovičke dopriať romantiku ako z rozprávky? Vezmite ju na pobyt priamo do Bojníc, kde si bude môcť prechádzať okolo jedného z najkrajších slovenských zámkov. Len niekoľko stoviek metrov od zámku s nádhernou ZOO stojí obľúbený Wellness Penzión Maxim ***, kde budete každý deň vychutnávať vychýrené špeciality v rámci polpenzie. Pobyt si naviac môžete zvoliť aj s variantou Wellness, v rámci ktorej si užijete vstup do wellness s levanduľovou vírivkou na 1 hodinu. Uvoľňujúcu masáž či ďalší oddych vo wellness si potom doprajte so zľavou 50 %.

Tipy na výlety:

  • Nadchne vašu drahú pohľad na akékoľvek mláďa či milé klokany alebo činčily? Navštívte spolu s ňou tú najkrajšiu slovenskú Zoologickú záhradu pod Bojnickým hradom - pohľad na nehu v jej očiach rozhodne bude stáť za to.
  • Úplne inú zábavu zažijete v Dome ilúzii, kde si budete môcť prehliadnuť najrôznejšie optické klamy a trick-artové umelecké diela, ktoré vám rozhodne zamotajú hlavu.

❤️ Penzión na brehu rieky

Penzión na brehu rieky

Čo vás zaujme na prvý pohľad, keď prídete k malému rodinnému Penziónu Benátky *** v Piešťanoch? Rozhodne to bude terasa, ktorá stojí na brehu Mŕtveho ramena Váhu, je obklopená stromami aj kvetmi a večer čarovne nasvietená. Na chvíľu si tak naozaj budete pripadať, akoby ste sa ocitli v meste na vode - v Benátkach. Honosné interiéry reštaurácie a kaviarne vás iste tiež nadchnú, sú pojaté vskutku originálne a vyzdobené freskami od maliara L. Sulíka. Dopodrobna si ich prezriete, zatiaľ čo si budete vychutnávať lahodnú polpenziu či váš obľúbený drink.

Tipy na výlety:

  • Stačí len prejsť Kolonádový most a razom ste na Kúpeľnom ostrove. Prejdite sa parkom s množstvom sôch, pozrite sa k najstarším Napoleonskem kúpeľom, navštívte Termálne kúpalisko Eva alebo si v jednom z hotelov objednajte liečebné procedúry s využitím miestneho bahna a prameňov.
  • Vodná nádrž Sĺňava je blízko penziónu, ideálne k prechádzke a v prípade pekného počasia k rôznym športom či plavbe na loďke.
  • Vydajte sa do Mestského parku, kde sa môžete len tak prechádzať alebo zavítať do kina či jedného z múzeí, ktorých je tu niekoľko.

❤️ Okúzľujúca príroda privíta milovníkov súkromia

Zakopane

Deň svätého Valentína priam vyzýva k tomu, aby ste svojej drahej venovali darček, pri ktorom si spoločne užijete čas len pre seba v dokonalom súkromí. Presne to zažijete počas pobytu v poľskom Zakopanom, kde ubytovanie v súkromí lesov ponúka drevená chalúpka Sun & Snow Resorts Lipki Park ***. Okrem odpočinku v súkromí a výborných raňajok si tu vychutnáte aj relax v saune, kam budete mať neobmedzený vstup. Svoj spoločný čas venujte aj prechádzkam v okolitej prírode alebo v samotnom Zakopanom. Práve tu sa môžete ruku v ruke prechádzať po promenáde Krupówki alebo urobiť radosť svojej polovičke nákupmi. Ak ale skôr fandíte turistike v prírode, vydajte sa za vodopádmi Siklawica.

Tipy na výlety:

  • Ak sa so svojou polovičkou rozhodnete navštíviť Poľské Tatry v zime, rozhodne si zo sebou rozhodne vezmite aj lyže - v okolí hotela ich určite využijete. V bezprostrednej blízkosti sa rozprestierajú napríklad strediská Ski Polana Szymoszkowa, Nosal Ski Center a mnohé ďalšie. Výber je skutočne bohatý.
  • Odpočinok po športe alebo po náročných dňoch bežného života si doprajte v termálnych kúpeľoch. Za zábavou na toboganoch sa potom vydajte do Aquaparku Zakopane.

❤️ Kúpeľný luxus v Maďarsku pre náročných

Bükfürdo: Caramell Premium Resort ****

Luxusne vybavený hotel, znamenitá strava a relax v prepychovom termálnom wellness. Presne tak bude vyzerať váš Valentín, ak sa rozhodnete ho osláviť v kúpeľnom meste Bükfürdő v západnej časti Maďarska. V známom Hoteli Caramell Premium Resort **** vašu milú nadchnú nové exkluzívne kúpele s rozlohou 2 000 m² a s termálnou vodou, kam budete mať v rámci pobytu neobmedzený vstup. Relax pokračuje v saunovom svete so 7 druhmi sáun. Hluku hotelových chodieb aj vonkajšieho sveta dáte zbohom v tichej zóne pre dospelých, kde si užijete dokonalý odpočinok v blahodarnom tichu. Spoločné chvíle plné pohody si užijete v dvoch termálnych bazénoch, saunách a v tepidáriu s farebnou terapiou. Pobyt v Hoteli Caramell Premium Resort **** si užila aj naša kolegyňa Nikol, ktorá pre vás pobyt osobne overila. Prečítajte si v jej recenzií pobytu, čo všetko v hoteli i meste Bükfürdő musíte zažiť.

Tipy na výlet:

  • Pokiaľ vám relax v hotelových bazénoch a saunách nestačí, vydajte sa za odpočinkom do preslávených kúpeľov Bükfürdo s viac ako 32 bazénmi.
  • Milovníkov adrenalínu nadchne dobrodružné lezenie po atrakcií známej pod názvom Krištáľová veža.

❤️ Romantický pobyt na brehu Štrbského plesa

Predstavte si, že vás po zasneženej cestičke lemujúcej breh Štrbského plesa vezú sane ťahané koňmi, zatiaľ čo sa k vám túli vaša láska. Znie to romanticky, však? Premeňte krásnu predstavu na skutočnosť a doprajte sebe i svojej polovičke darček v podobe pobytu v luxusnom Hoteli Solisko **** vo Vysokých Tatrách. A rozmaznávať vás tu budú už od príchodu - tešiť sa totiž môžete na ubytovanie v parádnych izbách a k pobytu patrí tiež polpenzia z hotelovej kuchyne špičkovej úrovne. O romantiku tu tiež nebude núdza, užijete si ju v rámci neobmedzeného vstupu do hotelového wellness či masáži podľa vášho výberu. Prechádzky v nádhernej tatranskej prírode alebo výstup na novotvorenú Vežu snov, kde budete mať vstup v prámci pobytu zdarma, si po oddychu užijete ešte viac.

Tipy na výlet:


❤️ Náš špeciálny tip:

Belianske Tatry si vo dvojici užijete ako v lete, tak i v zime - a to obzvlášť, ak s partnerkou patríte medzi milovníkov turistiky a aktívneho odpočinku. Najbližšie turistickým pamiatkam i skvelým ski areálom budete jedine vtedy, keď sa ubytujete v Penzióne Ždiaranka. Ten mnohých návštevníkov zaujme už od príchodu svojím dreveným exteriérom, v podobnom štýle sú ladené aj izby, kde budete spolu so svojou láskou ubytovaní. Užiť si tak môžete nielen romantické prostredie s dreveným nábytkom, ale tiež welcome drink a lahodnú polpenziu. Na turistiku vám skvele poslúžia horské bicykle, ktoré si v penzióne požičiate so zľavou 50 %. A čo po návrate z výletov? Doprajte svojim svalom i mysli odpočinok vo wellness centre s neobmedzeným vstupom, kde nájdete relaxačný bazén, fínsku saunu aj vírivku s výhľadom na hory. A to sme vymenovali len zopár skvelých služieb, na ktoré sa môžete tešiť v rámci ubytovania v Penzióne Ždiaranka.

Tip na výlet:

  • Naberte odvahu a vezmite svoju milú na prechádzku popri korunách stromov! Dovedie vás tam unikátny Chodník Bachledka, z ktorého poľahky dovidíte na krásy Pieninského národného parku

Autor článku:

Aktualizované: 16. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Objavujte Slovensko s Travelkingom

Vyberajte z jedinečných a overených pobytov

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet