Malebná oblasť Liptov má čo ponúknuť nielen športovcom a nadšeným výletníkom. Práve tu sa ukrýva areál Stará Zvonica s útulným ubytovaním, výbornou reštauráciou, kde vás pohostia raňajkami formou bufetu, a zábavou pre deti vo forme detského kútika, ihriska a dvorčeka so zvieratkami. Okrem krásnych výletov po okolí si užijete aj úžasný relax v mini wellness zóne, ktorú môžete mať len pre seba.

O ubytovaní

Novo vybudovaný areál Stará Zvonica sa nachádza na liptovskej strane horského prechodu Čertovica, medzi obcami Nižná Boca (1,9 km) a Malužiná (2,1 km). Krásne prostredie neďaleko Nízkych Tatier priamo pozýva na výlety a bohatým voľnočasovým aktivitám za každého ročného obdobia.

Pešo či na bicykli môžete vyraziť napríklad k rozhľadni na Krajčovom vrchu (2,5 km) s výhľadom na obec Nižná Boca, Bockú kotlinu a Liptovské vrchy. Alebo sa vydajte do neďalekej obce Vyšná Boca (5 km), kde nájdete múzeum baníctva a ochutnáte minerálny prameň Kyselka. Už tu navyše čaká prvý ski areál - Bačova Roveň. O niečo ďalej potom nájdete ski centrum Čertovica (9,7 km). Vyskúšať môžete tiež najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, Jasná-Chopok (39,3 km) s 51 km zjazdoviek a 5 km bežkárskych tratí, či ski areály Žiarce (32,5 km) a Opalisko (24,7 km) .

Jedným z hlavných centier zábavy v okolí je Liptovský Mikuláš (23,3 km) s najväčším aquaparkom Tatralandia, kde sa vyšantíte v 14 bazénoch a na 26 toboganoch a oddýchnete si vo wellness centre a Keltskom saunovom svete . Pri nepriazni počasia môže prísť vhod aj detská herňa Fantázia Liptov Park alebo galéria optických trikov Ilusia. V lete by ste potom nemali vynechať návštevu Liptovskej Mary (26,1 km), „slovenského mora“, kde si užijete skvelé kúpanie aj vodné športy.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 2 dvojposteľových izieb a 5 apartmánov, ktoré Stará Zvonica ponúka. V každom prípade budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu, toaletné potreby, fén, varnú kanvicu, televíziu a WiFi pripojenie. V apartmánoch je navyše aj chladnička.

  • Dvojlôžková izba je veľká 26 m² a nájdete v nej 2 postele (môžu byť rozdelené alebo spojené do dvojlôžka) a malé posedenie s kreslami.

  • Apartmán 2+2 má plochu 30 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou.

  • Apartmán 2+4 meria 47 m² a je mezonetový. Na spodnom poschodí sa nachádza obývacia izba s rozkladacou pohovkou a samostatná spálňa s manželskou posteľou. Nad schodmi potom nájdete ešte trvalú prístelku pre 2 osoby vo forme manželskej postele.

  • Veľký apartmán 4+2 ponúkne plochu 69 m² a skladá sa z 2 spální s manželskými posteľami a obývacej izby s rozkladacou pohovkou a jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

Stredobodom miestnej kuchyne sú čerstvé suroviny a tradičné jedlá, predovšetkým z okolia Boce a oblasti Liptova. Každé sústo vás prenesie v čase a vykúzli spomienku na nedeľný obed u babičky. Zároveň sa tu môžete presvedčiť, že aj tradičné jedlá sa dajú naservírovať v modernom štýle, ktorý poteší aj vaše oko.

V areáli nájdete aj obchodík, kde si môžete cez deň nakúpiť chrumkavé pečivo z miestnej pekárne alebo výborné lokálne výrobky – syry a bylinkové čaje z Východnej, mliečne výrobky, kvalitné vína z Vinárstva Masaryk Skalica, domáce sirupy, džemy či medy.

Po dohode s recepciou navyše môžete využiť aj vonkajšie ohnisko s posedením, napríklad rovno na prípravu dobrôt z miestneho obchodíku. Čo taký grilovaný oštiepok, už sa vám zbiehajú sliny?

Kde budete relaxovať?

Vašou oázou pokoja a relaxácie bude moderné mini wellness s fínskou saunou, prívalovou sprchou, ľadovým vedrom Kambala a vonkajšou horúcou drevenou kaďou.

Cestujete s deťmi?

A nezabúda sa ani na deti, pre tie je pripravený detský kútik a veľké vonkajšie detské ihrisko s množstvom preliezačiek a ďalších atrakcií. Rozžiarené oči a úsmev na tvári im ale iste vykúzli predovšetkým farmársky dvor s ovečkami, kozičkami a zajačikmi, ktoré si môžu pohladiť.

Penzión Stará Zvonica

Penzión Stará Zvonica

Nižná Boca 651 , Malužiná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
NVB Invest, a.s IČ: 50936956


+421 902 491 980

recepcia@podstarouzvonicou.sk

Check In
14:00 - 19:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
26 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
35 km
Zjazdovka
8 km
Bežkovanie
8 km

Tipy na výlet

Nízke Tatry

Nízke Tatry Tip na výlet

Nízke Tatry ponúkajú perfektné zázemie, podmienky na turistiku, lyžovanie a kúpanie. Centrom národného parku je Demänovská dolina, ktorá je stredom tunajšieho turistického ruchu. V Tatrách sa dajú podnikať skvelé túry, stačí si len vybrať trasu alebo cyklotrasu. Medzi najobľúbenejšie ciele výletu patrí Liptovská Mara, Jánská Dolina, turisticky najobľúbenejšia hora Chopok a najvyšší vrch Ďumbier. Výstup na Ďumbier je fyzicky namáhavý, ale zvládnete ho aj počas jedného dňa. Skvelou trasou je prechod od Chopka k Čertovici, ponúkne vám totiž úžasný výhľad do okolitých dolín.

Viac informácií
Liptovská Mara
Liptovská Mara
Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia