5 dôvodov, prečo je poukaz na pobyt dobrý nápad

Lámete si hlavu nad vianočnými darčekmi? To, čo ste mali v hlave od septembra vám zrazu nepripadá ako zas tak dobrý nápad? Tajne vyzvedáte od známych, ktorí síce kupujú darčeky úplne iným ľuďom ako vy, ale možno sa inšpirácia nájde?
5 dôvodov, prečo je poukaz na pobyt dobrý nápad

Alebo jednoducho čakáte na osvietenie, ktoré sa musí objaviť najneskôr 23. decembra? Tento článok možno nevyrieši všetky vaše problémy, ale možno vám aspoň trošku uľahčí rozhodovanie.

1. Budete originálny

Je malá pravdepodobnosť, že s niekým kúpite rovnaký darček. A ak áno, tak si obdarovaný dá dvojitú porciu relaxu.

2. Nezaberá miesto

Pobyt nezaberie miesto. Poznáte také tie darčeky, ktoré ostatným pripadajú skvelé, ale vám pri rozbaľovaní zase až tak nie? Potom okolo neho ďalšie roky chodíte a utierate z neho prach, ale pretože to bol darček, tak ho predsa nevyhodíte... Tak to sa presne s pobytom nestane. Poukaz sa ľahko schová, má danú platnosť a po využití sa pokojne môže vyhodiť.

Vánoční kupón

3. Dá sa využiť zo sebeckých dôvodov

Chcete sa niekam vydať na výlet? Tak darujte pobyt do vašej vysnívanej destinácie a potom už len dúfajte, že vás dotyčný či dotyčná vezme so sebou.

4. Potešíte dvakrát

Obdarovaná osoba bude mať z darčeka radosť rovno dvakrát. Raz, keď ho rozbalí a druhýkrát, keď sa na pobyt vydá.

5. Bude to nezabudnuteľný darček

Na tento darček vaši blízki nezabudnú. Vedeli ste, že 78 % ľudí si nepamätá, čo za darčeky dostalo minulý rok? Ak ale za posledných 5 rokov dostali ľudia pobyt, tak si stále pamätajú, kde boli. Pozrite sa na naše video, ktoré to dokazuje.

Autor článku:

Aktualizované: 26. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet