Kde sa vám v roku 2023 páčilo najviac? Inšpirujte sa pri výbere dovolenky najpredávanejšími pobytmi!

Už plánujete svoju ďalšiu dovolenku? Prezrite si najpredávanejšie pobyty na Travelkingu za rok 2023. Nájdete medzi nimi preverené stálice a lákavé novinky zo Slovenska i zo zahraničia. Keď sa inšpirujete skúsenosťami našich zákazníkov, nešliapnete vedľa.
Kde sa vám v roku 2023 páčilo najviac? Inšpirujte sa pri výbere dovolenky najpredávanejšími pobytmi!

Slovensko

Wellness Hotel Patria **** vo Vysokých Tatrách

V roku 2023 ste si ako zákazníci Travelkingu dopriali len to najlepšie - medzi tými najpredávanejšími totiž dominujú pobyty na vysokej úrovni plné luxusu, dobrého jedla a nezabudnuteľných zážitkov. A keď sa na Slovensku povie luxusný hotel, mnohí z nás si vybavia práve ikonu vypínajúcu sa na brehu Štrbského plesa - štvorhviezdičkový Wellness Hotel Patria. Pobyty v tomto prepychovom hoteli máme v ponuke aj v novom roku. Pokiaľ teda túžite po vysoko nadštandardnom pobyte priamo uprostred krásnej prírody Vysokých Tatier, zamierte práve sem. V rámci pobytu si užijete nielen parádne výhľady z ešte krajšej izby, ale tiež znamenitú polpenziu a neobmedzený vstup do bohatého wellness centra Patria Aqua Paradise v rámci balíčka. Pobyt vo Wellness Hoteli Patria **** pre vás osobne overil náš kolega Lukáš. Ako si dovolenku užil a čo sa mu najviac páčilo? To sa dočítate v recenzii pobytu.


Hotel Most Slávy *** v Trenčianskych Tepliciach

Trenčianske Teplice roky hostili filmový festival svetovej úrovne, ktorý do tohto kúpeľného mesta privádzal množstvo hereckých hviezd. Mnohé z nich boli ubytované práve v legendárnom Hoteli Most Slávy ***, ktorý stojí hneď vedľa rovnomenného mostu s plaketami významných osobností. Vyskúšajte, aké je relaxovať ako celebrita a vyrazte na dovolenku práve do Hotela Most Slávy ***. Nielen že tu budete kráčať po rovnakých chodbách ako bonviván Jean - Paul Belmondo, ale môžete spať v podobnej izbe, v akej po festivalovom dni odpočívala Sophia Loren či Catherine Deneuve. K pobytu neodmysliteľne patrí prvotriedna strava formou polpenzie a vstup do bazéna či fínskej sauny bez obmedzenia. Pobyt v kúpeľnom meste sa, samozrejme, nezaobíde bez procedúr - na vás tu čaká aroma masáž, rašelinový zábal a ďalšie. A to všetko len pár krokov od kúpeľných viliek aj turistických chodníčkov v prírode. Alebo dáte radšej prednosť návšteve blízkeho Trenčína? To, čím si kúpeľný odpočinok spestríte, je už len a len na vás.


Grand Hotel Sergijo Residence **** v Piešťanoch

Túžite po dokonalom relaxačnom pobyte priamo u nás na Slovensko? Inšpirujte sa pozitívnymi skúsenosťami mnohých našich zákazníkov a vyrazte do kúpeľného mesta Piešťany. Práve tu sa nachádza elegantný business a wellness Grand Hotel Sergijo Residence **** s ubytovacím balíčkom plným relaxačných služieb. Svoj odpočinkový pobyt začnete privátnym vstupom do butikového wellness centra, kde všetky starosti bežných dní odplávajú vo vírivke a rozpustia sa vo fínskej saune. Relax zakončíte popíjaním lahodného čaju v relaxačnej miestnosti, alebo v lete opaľovaním sa na záhrade s ležadlami a vírivkou. Uvoľnenie celého tela zažijete vy aj vaša polovička pri špeciálnej masáži vytvorenej na mieru - aromaterapeutická levanduľová masáž Nefriti je pripravená pre dámy, relaxačná masáž Znovuzrodenie zas pre pánov. Ďalšie masáže a procedúry si potom doprajete so zľavou vďaka voucheru v hodnote 10 €. Ostal vám medzi procedúrami a prechádzkami okolo neďalekej priehrady Sĺňava ešte nejaký čaj nazvyš? Vydajte sa na návštevu Piešťan - s transferom do kúpeľného mesta 2x denne spoznáte všetky krásy tejto slovenskej legendy kúpeľníctva.


Česko

Hotel Harmonie *** v Luhačoviciach

Kúpeľné pobyty sú na Travelkingu mimoriadne obľúbené a v roku 2023 ste za nimi neváhali cestovať ani za hranice. Z kúpeľov v Česku našich zákazníkov najviac očarili blízke Luhačovice (cca 30 km od hraníc), známe vďaka svojej liečivej vode a krásnej kolonáde obklopenej architektonickými skvostami od architekta Dušana Jurkoviča. Len necelý 1,5 km od kolonády stojí Hotel Harmonie ***, kam sa hostia radi vracajú opakovane. Pochvaľujú si tu stravu formou all inclusive vrátane alko aj nealko nápojov a neobmedzený vstup do wellness centra. Ak sa sem vydáte na návštevu, dosýta si užijete plávanie v bazéne, relax vo vírivke aj príjemné prehriatie sa v saune. Chýbať vám tu nebudú ani procedúry - v rámci balíčka za zrelaxujete počas zábalu aj masáže, a ak by vám bolo málo, ďalšie procedúry si zarezervujete s 10 % zľavou. Relax vo wellness je podľa návštevníkov Hotela Harmonie *** najlepšie striedať s prechádzkami okolo priehrady, ktorá je vzdialená sotva 800 m.


Hotel U Tří Korunek *** priamo v centre Prahy

Zažiť perfektný pobyt blízko centra hlavného mesta a za príjemnú cenu sa minulý rok pošťastilo hosťom Hotela U Tří Korunek *** v Prahe. Zrekonštruovaný hotel sa totiž nachádza blízko hlavnej stanice a len pár krokov od zastávok MHD, vďaka čomu sa z neho dá poľahky dostať do centra plného pamiatok, aj k nákupným centrám a presláveným kaviarňam, reštauráciám a klubom. Pokiaľ je jedným z vašich novoročných predsavzatí návšteva Prahy a celodenné skúmanie všetkých jej krás, ubytovanie v Hoteli U Tří Korunek *** je pre vás tou pravou voľbou. Okrem jeho strategickej polohy a priateľskej ceny sa budete môcť tešiť na nazbieranie síl v pohodlnej izbe Economy alebo Comfort, milý personál a na skutočne bohaté raňajky, ktoré vás nabijú energiou na celý deň vo víre veľkomesta.


NH Collection Prague **** v Prahe

O niečo luxusnejší pobyt plný netradičných zážitkov si v Prahe dopriali zákazníci, ktorý sa ubytovali v štvorhviezdičkovom hoteli NH Collection Prague. Hotel je totiž známy nielen vďaka svojmu modernému dizajnu, ale tiež pre množstvo netradičných vychytávok, ktoré v sebe ukrýva. Jednou z nich je lanovka, ktorá hotel prepája s partnerským hotelom NH Prague City - vzdialenosti medzi dvomi budovami mi tak prekonáte bez námahy, naopak, počas jazdy si užijete netradičný výhľad. Za širokými panorámami môžete zamieriť aj na strešný bar Sky Lounge, kde si vychutnáte miešané drinky či pohár vína trebárs počas západu slnka. A skrátka nezostanú ani milovníci odpočinku vo wellness - v tom hotelovom na budete odpočívať vo vírivke alebo v perfektne vyhriatej saune. Na milovníkov pohybu a vyznávačov aktívneho relaxu tu čaká plavecký bazén. Skvelý pobyt v hoteli NH Collection Prague **** si užila aj naša kolegyňa Cindy a nemohla si ho vynachváliť. Všetky svoje zážitky a dojmy z ubytovania napísala do článku zo série Osobne overené, ktorý si môžete prečítať tu.


Poľsko

Qubus Hotel Kraków **** priamo v centre Krakova

Medzi tie najobľúbenejšie destinácie v Poľsku patrí jednoznačne malebný Krakov bohatý na pamiatky a uličky dýchajúce históriou. Výborné ubytovanie tu ponúka moderný Qubus Hoteli Kraków ****, ktorý stojí na brehu Visly a len kúsok od UNESCO pamiatky - Starého mesta. Okrem strategickej polohy tu zaujalo hostí v roku 2023 tiež parádne hotelové wellness centrum, ktoré sa nachádza na hornom poschodí, a ponúka tak nádherné výhľady na rieku aj mesto priamo z bazéna. Oddych si ale môžete dopriať aj vo vírivke či v parnej saune, a to neobmedzene. Všetky recenzie od zákazníkov sa jednoznačne zhodujú - bohaté a pestré raňajky sú zlatým klincom pobytu. Okrem nich si tu ale môžete dopriať aj nemenej lahodné večere. Necháte sa zlákať na pobyt s polpenziou?


Hotel Bachledówka *** blízko Zakopaného

Poznáte už Vysoké Tatry lepšie ako svoje topánky? Skúste objaviť ich krásy z poľskej strany! Jeden z najobľúbenejších hotelov na Travelkingu v roku 2023 - Hotel Bachledówka *** - leží sotva 17 km od hraníc so Slovenskom, v mestečku Czerwienne blízko horského mestečka Zakopané. Dosýta si tu tak užijete ako turistiku či lyžovačku v poľských Tatrách, tak aj lákadlá horského mestečka. A chýbať nebudú ani vodné radovánky! Tie si vychutnáte nielen vo wellness centre s bazénom a vírivkou priamo v hoteli. Zlákajú vás určite aj zľavy na vstup do aquaparkov Gorący Potok a Chochołowskie Termy, kde sa zabavíte vo dvojici aj s celou rodinou. Vydajte sa sem v roku 2024 kedy len chcete - z našej ponuky si môžete vybrať pobyt s platnosťou až do konca leta.


Hotel Klimek **** SPA v poľských Tatrách

Wellness centrum vlastní v tomto zozname viacero hotelov. Ale vlastný aquapark so saunovým svetom má práve Hotel Klimek **** SPA stojaci v poľských Tatrách, sotva 12 km od slovenských hraníc. Pobyt v Hoteli Klimek **** SPA je perfektnou voľbou ako pre dvojice hľadajúce romantiku, tak pre rodiny s deťmi. Ak na pobyt vyrazíte so svojou polovičkou, môžete sa tešiť na elegantné interiéry izieb aj reštaurácie a znamenité pokrmy. Za odpočinkom v dvoch saunách či vo vírivke môžete zamieriť kedykoľvek, ale odporúčame predovšetkým návštevu v čase medzi 20:00 - 21:00 hodín, kedy prebieha hodinka bez detí. Pohodu vo dvojici si tak užijete bez rušenia a v pokojnej atmosfére. S vašimi drobcami naopak zamierte rovno do časti s aquaparkom, kde kde sa vaše deti (a vy určite s nimi) vybláznia v bazéne s toboganom a na rôznych detských atrakciách. O zábavu nebudete mať núdzu ani po kúpaní. S najmenšími zamierte do detského kútika, na väčších hostí v hoteli čaká bowling.


Maďarsko

Tisia Hotel & Spa ****superior v meste Tiszaújváros

Dizajnový hotel Tisia Hotel & Spa ****superior si získal vaše srdcia nielen vďaka svojej blízkosti k slovenským hraniciam (necelá hodina a pol jazdy autom), ale hlavne svojimi službami, vždy ochotným personálom a hlavne perfektnými termálmi. Ak sa v roku 2024 vydáte na pobyt do tohto kúpeľného mesta aj vy, môžete sa tešiť na štýlovo zariadené interiéry hotela aj izieb, ale hlavne na relax v liečivej vode. Hotel je totiž priamo prepojený s miestnymi termálnymi kúpeľmi, a tak si tu môžete užívať vstup do 6 vnútorných aj vonkajších bazénov úplne bez obmedzenia. Od výborného relaxu vás delí jedine pár krokov z izby rovno v plavkách a župane. Niet divu, že sa Tisia Hotel & Spa ****superior teší výbornému hodnoteniu 4,8 hviezdičiek z 5 možných.


Portobello Wellness & Yacht Hotel **** v Ostrihome

Ďalším mimoriadne obľúbeným maďarským hotelom, ktorý sa nachádza čo by kameňom dohodil od Slovenska, je Portobello Wellness & Yacht Hotel **** v Ostrihome. Množstvo skvelých hodnotení si získal svojím moderným vzhľadom aj polohou priamo v centre historického Ostrihomu plného pamätihodností. Jeho najväčším lákadlom je ale prepojenie vyhrievanou chodbou s termálnymi a zážitkovými kúpeľmi Aquasziget, kam budete mať v rámci pobytu neobmedzený vstup. Keď sa k tomu pridá ubytovanie v prvotriednej izbe Superior a výborné raňajky aj večere formou bufetu, je úplne jasné, prečo sa Portobello Wellness & Yacht Hotel **** v Ostrihome stal jedným z najobľúbenejších miest na pobyt v kúpeľoch pre celé rodiny aj dvojice túžiace po nerušenom odpočinku. A bez dlhého cestovania!


The Aquincum Hotel Budapest **** v centre Budapešti

„Keď na výlet do Budapešti, tak so všetkou parádou,“ - pravdepodobne to si povedala naša kolegyňa Eliška, keď sa rozhodla pre pobyt v luxusnom The Aquincum Hoteli Budapest ****. Bezkonkurenčnou výhodou hotela je jeho poloha - nachádza sa totiž priamo v centre Budapešti, na brehu Dunaja a presne oproti Margitinho ostrova. Je tak z neho blízko ku všetkým významným pamiatkam, pulzujúcim barom a reštauráciám aj do kúpeľov. Termálnu vodu si vďaka neobmedzenému vstupu užijete aj priamo v hotelovom wellness Aronia Spa. Eliška si pobyt v luxusnom hoteli a výlety za krásami Budapešti vychutnala naplno a svoje dojmy spísala do recenzie osobne overeného pobytu. Jej kroky nasledovalo mnoho našich zákazníkov, a tak sa pobyt v The Aquincum Hoteli Budapest **** stal jeden z najpredávanejších na Travelkingu.


Rakúsko

Penzión Gasthof Mentenwirt

Rakúsky penzión Gasthof Mentenwirt už roky k tým najobľúbenejším pre zákazníkov Travelkingu. A my sa tomu vôbec nečudujeme! Návštevníkov zo Slovenska (aj Česka) sem láka predovšetkým domáca atmosféra a jednoduchá komunikácia s personálom. Penzión totiž patrí slovenským majiteľom a o blaho hostí sa tu starajú zamestnanci zo Slovenska, a tak si počas pobytu všetko objednáte pekne krásne po slovensky. Okrem zhovorčivého personálu si tu hostia pochvaľujú tiež krásne okolie, ktoré najlepšie preskúmate vďaka zľavovej karte Lungau Card - s ňou si užijete jazdy lanovkou aj výletným vláčikom, vstupenky na kúpaliská či do okolitých hradov zadarmo, aj zvýhodnené vstupné do wellness a množstvo ďalších výhod.


Chorvátsko

Hotel Zagreb ***

Dovolenka v Chorvátsku je neodmysliteľnou súčasťou leta mnohých Slovákov. Tí, ktorí nakupovali u nás na Travelkingu, najčastejšie vyrážali do 3* Hotela Zagreb stojaceho priamo v letovisku Karlobag. Jeho neprekonateľnou výhodou je rozhodne blízkosť k moru - od pláže hotel delí sotva 100 m, a tak môžete k vode vyraziť naľahko rovno z izby. Cestou vás ale môžu zlákať dva hotelové bazény, vnútorný a vonkajší, pri ktorom si užijete aj opaľovanie. Kúpanie v mori je najlepšie striedať s prechádzkami po kamennej promenáde popri pobreží vedúcej do centra mesta a so zábavou pri animáciách pre deti aj dospelých. All inclusive strava spolu s nápojmi je potom už len čerešničkou na torte perfektnej dovolenky. Pobyt v chorvátskom Hoteli Zagreb *** si užil aj náš kolega Norbert a svoju dovolenku vychválil do nebies. V jeho recenzii sa dočítate, čo sa mu na pobyte najviac páčilo a aké výletné ciele by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.


Slovinsko

Hotel Thermana Park Laško ****Superior

Slovinsko sa stáva stále populárnejšou destináciou a nie je sa čomu diviť. Krajina ležiaca pomerne blízko Slovenska ponúka svojim návštevníkom čistú a nedotknutú prírodu, majestátne hory, ale aj čarovné mestá, moderné termálne kúpele s liečivou vodou a dokonca aj more. Aj vy ste si dali predsavzatie na rok 2024 objaviť krásy Slovinska? Vyrazte sem za skutočným luxusom a zažite pobyt v slávnom Hoteli Thermana Park Laško ****Superior. Hotel leží priamo v kúpeľnom meste Laško a je s termálmi priamo prepojený. Znamená to, že sa v rámci pobytu môžete tešiť nielen na štýlové prostredie a znamenitú polpenziou. Vďaka neobmedzenému vstupu si užijete hotelové vnútorné a vonkajšie bazény, a tiež budete mať neobmedzený vstup do termálnych bazénov Thermal Centra. K tomu patrí bohatý animačný a rekreačný program, luxusné prostredie a výborná strava - a dokonalá dovolenka v Slovinsku je na svete.

Autor článku:

Aktualizované: 27. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet