Silvestrovská party vo veľkom štýle - kam za silvestrovskou zábavou?

Oslávte záver roka skutočne veľkolepo! Poriadnej oslave praje i rok 2024, ktorý končí v pondelok 31. 12. Kam sa vydať za nezabudnuteľnou oslavou? Vybrali sme pre vás rokmi overené najtrendovejšie miesta.
Silvestrovská party vo veľkom štýle - kam za silvestrovskou zábavou?

Party vo víre veľkomesta pripravuje Bratislava

Hlavné mesto Slovenska sa na prelome rokov znovu zmení na „Partyslavu“, kde sa bude oslavovať až do skorého rána. Z dlhého radu podnikov v centre si nebudete vedieť vybrať, všetky totiž pripravujú vlastnú tematickú oslavu plnú hudby, tanca a skvelých drinkov. Dlho ale neváhajte - lístky na tie najlákavejšie akcie sa rýchlo míňajú. Tesne pred polnocou vyrazte na Námestie Ľudovíta Štúra a spoločne s celou Bratislavou odpočítajte nástup nového roka 2025. Novoročný ohňostroj už ale nečakajte a oslávte nový rok radšej pokojne a bezpečne pre vás i zvieratá. Aj bez vybuchujúcich ohňostrojov si určite užijete množstvo zábavy na viacerých námestiach, kde môžete pokračovať v bujarej zábave pri hudbe živých kapiel alebo dídžejov.

Silvester v Bratislave

Nechajte starý rok odplávať v termálnej vode Karlových Varov

Vyhliadnite si ten správny silvestrovský pobyt v kúpeľných Karlových Varoch a zamávajte starému roku z pohodlia vírivky. Hotely vo svetoznámom meste sa každoročne snažia svojim hosťom pripraviť nezabudnuteľný program, behom ktorého sa nielen skvele zabavíte, a tiež si dokonale oddýchnete vo wellness alebo v termálnej vode. Privítajte aj vy nový rok relaxom vo wellness a uvidíte, že sa vám doň bude vykračovať ďaleko príjemnejšie.

Silvester v kúpeľoch

Silvester na horách v rakúskych Alpách

Tohto roku môžete koniec starého a nástup nového roka oslavovať až niekoľko dní, tak prečo to poriadne nevyužiť? Vyrazte do rakúskych Álp a pre zmenu si na veľkolepú party oblečte otepľovačky a zimnú bundu - sláviť sa totiž bude uprostred zasneženého svahu. Po dni plnom lyžovania a zimných radovánok na perfektne upravených zjazdovkách si užijete grandióznu show v skvelej atmosfére medzi odpočítajúcimi ľuďmi. A aby ste o rok plný lyžovania neprišli, venujte ďalšie víkendové dni preháňaniu sa po svahoch. Pretože ako na Nový rok, tak po celý rok.

Nový rok na horách

Autor článku:

Eva PrcínováEva Prcínová
Aktualizované: 28. 3. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet