Čím potešiť svoju polovičku na Valentína? Darujte jej zážitok v podobe netradičného pobytu!

Darujte svojej polovičke na Valentína zážitok v podobe pobytu, ktorý si obaja užijete a budete naň ešte dlho spomínať. Vybrali sme pre vás tipy na úžasnú dovolenku plnú luxusu, turistiky i relaxácie vo wellness. Stačí si len vybrať ten pravý pre oboch.
Čím potešiť svoju polovičku na Valentína? Darujte jej zážitok v podobe netradičného pobytu!

Dovolenku na novom a netradičnom mieste si môžete dopriať nielen na Valentína, ale tiež kedykoľvek počas roka. Venujte svojmu partnerovi či partnerke na sviatok zamilovaných pobyt s dlhou platnosťou, kam sa budete spolu tešiť v ktoromkoľvek ročnom období. Uvidíte, že darček takto poteší hneď dvakrát - prvý raz, keď svojho miláčika obdarujete, a druhýkrát, keď za dobrodružstvom skutočne vyrazíte. Svoju vzájomnú lásku tak oslávite aj viac než len jeden deň v roku.


❤️ Slovenský raj pre nadšených turistov

Ak sa aj vo vašom chlapovi skrýva dobrodruh, ktorý sa pri každom náznaku pekného počasia chopí batohu a turistických topánok, doprajte mu darček podľa jeho snov. Venujte mu pobyt na turistami najneodolateľnejšom mieste na Slovensku - a to hneď pri začiatkoch mnohých turistických chodníkoch vedúcich do srdca Slovenského raja! Presne tam stojí obľúbený Hotel Trio ***, z ktorého je to už len na skok k Tomášovskému výhľadu (4,5 km) i Spišskému hradu (30 km). V hoteli ho potom bude čakať nielen výdatná polpenzia, ale tiež neobmedzený vstup do hotelového wellness centra aj bazéna. Znie to tak skvele, že by ste sa pridali tiež? Kupón je pre dve osoby, takže si výlet v prírode môžete užiť spolu, a doma nenechávajte ani svoju ratolesť - jedno dieťa do 12 rokov má totiž pobyt s vami úplne zadarmo.

Tipy na výlety:

  • V Slovenskom raji si z množstva lákavých turistických cieľov budete vedieť len ťažko vybrať, kam skôr - či už sa ale vyberiete na najbližšie Čingovské hradisko (1,5 km), k Tomášovskému výhľadu (4,5 km) či do Sokolej doliny (12 km), určite sa vám tam bude páčiť.
  • Milovníci prírodných i kultúrnych pamiatok zas ocenia návštevu Dobšinskej ľadovej jaskyne (27 km) aj preskúmanie Spišského hradu (29 km) zapísaného na Zoznam svetového dedičstva UNESCO.
  • Počas zimných mesiacoch dajte prednosť lyžovačke či bežkovaniu, ktoré je v Slovenskom raji skutočne výnimočné.

❤️ Vysoké Tatry pre tých, ktorí si zaslúžia len to najlepšie

Hovorí sa, že láska hory prenáša. Reálnejšie ale je, aby vás vaša láska k partnerovi či partnerke preniesla k horám. Ako? Jednoducho! Oslávte svoju vzájomnú lásku skutočne veľkolepo a venujte darček plný zážitkov i rozmaznávania priamo pod Tatrami. Počas pobytu v štvorhviezdičkovom Hoteli Solisko vo Vysokých Tatrách si užije všetko, na čo si len pomyslíte - dokonalý relax vo wellness centre s niekoľkými druhmi sáun, masáž na 20 minút pre oboch, aj turistiku a lyžovanie na tých najvyšších horách na Slovensku. Milovníkov adrenalínu, krásnych výhľadov a ešte krajších fotiek zas nadchne vstup na novú vyhliadku Vežu snov v rámci balíčka. Pobyt je určený pre dve osoby, a tak všetky krásy Štrbského plesa rozprestierajúceho sa hneď vedľa hotela môžete objavovať spoločne. Tomu sa hovorí perfektný Valentín.

Tipy na výlety:

  • Kam sa z Hotela Solisko **** vybrať najprv? Najbližšie to máte k legendárnemu Štrbskému plesu (100 m), odkiaľ vám nesmú chýbať fotky ani pohľadnice na pamiatku.
  • Vysoké Tatry patria neodmysliteľne k najkrajším kútom Slovenska. Presvedčte sa o tom počas jazdy pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok alebo počas jazdy lanovkou (zdatnejší turisti počas výstupu) na Lomnický štít (33 km).
  • Pokiaľ patríte k milovníkom lyžovania, tak by ste si v zime nemali zabudnúť lyže. Z množstva perfektne udržiavaných lyžiarskych stredísk si ani nebudete vedieť vybrať, kam skôr! Ak ale patríte skôr k pasívnym vyznávačom lyžovania, navštívte Ski múzeum (22,5 km), kde sa dozviete viac o dejinách tohto športu.

❤️ Piešťany pre vyznávačov luxusu

Každý si minimálne raz do roka zaslúži poriadne rozmaznávanie v obklopení luxusu - áno, aj vaša láska a vy. Vezmite tohtoročný výber dovolenky do vlastných rúk a podarujte svojej polovičke pobyt, kde sa o vás oboch postarajú ako o kráľovský pár. Presne tak sa budete cítiť počas pobytu v slávnom Grand Hoteli Sergijo Residence **** známom svojimi prvotriednymi službami, vždy ústretovým personálom a prepychovými interiérmi. Váš pobyt v znamení neskoršej oslavy Valentína si naplno vychutnáte vďaka privátnemu vstupu do butikového wellness centra. Tešiť sa môžete tiež na rôzne druhy masáží ako sú liečebnú masáž chrbta a šije či špeciálne masáže pre dámu a pre pána. A tým pobyt plný rozmaznávania ani zďaleka nekončí.

Tipy na výlety:

  • Ešte viac procedúr si vychutnajte priamo v svetoznámych kúpeľoch Piešťany, kam budete mať zabezpečený transfer.
  • Zvyšný čas venujte poznávaniu krásneho kúpeľného mesta Piešťany, prechádzkam okolo priehrady Sĺňava, a hlavne sebe a svojej polovičke.
  • A čo robiť, ak vášmu partnerovi zachýba kultúra? Vydajte sa do Domu umenia v Piešťanoch - určite tam narazíte na zaujímavú výstavu, koncert či divadelné predstavenie.

❤️ Nízke Tatry pre milovníkov krásnej prírody i relaxu

Penzión Limba, Nízke Tatry

Ak sa s priateľkou neviete dohodnúť, či sa v najbližšom možnom čase vydáte na dovolenku do prírody, alebo k vode, vyriešte to dokonalým kompromisom! Venujte vám obom na Valentína skvelý pobyt v Penzióne Limba a budete mať blízko ako k úžasným turistickým cieľom, tak do známeho Aquaparku Tatralandia. Obaja budete nadšení z moderného ubytovania v penzióne aj z lahodného výberu pochúťok na raňajky. V rámci balíčka sa môžete tiež tešiť na zábavu pri stolnom futbale či pri ping pongu. Ak sa na pobyt do Jánskej doliny vydáte v lete, užijete si tu aj opekanie na záhrade penziónu.

Tipy na výlety:

  • Najväčšiu pohodu zažijete jednoznačne v Aquaparku Tatralandia (11 km), kde budete odpočívať v bazénoch s termálnou vodou i vo wellness s masážami a saunovými rituálmi.
  • Za poznaním i turistikou sa vydajte do Stanišovskej jaskyne (3 km) či do Demänovskej doliny (8 km) známej množstvom prírodných aj turistických zaujímavostí. Na romantické prechádzky aj cyklovýlety je tu ako stvorený okruh okolo Liptovskej Mary (14 km).

❤️ Belianske Tatry pre hľadačov rozmanitých zážitkov

Odpočinok vo wellness centre, vírivka len pre vás a hlavne prekrásne Belianske Tatry. Znie to pre vašu polovičku i vás ako perfektná dovolenka? Premeňte sen na skutočnosť a podarujte na Valentína pobyt pre dve osoby v Hoteli Magura ** v tatranskej obci Ždiar. Darček k sviatku zamilovaných si môžete užiť spolu a prehĺbiť svoj vzťah napríklad počas odpočinku vo wellness s vírivkou a dvomi saunami, kam budete mať vstup so zľavou 30 %. Odpočinok vo wellness striedajte s turistikou a výletmi v prírode - v Belianskych Tatrách je čo obdivovať v každom ročnom období. Počas ubytovania si tak vychutnávajte parádne výhľady na štíty hôr a hlavne vašu vzájomnú prítomnosť. Uvidíte, že sa domov vrátite nielen krásne odpočinutí, ale tiež znovu zamilovaní ako na začiatku vzťahu.

Tipy na výlety:

❤️ Trenčín vám ukáže dokonalý relax i pamiatky

Známy Hotel Magnus **** v Trenčíne ponúka všetko, na čo si len spomeniete - ubytovanie v moderne zariadených izbách typu Executive alebo Business, chutnú polpenziu formou bufetu, oddych v hotelovom wellness každý deň na 2 hodiny a, samozrejme, aj blízkosť tých najúžasnejších pamiatok, ktoré Trenčín preslávili. Pobyt je preto ideálny nielen ako valentínsky darček pre vášho partnera, ale tiež pozdejšie na oslavu i utuženie vašej vzájomnej lásky. Dni venované len pre seba začnite sladkým prekvapením a pokračujte oddychom vo wellness či masážou za zvýhodnenú cenu. Vás aj vašu lásku poteší víkendový bowlingový večer v cene a neobmedzený vstup do fitness centra. Ak vám popri bohatých aktivitách v hoteli ostal ešte nejaký voľný čas, vyrazte do mesta - s našimi tipmi si Trenčín užijete obaja naplno.

Tipy na výlety:

  • Mesto Trenčín sa oplatí navštíviť, či už sa plánujete pokochať všetkými pamiatkami, alebo si chcete len vychutnávať prechádzky po historických uličkách. Z každej strany na vás bude dýchať svojou jedinečnou atmosférou.
  • Návšteva Trenčína sa neobíde bez prehliadky Trenčianskeho hradu, kde sa ukrýva i známa Studňa lásky. Legendu, ktorá sa viaže k jej romantickému dôvodu vzniku, vám sprievodcovia po hrade radi porozprávajú.
  • Pánov zas určite zaujme Múzeum kolies ETOP venované nášmu najdômyselnejšiemu vynálezu.
  • V lete sa spolu rozhodne vyberte na slávne Kúpalisko Zelená žaba. Skrýva sa uprostred nádhernej prírody a ponúka nielen výnimočné kúpanie s výhľadom na lesy, ale tiež relax v luxusnom wellness svete so saunami. Niet divu, že toto kúpalisko patrí k najkrajším na Slovensku.

Autor článku:

Aktualizované: 25. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Objavujte Slovensko s Travelkingom

Vyberajte z jedinečných a overených pobytov

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet