Apartmánový dom Magdalena nájdete v chorvátskom prímorskom letovisku Karlobag, ktoré sa u turistov teší veľkej obľube. Ubytovaní budete v modernom apartmáne pre 4 alebo 6 osôb. Samozrejmosťou je vlastná plne vybavená kuchynka, v ktorej si môžete pripraviť raňajky, obedy aj večere. Na niečo dobré môžete zájsť do blízkych reštaurácií v centre mesta (400 m). Na najbližšiu pláž to budete mať aj len 400 m.

O ubytovaní

Magdalena Apartments sa za svoju lokalitu rozhodne nemusia hanbiť. Apartmány totiž nájdete priamo v obľúbenom letovisku Karlobag, len asi 400 m od mora. Neďaleko leží hneď niekoľko krásnych pláží, populárna je napríklad pláž Tatinja (1,4 km) s toaletami, sprchami a plážovým barom, alebo viac skrytá pláž Trodražica (6,6 km).

Pobrežie je navyše skvelé na pešiu turistiku, pri ktorej sa môžete kochať okolitou prírodou. Pokiaľ by vám výlety po okolí nestačili, navštívte Národný park Paklenica (38 km) s obrovskými kaňonmi, krasovými jaskyňami a riekou Paklenica, ktorá vás očarí množstvom perejí a malých vodopádov.

Potulky za históriou môžete podniknúť v samotnom Karlobagu, za návštevu tu stojí napríklad kapucínsky kostol s kláštorom alebo zrúcaniny hradov. O niečo zaujímavejšia by ale mohol byť výlet do Zadaru (47 km), mesta s niekoľkotisícročnou históriou. Okrem historických pamiatok tu nájdete aj unikáty súčasnej architektúry, najmä kúzelné diela Morský orgna a Pozdrav Slnko.

Pokiaľ vyhľadávate rušnejší nočný život, vydajte sa na preslávenú pláž Zrće (13 km), ktoré sa prezýva „chorvátska Ibiza“. Krištáľová voda v spojení s nikdy neustávajúcou tanečnou hudbou bude rajom pre všetkých milovníkov párty.

More a pláže

Najbližšie k apartmánu budete mať betónovú verejnú pláž s mólom (400 m). More je tu plytké a nájde sa aj miesto na opaľovanie. Ten pravý odpočinok so všetkým komfortom si potom užijete na mestskej pláži, vzdialenej asi 750 m. Tá je prevažne betónová a kamienková, s plytčinou pre deti, plážovým barom, ležadlami na zapožičanie a prezliekacími kabínkami.

Najznámejšou plážou v Karlobagu je Tatinja. Tá sa nachádza v pokojnej zátoke cca 1,3 km od apartmánu. Pláž má postupný zostup do vody a je tak vhodná aj pre rodiny s deťmi. Je prevažne kamenistá a štrková, vybavená plážovým barom a toaletami. Hneď pri pláži nájdete parkovisko, môžete sem tak vyraziť aj autom.

Kde budete spať?

Apartmán pre 4 osoby meria 43 m², má samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, nechýba vlastná kúpeľňa so sprchou a plne vybavenú kuchynka. Súčasťou je aj priestorný balkón (13 m²), z ktorého sa môžete kochať výhľadom na more. K dispozícii je aj veľká terasa (25 m²), ktoré je vždy spoločná pre 2 apartmány. Nechýba ani WiFi pripojenie.

Apartmán pre 6 osôb je o niečo väčší (45 m²) a má 2 samostatné spálne, jednu s manželskou posteľou a jednu s oddelenými lôžkami. V obývacej izbe je potom rozkladacia pohovka, na ktorej sa vyspia ďalší dvaja hostia. Oproti apartmánu pre 4 má o niečo menší balkón (9 m²), zvyšok zariadenia ale zostáva rovnaký, nebudete tak ochudobnení napr. o vlastnú kúpeľňu alebo kuchynku.

Na čom si pochutnáte?

V každom apartmáne je plne vybavená kuchyňa, vrátane sporáka s rúrou, mikrovlnkami či umývačky, môžete si tak kedykoľvek pripraviť, na čo budete mať chuť. V záhrade apartmánového domu navyše nájdete vonkajší gril, fantázii pri príprave jedál sa teda naozaj medze nekladú. Pochutnáte si aj v reštauráciách v okolí, tie väčšinou ponúkajú pizzu a stredomorskú kuchyňu.

Magdalena Apartments

Magdalena Apartments

Bana Ivana Karlovića 41 , Karlobag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Svjetlan Vrban IČ: 33159528024


+385992101423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od mora
0,4 km
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Karlobag

KarlobagTip na výlet

Karlobag je malebné letovisko na brehu Jadranského mora. Leží priamo oproti ostrova Pag, od ktorého je oddelený 1,8 km širokým Velebitský prielivom. Neďaleko za mestečkom sa dvíhajú vrcholy pohoria Velebit, ktoré je jediným miestom v Chorvátsku vyhláseným za svetovú biosferickú rezerváciu UNESCO. Vďaka tomu ponúka Karlobag ideálne podmienky na kombinovanie dovolenky pri mori s horskou turistikou.

Letovisko je malé a veľmi pokojné, prekvitať začalo až v posledných rokoch po uzavretí trajektového prístavu. More je tu čisté a pláže pozdĺž pobrežia sú nedávno vynovené. Väčšinou tu nájdete betónové móla s upravenými vstupmi do vody. Samozrejmosťou je skvelé zázemie na prevádzkovanie vodných športov, ako sú jachting, windusrfing, potápanie či šnorchlovanie.

Kvôli vojnovej minulosti nie je v Karlobagu mnoho pamiatok. Nájdete tu napríklad kapucínsky kláštor s kostolom svätého Jozefa zo začiatku 18. storočia, v ktorom sa nachádza malá zbierka cenných predmetov a knižnica. Ďalej sú tu pozostatky stredovekého hradu nad mestom, južne od Karlobagu sa nachádzajú zrúcaniny hradu Vidov a kostola sv. Víta.

Viac informácií
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Zadar
Zadar
Národný park Paklenica
Národný park Paklenica