Vyrazte do Hotela Annex Slaven *** a užite si skvelú dovolenku na Jadrane! Vaše pohodlie zaistí klimatizovaná izba s balkónom a bohatá polpenzia s raňajkami a večerami formou bufetu, zábavu zase zaistí pláž iba 200 m od hotela a krásne mesto Crikvenice vzdialené len pár kilometrov. Deti do 12 rokov majú navyše pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Hotel a depandancia (Annex) Slaven *** sa nachádzajú v mestečku Selce, cca 3 km od Crikvenice a len pár krokov od pláže Poli Mora (200 m). Okolie vás očarí krásnymi plážami, bujnou stredomorskou vegetáciou a pestrými možnosťami vyžitia. Užite si kúpanie, potápanie, vodné aj suchozemské športy a krásne výlety. Len kúsok od depandancie nájdete školu potápania (450 m), krásny park s palmami a fontánou (260 m), minigolf (210 m) a detské ihrisko (350 m).

Na výlet potom môžete vyraziť do neďalekej Crikvenice, kde nájdete Aquarium Crikvenica, kláštor Paulinov, starý mlyn Toš v olivovom háji alebo mestské múzeum. Počas letnej sezóny sa navyše v Crikvenici odohráva veľa akcií, festivalov, koncertov a výstav. Už viac ako 50 rokov sa tu koná napríklad „Rybársky týždeň“, pri ktorom celé mesto ožije historickou atmosférou a mnohými sprievodnými akciami. Za krásnymi výhľadmi sa vydajte na horu Kotor (4,2 km), kde môžete vidieť kamenné pozostatky osady zaniknutej v 17. storočí.

More a pláže

Len kúsoček od hotela budete mať krásnu pláž Poli Mora (200 m), na ktorú nadväzuje pláž Rokan. Obe sú piesočnato-kamienkové a za čistotu mora i prostredia získali prestížne ocenenie Modrej vlajky. Na oboch plážach nechýba dôležité zázemie - občerstvenie, prezliekacie kabínky, toalety či požičovňa ležadiel a slnečníkov. Vďaka pozvoľnému zostupu do vody sú obe pláže skvelé pre rodiny s deťmi, pri pláži Rokan navyše nájdete nafukovacie vodné atrakcie.

Niekoľko skvelých pláží ponúkne aj neďaleká Crikvenica. Oddýchnuť si môžete napríklad na Mestskej pláži (Gradska plaža; 4,5 km) s kamienkami a hrubším pieskom alebo na pláži Podvorska (5,9 km), ktorá je vhodná aj pre psíkov. Zaujme okrem iného unikátnym psím barom Monty's dog beach & bar. Všeobecne sú pláže v Crikvenici skvele udržiavané, s pozvoľným zostupom do vody a poskytujú komfortné zázemie vo forme spŕch, toaliet, prezliekacích kabínok, požičovne ležadiel a slnečníkov či občerstvenia.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v moderne vybavenej, vzdušnej dvojlôžkovej izbe Twin s balkónom a krásnym výhľadom na more. K vybaveniu izby patria 2 lôžka (môžu byť spojené), písací stôl, televízia, WiFi pripojenie a kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky sa postará reštaurácia Hotela Slaven *** s pestrou ponukou lokálnych i medzinárodných špecialít. Na večerné posedenie pozýva bar s priestrannou vonkajšou terasou.

Niečo naviac

Za príplatok môžete využiť trezor na recepcii.

Hotel Annex Slaven ***

Hotel Annex Slaven ***

Šetalište Ivana Jeličića 37 , Selce
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 23 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
0,2 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je chorvátske mesto, ktoré vyrástlo na základoch pôvodnej rímskej vojenskej základne. Crikva znamená kostol a mesto bolo pomenované podľa tunajšieho kláštorného kostola. Tzv. Crikvenická riviéra sa tiahne od Jadranova na severe cez Dramalj pri Crikvenici a vlastnej Crikvenici ďalej na juh až k letovisku Selce. Z prístavu v meste vyplávajú lode a lodné taxi na ostrov Krk. Počas leta sa v meste konajú kultúrne podujatia, organizuje sa tu napríklad Hudobná noc alebo Rybí festival. Nie je teda divu, že si toto miesto obľúbili turisti pre svoje nočné zážitky.

Viac informácií
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Ostrov Krk
Ostrov Krk
Rijeka
Rijeka