Užite si dovolenku v hoteli Marinus Beach Hotel ****, ktorý leží priamo na pláži v malebnom letovisku Marina v strednej Dalmácii. Čakajú tu na vás moderné izby a vynikajúce bufetové raňajky. Z izby to budete mať len pár krokov na pláž alebo k dvom hotelovým vonkajším bazénom. Nerušenú relaxáciu si môžete dopriať v hotelovom wellness s vírivkou, saunou a možnosťou masáží. Ak preferujete aktívny oddych, využite hotelovú posilňovňu.

O ubytovaní

Marinus Beach Hotel **** sa nachádza v malebnom prístavnom mestečku Marina v strednej Dalmácii. Letovisko leží v hlbokom zálive, čo zaisťuje ideálne podmienky na kúpanie a zároveň je z neho ľahko na dosah hneď niekoľko pamiatok UNESCO – mesta Šibenik, Trogir a Split.

Mestu Trogir, ktoré je od hotela vzdialené len 12 km, sa hovorí tiež „Malé Benátky“. Jeho historické centrum sa nachádza na ostrovčeku a na svojej skromnej ploche ponúka mimoriadne množstvo pamiatok. Ďaleko to nie je ani do mesta Split (39 km), ktoré vás okúzli svojím starobylým jadrom, pohodovou atmosférou a slávnym Diokleciánovým palácom. Krásnym výletným cieľom je aj mesto Šibenik (42 km), ktorého dominantou je katedrála sv. Jakuba, ktorá je rovnako ako centrá Trogiru a Splitu zapísaná na zozname pamiatok UNESCO.

K najcennejším pokladom chorvátskej prírody patria vodopády v Národnom parku Krka (65 km), kam sa dá z hotela autom dôjsť za 1 hodinu. Súčasťou národného parku je okrem nádhernej prírody aj niekoľko kultúrnych pamiatok ako antický amfiteáter, pozostatky rímskeho vojenského tábora či kláštor na riečnom ostrove.

More a pláže

Hotel leží priamo na kamienkovej pláži Tunjara, kde môžete zadarmo využiť hotelové ležadlá a slnečníky. Vstup do mora je pozvoľný, čo ocenia najmä rodiny s deťmi. Skvelé podmienky na kúpanie a slnenie ponúkajú aj ďalšie pláže v letovisku Marina – Prališće (2,5 km), Poljica (5 km) a Bučevica (9 km).

Hotel má 2 vonkajšie bazény obklopené pohodlnými ležadlami a slnečníkmi, kam to z izby budete mať len pár krokov.

Kde budete spať?

Všetky izby sú vybavené moderným nábytkom, klimatizáciou, televíziou, WiFi pripojením, fénom, trezorom a setom na prípravu čaju a kávy. Súčasťou je vždy aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou.

Dvojlôžková izba Comfort má krásny výhľad na stredoveký hrad. Do izby je možné umiestniť prístelku pre jednu osobu.

Dvojlôžková izba Superior s balkónom je vybavená manželskou posteľou, alebo dvomi oddelenými lôžkami a ponúka úchvatný výhľad na more. Do izby je možné umiestniť prístelku pre jednu osobu.

Dvojlôžková izba Junior Suite s balkónom sa skladá z obývacej miestnosti, spálne a vlastnej kúpeľne. Z balkóna je krásny výhľad na more a v obývacej miestnosti je k dispozícii rozkladacia pohovka, ktorú je možné využiť ako prístelku pre jednu osobu.

Štvorlôžková rodinná izba Deluxe s terasou má krásny výhľad na more a disponuje dvomi spálňami. V jednej zo spální je manželská posteľ, v druhej sú dve samostatné lôžka. Zo spální je priamy vstup na terasu s bazénom a komfortným záhradným nábytkom.

Štvorlôžková izba Exucutive Suite s balkónom s výhľadom na more je priestranný apartmán s obývacou izbou, dvomi spálňami a vlastnou kúpeľňou. V oboch spálňach sú manželské postele a v obývacej miestnosti je rozkladacia pohovka, ktorú je možné využiť ako prístelku pre jednu osobu.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí hotela je moderná reštaurácia Oblica, kde na vás každé ráno budú čakať lahodné raňajky vo forme bufetu. Počas dňa je potom možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Všetky jedlá sa pripravujú z kvalitných surovín pochádzajúcich od miestnych dodávateľov a rodinných fariem.

Osviežujúci nápoj, výberovú kávu a ľahké občerstvenie si môžete dať v lobby bare alebo plážovom Marinus Beach Bare.

Kde budete relaxovať?

Tým pravým miestom na oddych je hotelové wellness centrum. Jeho súčasťou je vírivka, fínska sauna a vonkajšie infinity bazén. Dopriať si môžete tiež rôzne druhy masáží a beauty procedúr.

Pokiaľ preferujete aktívny odpočinok, poteší vás hotelová posilňovňa vybavená modernými posilňovacími a kardio strojmi s možnosťou interaktívnych tréningových programov.

Wellness a posilňovňu je možné využiť za príplatok.

Marinus Beach Hotel ****

Marinus Beach Hotel ****

Put Tunjare 63 , Marina
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Procjep d.o.o. IČ: 060269165


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 24:00
Check Out
1:00 - 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc - do 10 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od mora
53 m
Zastávka
0,9 km

Tipy na výlet

Diokleciánov palác v Splite

Diokleciánov palác v Splite Tip na výlet

Jednou z najlepšie zachovaných pamiatok rímskej architektúry na svete je Diokleciánov palác v chorvátskom Splite. Niet preto divu, že je palác spoločne s okolitým starým mestom súčasťou Zoznamu pamiatok UNESCO. V praxi ide o veľkú pevnosť obklopenú múrmi a vežami. Stavbu nechal na začiatku 4. storočia nášho letopočtu vybudovať rímsky cisár Diokleciánus, ktorý ju zamýšľal ako svoje sídlo po abdikácii.

Palác bol postavený ako vojenská pevnosť, a zároveň aj ako prepychové sídlo s výrazne orientálnymi prvkami. Nie je známe, podľa akej architektonickej myšlienky bola stavba vybudovaná a kto sú jej architekti. Unikátom sú napríklad rozsiahle pivničné priestory, ktoré sú považované za vôbec najväčšie v rámci všetkých zachovaných rímskych stavieb. Diokleciánov palác sa teší veľmi dobrému stavu, dodnes môžeme obdivovať pôvodné usporiadanie jednotlivých miestností vrátane Jupiterovho chrámu.

Po smrti cisára sa v paláci začali usadzovať miestni obyvatelia a v priebehu storočí palác spojili s mestom. Dnes je tak Diokleciánov palác srdcom Splitu s cca 280 obytnými domami, v ktorých žijú miestni obyvatelia. Komplex prechádza neustálou rekonštrukciou, priestory sú využívané ku galerijnej činnosti, koncertom a ďalším kultúrnym akciám.

Viac informácií
Šibenik
Šibenik
Trogir
Trogir
Národný park Krka
Národný park Krka