Letovisko Makarská patrí k najobľúbenejším v Chorvátsku a dovolenka tu je vždy zárukou perfektného zážitku. Ubytujte sa v Hoteli Park Makarska **** a užite si bohatú polpenziu, moderné izby a relax pri vnútornom či vonkajšom bazéne. Hotel navyše stojí doslova priamo pri pláži, od mora vás tak bude deliť iba pár krokov.

O ubytovaní

Hotel Park Makarska **** sa nachádza v obľúbenom letovisku Makarská, priamo pri pláži a len pár minút chôdze od centra mesta. Tešte na nespočetné množstvo kaviarní, obchodíkov so suvenírmi i ručne vyrábanými výrobkami, reštaurácií s prímorskými špecialitami i bujarý nočný život. Zatúlajte sa do typických romantických uličiek a objavujte miestne pamiatky ako kostol sv. Marka alebo pomník francúzskeho maršala Marmonta.

Väčšina turistov mieri do Chorvátska za morom, krajina však poskytuje aj mnoho ďalších prírodných krás a ponúka tak príležitosti na celoročnú turistiku. Najznámejšie letovisko Dalmácie sa nachádza priamo na úpätí prírodného parku Biokovo, kam môžete vyraziť na túru po horských chodníkoch a kochať sa fascinujúcimi výhľadmi na Jadranské more a pobrežie. Vypravte sa aj na najvyšší vrchol, Sveti Jure s vyhliadkou a reštauráciou vo výške 897 metrov nad morom. Nevynechajte ani miestny unikát v podobe skleneného chodníka s nádherným rozhľadom na celú Makarskú riviéru a ostrovy Brač a Hvar.

Okolie hotela prekypuje atraktívnymi turistickými cieľmi, ku ktorým sa oplatí naplánovať výlet. Príjemnou prechádzkou pozdĺž pobrežia z Makarskej sa dostanete k malebným letoviskám Baška Voda alebo Brela. Preskúmajte tiež podhorské dediny Makar a Kotišina, kde môžete ochutnať domáci pršut alebo si prezrieť vzácne exempláre v botanickej záhrade. Obľúbeným cieľom je aj pútnické miesto Vepric. Dlho budete spomínať aj na výlet loďou na okolité ostrovy.

More a pláže

Hotel sa nachádza priamo pri kamienkovej pláži Makarská. Tá ponúka skvelé zázemie - požičovňu slnečníkov, ležadiel a vodných bicyklov, detské ihrisko, nafukovacie vodné atrakcie, sprchy aj občerstvenie. Vďaka pozvoľnému zostupu do mora je tiež vhodná pre rodiny s deťmi.

Ďaleko to nebudete mať ani k ďalším plážam. Blízko pláže Biokovky nájdete hneď dva vodné parky s nafukovacími atrakciami, z ktorých budú nadšené predovšetkým deti. Dospelí si zase môžu vyskúšať parasailing – lietanie na padáku ťahanom motorovým člnom. Vyraziť môžete aj na pláž Donja Luka, ktorá patrí k najobľúbenejším v Makarskej a je ocenená Modrou vlajkou za čistotu. Aj v jej blízkosti sa nachádzajú nafukovacie atrakcie, a dokonca aj tobogan.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej hotelovej reštaurácii sa servírujú bohaté raňajky a večere formou bufetu s pestrým výberom lokálnych pokrmov i medzinárodných špecialít.

Kde budete relaxovať?

Osviežiť sa môžete vo vonkajšom a vnútornom bazéne. Súčasťou hotela je aj Spa Energy Clinic, kde si môžete dopriať úžasnú masáž alebo inú relaxačnú či skrášľujúcu procedúru.

Hotel Park Makarska ****

Hotel Park Makarska ****

Kralja Petra Krešimira IV. 23 , Makarska, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PARK HOTEL d.o.o. IČ: MB01990250


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 8 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od mora
45 m
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Makarská

Makarská Tip na výlet

Obľúbené chorvátske letovisko Makarská leží na pobreží Jadranského mora a spadá do oblasti strednej Dalmácie. Mesto je centrom Makarskej riviéry a žije v ňom približne 14 000 obyvateľov. Najmä počas letnej sezóny je obľúbenou destináciou turistov. Charakteristická je preň dlhá promenáda plná obchodíkov a kaviarničiek, kde naplno nasajete dovolenkovú atmosféru. Okrem množstva hotelov a súkromných apartmánov narazíte aj na zachovalé námestie, kde môžete obdivovať kostol z 18. storočia a františkánsky kláštor. Príroda vytvára mestu kulisu zo všetkých strán, či už je to prírodný park Biosovo alebo z opačnej strany pobrežie s prístavom, z ktorého je to trajektom už len kúsok na ostrov Brač.

Viac informácií
Tučepi
Tučepi
Pohorie Biokovo
Pohorie Biokovo
Baška Voda
Baška Voda