Ubytujte sa v samom srdci Lednického parku a majte rozprávkový zámok aj ďalšie historické pamiatky ako na dlani. Útulný penzión Harmony vám ponúkne bohaté raňajky, privátnu wellness zónu, bazén so slanou vodou a nespočetné množstvo zaujímavých výletných cieľov v okolí.

O ubytovaní

Penzión Harmony sa nachádza v srdci Lednického parku, približne 300 metrov od zámku. Ubytovanie v tejto atraktívnej lokalite na južnej Morave vám prinesie jedinečnú príležitosť na oddych a spoznávanie známych pamiatok. V okolí sa nachádza hustá sieť turistických a cyklistických trás a nájdete tu aj množstvo preslávených reštaurácií a útulných kaviarní, kde môžete načerpať nové sily. Večer si vychutnajte kvalitné regionálne víno a užite si spoločné chvíle.

Preskúmajte Lednicko-valtický areál (100 m) chránený UNESCO, ktorý láka svojou krásnou architektúrou ukrytou v zeleni. Krajinný park s rozlohou 300 km² poteší milovníkov prírody aj histórie. Nájdete tu dva nádherné zámky - Gotickú Lednicu a barokové Valtice. Lednický zámok je vzdialený len pár krokov. Uvidíte autentické interiéry a spoznáte vzácne rastliny v unikátnom palmovom skleníku.

Vydajte sa na pokojnú prechádzku alebo výlet loďou do rozsiahleho parku v okolí penziónu. Pri potulkách sviežou zeleňou narazíte na menšie zaujímavé stavby, ako je minaret, Jánsky hrad alebo rímsky akvadukt.

Navštívte rozprávkový Valtický zámok (8 km), ktorý vás ohromí svojou nádhernou architektúrou. Môžete si prezrieť interiér, prejsť sa rozkvitnutým zámockým parkom alebo navštíviť voňavú bylinkovú záhradu. V blízkosti penziónu sa vyberte na pôvabný Rybničný zámok z roku 1816 (2 km). Naplánujte si výlet do vinárskeho Mikulova so zámkom a Svatým Kopečkom (14 km) alebo k vodnej nádrži Nové Mlýny (12 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v novo zrekonštruovanej dvojlôžkovej izbe s manželskou posteľou. K dispozícii budete mať súkromnú kúpeľňu s WC a sprchovacím kútom. K vybaveniu patrí TV, chladnička, minibar a bezplatné WiFi. V lete oceníte klimatizáciu. Niektoré izby majú možnosť prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si môžete vychutnať bohaté raňajky podávané formou teplého a studeného bufetu. Môžete si pochutnať na čerstvom chlebe, ovocí a zelenine, údeninách, syroch alebo müsli s jogurtom. K dispozícii sú aj teplé nápoje a džúsy. V salóniku sa nachádza bar a na terase sa pravidelne koná večerné grilovanie pre hostí.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou ubytovania je súkromné wellness centrum so saunou a vírivkou, ktoré je hosťom k dispozícii za poplatok. V záhrade penziónu nájdete vyhrievaný bazén so slanou vodou obklopený ležadlami, kde si môžete vychutnať zaslúžený oddych.

Cestujete s deťmi?

O zábavu svojich ratolestí sa nemusíte starať, súčasťou ubytovania je aj detský kútik, kde sa detičky výborne zabavia.

Niečo naviac

Ak sa chystáte na cyklistické výlety, určite oceníte úschovňu bicyklov s nabíjaním elektrických bicyklov priamo v ubytovacom zariadení.

Penzion Harmony

Penzion Harmony

Břeclavská 807 , Lednice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Penzion Harmony s.r.o. IČ: 07287194


776 500 065

info@penzion-harmony.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Minibar
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
27 km

Tipy na výlet

Lednicko-valtický areál

Lednicko-valtický areál Tip na výlet

Pre všetkých milovníkov zámkov, parkov a krásnej prírody je tu Lednicko-valtický areál, ktorý spája to najlepšie z južnej Moravy. Ide o najrozsiahlejší krajinný celok v Európe a je od roku 1996 zapísaný ako súčasť svetového a kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo patrí medzi skvosty Lednicko-valtického areálu?

  • Zámok Lednice
  • Zámok Valtice
  • Janův hrad

Okrem krásnych zámkov s udržiavanými zámockými záhradami sa môžete vydať k Minaretu a užiť si rozhľad do širokého okolia. Navštívte tiež Apollonov chrám, Kolonádu na Reistně, Rybniční zámoček, Obelisk a Rendes-vous.

Viac informácií
Zámok Valtice a zámocká záhrada
Zámok Valtice a zámocká záhrada
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia
Vyhliadková veža Lednická kolonáda
Vyhliadková veža Lednická kolonáda