Užite si pobyt na Šumave v atraktívnej lokalite neďaleko skvelých výletných cieľov a ubytujte sa v nových Wellness apartmánoch Andrea. V cene sú raňajky, popoludňajšia siesta s kávou a koláčom, privátny vstup do wellness s fľašou sektu a parádna ponuka procedúr.

O ubytovaní

Wellness Apartmány Andrea sa nachádza v obci Masákova Lhota v srdci Národného parku Šumava. Obec leží v širokej kotline ohraničenej tisícmetrovými vrcholmi Churáňova, Popelnej a Javorníka.

Nádherná príroda v okolí je plná atraktívnych cieľov, ktoré môžete objavovať pri výletoch na bicykli, pešo a v zime aj na bežkách. Po značených turistických chodníkoch sa môžete vydať napríklad na hrad Kašperk, na zámok Vimperk či na hradisko Obří hrad. Prekrásne výhľady budete mať z rozhľadne Churáňov či z Klostermannovej rozhľadne.

Táto časť Šumavy je dokonalým miestom na zimnú dovolenku. Do ski areálu Zadov trvá cesta autom iba 5 minút. V ski areáli Javorník budete za štvrťhodinku a ďalšou atraktívnou možnosťou je ski areál Kvilda. Milovníci bielych stôp si môžu krásy šumavskej prírody užívať pri bežkovanie na mnohých kilometroch upravených tratí.

Na čom si pochutnáte?

V jedálni, ktorá zároveň slúži ako spoločenská miestnosť, sa podávajú bohaté raňajky formou bufetu. Po celý deň je tu tiež možnosť načapovať si pivo, ochutnať výborné šumavské malinovky, urobiť kvalitné presso či cappuccino alebo objednať domáci medovník.

Kde budete relaxovať?

Moderná privátna wellness zóna zahŕňa vírivku, fínsku saunu, ochladzovací sud a bylinný parný kúpeľ**. Využiť môžete aj služby masážneho salónu s pestrou ponukou masáží a procedúr.

Cestujete s deťmi?

Miesto je ideálne pre rodiny s deťmi – pre tie je tu pripravený detský kútik, ale aj veľké ihrisko s trampolínou, preliezkami, šmykľavkou a pieskoviskom.

Wellness Apartmány Andrea

Wellness Apartmány Andrea

Masákova Lhota 53 , Stachy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Apartmány Andrea s.r.o. IČ: 08521964


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
150 Kč/noc/malé plemeno a 250 Kč/noc/veľké plemeno
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
7,3 km

Tipy na výlet

Šumava

Šumava Tip na výlet

Šumava je to pravé miesto pre milovníkov aktívneho odpočinku a prírody. Čakajú tu na vás desiatky náučných chodníkov a stovky kilometrov cyklotrás. Na českej strane Šumavy nájdete päť z ôsmich ľadovcových jazier, ktoré vznikli pri procese topenia ľadovcov. Oblasť je domovom mnohých vzácnych živočíchov. Turistom sú k dispozícii návštevnícke centrá, kde môžete pozorovať vlky alebo napríklad rysy a jelene. Nezabudnuteľné zážitky nazbierate tiež pri návšteve niektorej z rozhľadní, hradov alebo technických pamiatok.

Čo nevynechať pri návšteve Šumavy?

  • Boubínsky prales
  • Černé a Čertovo jazero
  • Hrad Kašperk

Za návštevu určite stojí aj najvyšší Šumavský vodopád Bílá strž, Schwarzenberský plavebný kanál, rozhľadňa Boubín a Prameň Vltavy.

Vedľa krásnej šumavskej prírody sa môžete tešiť aj na malebné horské mestečká. Za poznaním sa vydajte do Múzea Šumavy.

Viac informácií
Boubínský prales
Boubínský prales
Čierne a čertovo jazero
Čierne a čertovo jazero
Bavorský les
Bavorský les