Relaxačný pobyt ideálny pre seniorov, páry aj rodiny v Hoteli Barátság *** s polpenziou a neobmedzeným vstupom do wellness s termálnou vodou priamo v hoteli. Okrem liečivej vody si užijete aj sauny, vírivku alebo parný kúpeľ. V cene je polpenzia formou bufetu a tiež animačný program.

Overené Travelkingom

“Hneď pri príchode sa nám venoval pán recepčný, ktorý bol veľmi milý a vtipný. Izba bola klimatizovaná, dostatočne veľká a ideálna pre rodinu s deťmi. Bufetové raňajky a večere ponúkajú dostatočne široký výber jedál. Nám najviac zachutili miestne koláče. K hotelu patrí wellness centrum s vnútornou a vonkajšou časťou. Večer sme si spestrili hrou bowlingu, čo nás veľmi bavilo. Navštívili sme termálne kúpele Hajdúszoboszló, ktoré boli úžasné, a tak sme v nich strávili celý deň.” Prečítajte si celú recenziu

Tomáš Polman - Obchodný tím
Osobne overené v: Júli 2022

O ubytovaní

Hotel Barátság ***+ sa nachádza na promenáde obľúbeného maďarského letoviska Hajdúszboszló. Pár krokov od hotela leží jeden z najväčších kúpeľných komplexov v Európe. V Aqua-Palace (400 m) nájdete kúpalisko pod holým nebom, liečebné kúpele, aquapark a kryté zážitkové kúpele. Krásy prírody môžete objavovať v Národnom parku Hortobágy (30 km), ktorý je zapísaný na Zozname svetového dedičstva UNESCO. Vydajte sa ďalej do neďalekého Debrecenu (18 km), kde nájdete veľa historických budov a kostolov aj zoologickú záhradu.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie vo viac ako 120 izbách a apartmánoch. Všetky sú vybavené televíziou, telefónom, chladničkou, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

  • Izba Standard má plochu 23 m² a je vybavená dvojlôžkovou posteľou, stolíkom s posedením a písacím stolom. Poteší navyše vlastným balkónom.

  • Junior apartmán (48 m²) sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou, obývacej izby s rozkladacou pohovkou a kreslami a malého kuchynského kúta so základným vybavením. Izba má vlastný balkón.

  • Superior apartmán ponúkne priestor 51 m², na ktorom nájdete obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, samostatnú spálňu s manželskou posteľou a kuchynský kút. Oproti ostatným variantom má dokonca 2 kúpeľne, nechýba balkón.

Na čom si pochutnáte?

V klimatizovanej hotelovej reštaurácii si vychutnáte špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Podávajú sa tu raňajky a večere formou bufetu. Možno si objednať tiež ľahký obed. V bare Tiffany posedíte pri káve, obľúbenom nápoji alebo zákusku. Trikrát týždenne tu večer hrá živá hudba. V U-Pube si môžete zahrať bowling alebo biliard.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je aj vlastné wellness centrum. Nájdete v ňom niekoľko vnútorných i vonkajších bazénov s termálnou vodou a zážitkovými prvkami, plavecký bazén, bazén pre deti, vírivku a bublinkovú kúpeľ. Súčasťou je tiež fínska, infra aj parná sauna a Kneippov chodník. Miestny termálny prameň s teplotou 75 °C vyviera z hĺbky 1 100 metrov. Táto liečivá voda zvyšuje prekrvenie a urýchľuje metabolizmus. Priaznivo pôsobí proti svalovej únave, pri problémoch celého pohybového aparátov a neurologických problémoch. Vďaka dokonalej relaxácii v termálnych kúpeľoch sa zlepšuje aj psychická kondícia človeka. Absolvovať môžete tiež mnoho masáží, liečebných aj kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Veľa zábavy si najmenší hostia užijú vo wellness centre, kde je pre nich pripravený detský bazénik. Vonku sa nachádza ihrisko so šmýkačkou a hojdačka.

Niečo naviac

Okrem dokonalej relaxácie sa v hoteli aj skvele zabavíte. Čaká vás tu mnoho bowlingových dráh, air hokej, stolny futbal a je tu zázemie aj pre biliard a šípky.

Hotel Barátság ***

Hotel Barátság ***

Mátyás király sétány 19 , Hajdúszoboszló
Maďarsko

+36 52 558 571

sales@baratsag.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 1 200 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km

Tipy na výlet

Kúpele Hajdúszoboszló

Kúpele HajdúszoboszlóTip na výlet

Kúpele Hajdúszoboszló sú najväčší kúpeľný komplex v Európe. Ponúka svojim návštevníkom všetkých vekových kategórií nezabudnuteľné zážitky počas celého roka, a to nielen pre hostí, ktorí sa liečia alebo zotavujú, ale aj pre rodiny s deťmi. Komplex sa rozlieha na ploche viac ako 30 ha a nájdete tu 4 hlavné časti, ktoré sú vzájomne prepojené: kryté termálne kúpele, aquapark, pláž a Aquapalace.

Napríklad v Aquapalace si užijete:

  • Tropický bazén
  • Bazén v ľadovej jaskyni
  • Bazén s kinom
  • Termálny kúpeľ Pávai
  • Bazén v jaskyni
  • Rímsky bazén
  • Bazén Ganga
  • Morský bazén
  • Bazén pre mamičky s deťmi
  • Bazén pre plávanie detí
  • Vírivka
  • Rodinný bazén so zvieratkami
  • Šmýkačky pre malé i väčšie deti
  • Oddychová miestnosť pre deti
  • Odpočinková miestnosť pre deti
  • Miestnosť na prebaľovanie
  • Herňu

... a to je len jedna časť!

Alkalická hydrogenuhličitanová voda obsahuje vysoké množstvo rozpustených minerálnych látok, pacienti sa sem jazdia liečiť najmä s ťažkosťami pohybového a dýchacieho ústrojenstva, pri problémoch so zažívacím ústrojenstvom, liečbe gynekologických ťažkostí a kožných chorôb. Liečiť sa tu môžete i zvnútra - popíjaním miestnej minerálky Pávai Vajna.

Cena celodenného vstupného sa líši v závislosti na tom, ktoré časti komplexu chcete využiť. Napríklad celodenné vstupné pre dospelú osobu do Aquapalace kúpite mimo sezónu a vo všedné dni za cenu cca 3 500 HUF/osoba (cca 10 €), v lete a cez víkend 4 100 HUF/osoba (cca 11,50 €). Otváracia doba kúpeľov je každý deň od 7:00 do 19:00 hodín, pri ďalších častiach komplexu sa otváracia doba líši.

Viac informácií
Mesto Hajdúszoboszló
Mesto Hajdúszoboszló
Národný park Hortobágy
Národný park Hortobágy
Mesto Debrecín
Mesto Debrecín