Útulný zrekonštruovaný kaštieľ Happy Village ***, ktorý leží na okraji pokojnej obce Ivachnová, len 15 minút chôdze od Bešeňovej, čaká len na vás. Užite si perfektný odpočinok v horúcej saune alebo v obľúbených termáloch Bešeňová, zábavu na výletoch a adrenalín v neďalekom bike parku Malinô Brdo. Využiť môžete aj požičovňu bicyklov a palíc na Nordic Walking. ​

O ubytovaní

Happy Village *** nájdete na okraji dedinky Ivachnová, neďaleko Bešeňovej. Pokojná oblasť je obklopená nádhernou prírodou, atmosféru navyše umocňuje rieka Váh pretekajúca okolo. Či už si na dovolenke radi užívate kúpanie, výlety, cyklistiku, alebo v zime lyžovanie, ste na správnom mieste.

Príležitosti na kúpanie budete mať po celý rok. V lete na vás čaká Liptovská Mara (9 km), „slovenské more“, kedy si nielen zaplávate, ale užijete aj vodné športy či rybárčenie. Kedykoľvek počas roka potom môžete využívať okolité aquaparky - Thermal park v Bešeňovej (3 km) a Aqua Vital park Lúčky (5,5 km) s bazénmi plnými blahodarnej termálnej vody a modernými wellness zónami alebo obrie vodný zábavný park Tatralandia (18,7 km), najväčší svojho druhu na Slovensku, v Česku aj v Poľsku.

Na peších a cyklistických výletoch preskúmajte krásy Liptova. Vyrazte do pamiatkovej rezervácie ľudovej architektúry Vlkolínec (16,9 km), zapísanej na Zozname UNESCO, alebo do Archeoskanzenu Havránok (11,3 km) na mieste jedinečného keltského náleziska. Preskúmajte čarovnú Demänovskú ľadovú jaskyňu (23,5 km) a krasovú Demänovskú jaskyňu slobody (25,7 km). Vyrazte do pôvabnej Čutkovskej doliny (16,2 km) s detským zábavným parkom alebo do Hrabovskej doliny (11,9 km), kde začína Medvedí chodník, ktorý vás zavedie až k *Mini farme Sidorovo * (14,3 km).

Milovníci adrenalínu a aktívneho trávenia času nesmú vynechať návštevu Ski & Bike parku Malinô Brdo, vzdialeného cca 12 km. V lete si tu prejdete 11 bike trailov všetkých obťažností a v zime pre vás bude pripravený snowtubing a 9 zjazdoviek, ľahkých aj náročných, s celkovou dĺžkou 9,5 km. Na lyžovačku môžete vyraziť aj do lyžiarskeho strediska Fun Park Žiarce (23,1 km), Ski centra Demänová (19,2 km), Ski Opalisko (25,3 km) a ďalších lyžiarskych areálov v okolí.

Kde budete spať?

Kaštieľ ponúka ubytovanie v izbách alebo priestranných apartmánoch. Komfortne zariadené izby disponujú vlastnou satelitnou televíziou a kúpeľňou s WC. Niektoré sa nachádzajú v podkroví a majú drevené obloženie, takže tu na vás dýchne tá pravá odpočinková atmosféra.

Súčasťou apartmánov je navyše vybavená kuchynka (sporák, rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, kuchynské náradie či riad), nechýba satelitná televízia a sociálne zariadenie.

Na čom si pochutnáte?

Blízko kaštieľa stojí presklený drevený altánok, v ktorom sa celoročne podávajú raňajky. Užijete si tak nielen lahodnú stravu, ale aj krásny výhľad na záhradu aj na Veľký Choč. Okrem altánku je navyše letné posedenie s grilom. ​

Kde budete relaxovať?

K odpočinku po aktívnom dni vám poslúži horúca fínska sauna s ochladzovacou sprchou a útulnou relaxačnou zónou.

Cestujete s deťmi?

V záhrade sa nachádza aj detské ihrisko, kde sa najmenší hostia skvele zabavia na čerstvom vzduchu.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať aj úschovňu lyží a požičovňu bicyklov a palíc na Nordic Walking.

Happy Village ***

Happy Village ***

Ivachnová 23 , Ivachnová
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LIMS, s.r.o. IČ: 36001589


+421 904 560 740

info@happyvillageslovensko.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Detské ihrisko
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od jazera
3,9 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
2,9 km
Zjazdovka
12 km
Bežkovanie
12 km

Tipy na výlet

Bešeňová

Bešeňová Tip na výlet

Bešeňová sa nachádza v okrese Ružomberok a je známa predovšetkým svojimi termálnymi prameňmi. Pramene majú liečivé účinky a obsahujú prvky vápniku, horčíku, sodíku, železa a draslíku. V Bešeňovej je populárnym turistickým cieľom aquapark Gino Paradise Bešeňová, ktorý uchváti deti aj dospelých.

V obci sa nachádza pekný salaš Bešeňovka, kde si každý milovník slovenských mliečnych výrobkov zakúpi tradičné syry, bryndzu, kravské jogurty, parenicu, žinčicu, tvaroh alebo domáce maslo vyrobené priamo z domácej farmy.

Zaujímavým turistickým cieľom pre milovníkov histórie je kašieľ v Bešeňovej z prvej polovice 17. stor. Je to dvojpodlažná stavba so štyrmi hranatými nárožnými vežami. V miestnostiach sa nachádzajú renesančné a barokové valené klenby. V okolí kaštieľa sa môžete prejsť v malebnom parku.

Aquapark Bešeňová
Aquapark Bešeňová
Aqua-Vital Park Lúčky
Aqua-Vital Park Lúčky
Lúčanský vodopád
Lúčanský vodopád