Portorož alebo Prístav ruží je luxusné letovisko s najdlhšou piesočnou plážou v Slovinsku. Ubytujte sa v Boutique Hoteli Portorose **** a užite si krásne dni na pláži, relax pri vonkajšom bazéne a výborné raňajky či polpenziu. Za príplatok si môžete dopriať aj služby hotelového wellness centra s vnútorným bazénom a saunou.

O ubytovaní

Portorož – luxusné slovinské letovisko s najdlhšou piesočnou plážou v krajine, malebnou promenádou a krásnymi historickými pamiatkami. Práve tu nájdete Boutique Hotel Portorose ****, stojí neďaleko prístavu a len 650 m od pláže. O kráse mesta, ktorého názov znamená v preklade „Prístav ruží“, nie je potrebné dlho polemizovať. Nie nadarmo sa radí medzi najnavštevovanejšie letoviská v Slovinsku.

Dni strávené na pláži môžete preložiť prechádzkami po meste, vydajte sa napríklad ku kostolu sv. Bernardina (3,2 km) a užite si čarovný výhľad z kostolnej zvonice, prejdite si park Forma Viva (1,8 km) so stovkami sôch, navštívte rybie sádky Fonda (2,2 km ) a ochutnajte čerstvé špeciality z rýb alebo vyrazte do soľných skladov Magazen Grando a Monford (2 km), ktoré v súčasnosti fungujú ako galéria moderného umenia.

Na bicykli sa môžete prejsť tunelom Valeta (1,2 km), ktorý je súčasťou cyklotrasy Parenzana. Bicykel vám poslúži aj na výlety po okolí, dovezie vás napríklad do neďalekého mesta Piran (3,9 km), ktoré sa pre špecifický taliansky charakter prezýva „slovinské Benátky“, na slávnu pláž Mesačný záliv (4 ,6 km), k soľným poliam Sečoveljske soline (3,6 km), do prírodnej rezervácie Škocjanski zatok (16,7 km) alebo do mestečka Izola plného jedinečných historických monumentov. ​

More a pláže

Len asi 8 minút chôdze vás bude deliť od pláže Obala (650 m). Tá je čisto betónová, do vody sa schádza po schodíkoch a súčasťou pláže je malý aquapark s vonkajšími bazénmi, plážové bary a rôzne stánky. Býva tu aj dozor plavčíka.

Pokiaľ si chcete užiť naozajstný relax na piesku, vyrazte na hlavnú mestskú pláž, ktorá je len o kúsok ďalej (900 m). Tu na vás čakajú piesočné aj trávnaté plochy, vodný park so šmykľavkami, ležadlá a slnečníky na zapožičanie aj bary a reštaurácie po obvode pláže. Tá sa navyše môže pochváliť Modrou vlajkou za čistotu prostredia.

Kde budete spať?

Pýchou hotela sú štýlové izby s komfortným vybavením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, fénom a toaletnými potrebami, televíziu, WiFi pripojenie, trezor a minibar.

  • Izba Standard je vybavená manželskou posteľou alebo 2 jednolôžkami, písacím stolom so stoličkou a šatníkovou skriňou. K izbe patrí balkón s vonkajším posedením

  • Izba Comfort zaujme prepychovým interiérom, vybavenie inak zostáva rovnaké – manželská posteľ, písací stôl so stoličkou, šatníková skriňa a balkón s posedením.

Na čom si pochutnáte?

Elegantná hotelová reštaurácia sa môže pochváliť vycibreným výberom pokrmov a skvelou ponukou nápojov. Kombinácia lokálnych surovín, tradičných receptúr a moderných postupov určite zaujme nejedného gurmána.

V letných dňoch je otvorená vonkajšia terasa, po celý rok potom môžete využívať Lounge bar s útulnou atmosférou a pestrým výberom drinkov a pochúťok.

Kde budete relaxovať?

Relax si užijete nielen na pláži, v areáli hotela nájdete aj vonkajší bazén a vonkajší detský bazén a v chladnejších dňoch určite oceníte vnútorný bazén a horúcu saunu. Nechajte sa inšpirovať aj lákavou ponukou masážou a procedúr v hotelovom SPA.

Boutique Hotel Portorose ****

Boutique Hotel Portorose ****

Obala 89 , Portorož
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
EUROTAS HOTELI d.o.o. IČ: 6618952000


+386 (0)30 200 011

booking@eh.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 24 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 19 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,7 km

Tipy na výlet

Mesto Portorož

Mesto Portorož Tip na výlet

Ak patríte medzi milovníkov luxusu, potom je pre vás dovolenka v Portoroži ako stvorená. Toto výstredné letovisko patrí medzi najživšie slovinské prístavné mestá. Bujará atmosféra, bohatý nočný život, kasína aj moderné hotely urobia radosť tým najnáročnejším cestovateľom. Najväčším trhákom je ale rozhodne krásna piesočná pláž pri krištáľovo čistom Jadrane, na ktorej si požičiate slnečníky aj ležadlá. Skrátka a dobre tu prežijete dovolenku svojich snov.

Portorož je ideálnou voľbou aj na jednodňový výlet. V miestnych reštauráciách a baroch si doprajete niečo dobré na jedenie alebo pitie, navštívite rybiu farmu s delfínmi alebo sa oddajte odpočinku vo Water Parku Laguna Bernardin s vyhrievanou morskou vodou.

Viac informácií
Pláže v Portoroži
Pláže v Portoroži
Pláže v Pirane
Pláže v Pirane
Sečoveljské soľné polia
Sečoveljské soľné polia