Rodinný Hotel Myslivna *** nájdete v centre Třebone. Ide o ideálne ubytovanie pre všetkých milovníkov pohodlia a dobrého jedla. Okrem chutnej polpenzie vás čaká aj vstup do bazéna AquaViva v kúpeľoch Aurora a soľná jaskyňa.

O ubytovaní

Hotel Myslivna *** stojí medzi námestím a pivovarom v centre mesta Třeboň. Všetky historické, kultúrne i gastronomické lákadlá tak budete mať na dosah ruky. Napríklad Masarykovo námestie (200 m) s radnicou a meštianskymi domami, třeboňský zámok (600 m) s krásnym zámockým parkom, ktorý patrí k najväčším komplexom svojho druhu v republike, či spomínaný pivovar Regent (650 m), kde sa môžete zúčastniť komentovanej prehliadky. K rybníku Svět to navyše budete mať len 650 m.

Nenáročný rovinatý terén tu láka v letných mesiacoch aj k cyklistike a okolité rybníky k rybárčeniu. Vyraziť môžete doslova na Ceste okolo Světa – v tomto prípade náučným chodníkom okolo rozľahlého rybníka. Zaujímavosti o Třeboňsku sa dozviete aj na náučnom chodníku Velký Lomnický. Alebo si urobte výlet do Lužnice s Digitálnym skanzenom Ludmila (7,6 km). A aktívneho vyžitia sa nemusíte vzdávať ani v zime – k najbližšiemu lyžiarskemu stredisku Hradiště dostanete do 30 minút autom. Krásy regiónu navyše môžete objavovať aj na bežkách.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách s televíziou, WiFi pripojením a chladničkou. Nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia je preslávená vynikajúcou domácou kuchyňou a je vyhľadávaným miestom gurmánov z okolia Třeboně. Veľká ponuka jedál sa zameriava obzvlášť na zverinové špeciality a staročeské pochúťky z čerstvých rýb.

Kde budete relaxovať?

Po aktívnom dni si môžete oddýchnuť v hotelovej soľnej jaskyni. Za poriadnym relaxom potom vyrazte do kúpeľov Aurora s vnútornými i vonkajšími bazénmi, saunovým svetom, fitness centrom a ponukou wellness procedúr.

Niečo naviac

Pokiaľ sa rozhodnete Třeboňsko spoznávať na bicykli, určite vás poteší hotelová uzamykateľná úschovňa bicyklov.

Hotel Myslivna ***

Hotel Myslivna ***

Rožmberská 33 , Třeboň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
RODINNÝ HOTEL MYSLIVNA s.r.o. IČ: 28076982


+420 724 599 976

info@myslivna.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 130 Kč/deň

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
21 km
Bežkovanie
21 km

Tipy na výlet

Třeboň

TřeboňTip na výlet

Třeboň láka návštevníkov krásnym historickým centrom a tiež mnohými ďalšími pamiatkami. Najvýznamnejším objektom na Masarykovom námestí je Stará radnica, ku ktorej patrí aj architektonicky zaujímavá 31 metrov vysoká veža s ochodzou, hodinami a cibuľovitou strechou s lampášom.

Dominantou mesta je rozhodne renesančný zámok so záhradami, ktoré sú ideálne na prechádzky a oddych. Na prechádzku sa môžete vydať tiež po náučnom chodníku okolo rybníka Svět, ktorý je skvelým miestom pre turistiku, cykloturistiku a odpočinok. Na druhom brehu vás potom čaká novogotická Schwarzenberská hrobka.Rybník Svět vybudoval Jakub Krčín z Jelčan a Sedlčan v 16. storočí. Dnes tu okrem jeho sochy nájdete aj dve pláže so športovým areálom aj detským ihriskom.

Viac informácií
Zámok Třeboň
Zámok Třeboň
Múzeum veteránov Nová Bystrica
Múzeum veteránov Nová Bystrica
Hopsárium
Hopsárium