Spoznajte nádhernú Prahu priamo z NH Collection Prague Hotela ****, ktorý je súčasťou svetoznámeho hotelového reťazca, a teda zárukou nadštandardnej kvality. Užite si pobyt v krásnych izbách Superior s výhľadom, skvelé raňajky formou bufetu alebo á la carte, večeru z grilu a neobmedzené použitie lanovky medzi partnerskými hotelmi.

Overené Travelkingom

“S ubytovaním v Hoteli NH Collection Prague **** sme boli veľmi spokojní. Hotel sa nachádza neďaleko zastávok MHD, takže sme mali všade blízko. Personál bol vždy milý, ústretový a usmievavý. V izbe nás najviac zaujala krásna kúpeľňa so sprchovacím kútom. Na raňajkách bol veľký výber, my sme si najviac pochutnali na teplom bufete. Raritou a pýchou tohto hotela je lanovka, ktorou sa do hotela dostanete zo spodného partnerského hotela. Hotel si od nás oprávnene zaslúži jednotku.” Prečítajte si celú recenziu

Cindy Kapounková - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Júli 2023

O ubytovaní

Exkluzívny štvorhviezdičkový hotel NH Collection Prague **** sa nachádza na kopci Mrázkova v pražskej časti Anděl. Odtiaľ sa pešo dostanete za pár minút kamkoľvek –⁠⁠ či už na zastávku MHD, do nákupného centra Nový Smíchov, do niektorej z mnohých reštaurácií a barov, do parku Mrázovka aj do historického centra Prahy so všetkými jeho krásami. S partnerským hotelom NH Prague City je prepojený unikátnou lanovkou, ktorou sa môžete zviezť aj vy.

Medzi hlavné lákadlá mesta sa radia Pražský hrad, Karlov most, Staromestské námestie s orlojom, Petřín a ďalšie monumenty. Praha ale ponúka množstvo atrakcií aj pre tých, ktorí si na pamiatky príliš nepotrpia. Máte radi zvieratá? Vyrazte do pražskej zoo (7,1 km), Sveta medúz (4,7 km) alebo Morského sveta (5,9 km). Za zábavou a relaxom sa vydajte do najväčšieho vodného sveta v strednej Európe - Aquapalace Praha (18,8 km), nutnú dávku adrenalínu zase si užijete vo veternom tuneli Hurricane Factory (13,3 km).

Kde budete spať?

Okrem toho, že z vašej modernej, priestrannej izby budete mať krásny výhľad na mesto či park, si budete môcť užiť jeho nadštandardné vybavenie v podobe satelitnej TV s plochou obrazovkou, WiFi pripojenia, minibaru, komfortnej postele a vankúšového menu. Samozrejmosťou je i vlastná kúpeľňa s vaňou a fénom. Niektoré izby majú navyše aj terasu či balkón.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia Ristorante Il Giardino Toscano je známa svojou toskánskou kuchyňou. Pokrmy sa tu pripravujú z čerstvých surovín a menu zahŕňa aj varianty pre deti. Špecialitou hotela je potom strešný bar Sky Lounge, kde si užijete skvelý koktail alebo pohár vína napríklad pri západe slnka.

Kde budete relaxovať?

V hoteli sa budete môcť uvoľniť a načerpať sily vo fínskej saune, vírivke a plaveckom bazéne. Masáže a fitness centrum sú potom k dispozícii v partnerskom Hoteli NH Prague City ****.

Cestujete s deťmi?

Priamo v hoteli je za poplatok možné stráženie detí a v parku Mrázovka neďaleko NH Collection Hotela sa môžu hrať až na dvoch detských ihriskách.

Niečo naviac

Hotely NH Collection a partnerský NH Prague City sú spojené lanovkou. Na recepcii vám radi zariadia prenájom tenisových kurtov alebo volejbalového ihriska v priľahlom parku Mrázovka.

NH Collection Prague ****

NH Collection Prague ****

Mozartova 261/1 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MP Development akciová společnost IČ: 60194049


+420 257 153 111

nhprague@nh-hotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
900 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 395 Kč/noc - v hotelovom podzemnom parkovisku na adrese Mozartova 261/1

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Zastávka
100 m