Ubytujte sa v centre historického, kráľovského mesta Loket s výhľadom na hrad v 4* Pension Masonic House. Nechajte sa obslúžiť raňajkami a potom sa vydajte spoznávať miestne múzeá, mesto alebo pokojne len štýlovú kaviarničku hotela.

O ubytovaní

V historickom kráľovskom mestečku Loket na okraji Karlových Varov nájdete krásny štvorhviezdičkový Pension Masonic House priamo na námestí, v centre pamiatkovej zóny. Z okien hotela budete mať výhľad na dominantu mesta a najobľúbenejší turistický cieľ oblasti - gotický hrad Loket (200 m) z 13. storočia, na ktorom vyrastal Karel IV. Nádherné Svatošské skaly (6,7 km) lákajú na výlet do prírody a v lete sa môžete schladiť na prírodnom kúpalisku Michal (8 km) s piesočnatou plážou a najdlhším vonkajším toboganom v Českej republike.

Zároveň sa z mesta Loket ľahko dostanete do Karlových Varov - autom vám to potrvá len asi 15 minút, na bicykli to zvládnete po cyklotrase popri rieke Ohře asi za hodinu a pol. V Karlových Varoch si určite prezrite nádherné kolonády a ochutnajte minerálne pramene. Vydajte sa na obory Svatý Linhart a vyvezte sa lanovkou na vežu Diana, odkiaľ sa vám naskytne krásny výhľad na mesto. V zime (alebo aj v lete) sa naladíte na sviatky návštevou Vianočného domu s Vianočným múzeom a zbierkou plyšových medvedíkov.

Kde budete spať?

Penzión ponúka celkom 5 útulných izieb. Všetky sa nachádzajú na treťom poschodí tohto historického domu, z ktorého je dokonalý výhľad na hrad Loket, historické námestie a opevnenie. Každá izba má LED TV so satelitným príjmom a USB vstupom, WiFi pripojenie, minibar, súpravu na prípravu teplých nápojov a samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, WC a sušičom vlasov. Vyberte si z ponuky:

  • Dvojlôžková izba Deluxe s rozlohou 25 m² je vybavená manželskou posteľou alebo dvomi samostatnými lôžkami s možnosťou prístelky.
  • Trojlôžková izba Deluxe s rozlohou 32 m² je vybavená manželskou posteľou a samostatným lôžkom. Táto izba umožňuje aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Hoci penzión nemá vlastnú reštauráciu v pravom slova zmysle, môže sa pochváliť krásnou kaviarňou Masonic s interiérom v kubánskom štýle a zaujímavou zbierkou dokumentov alebo históriou kultu kubánskych cigár Fidela Castra. Môžete si tu vychutnať sezónnu kuchyňu, vynikajúcu kubánsku kávu, chutné domáce koláče alebo pohár kvalitného rumu.

Niečo naviac

Súčasťou penziónu je aj jedinečné Múzeum tajných spoločností, jedno z iba siedmich na svete. Tu si budete môcť prostredníctvom viac ako 700 exponátov pozrieť tajomnú symboliku tajných spoločností, vzácne rituálne predmety, oltáre, osobné veci členov rádov, cenné knihy, hodnostné označenia, identifikačné dokumenty a mnoho ďalšieho.

Pension Masonic House ****

Pension Masonic House ****

T. G. Masaryka 115 , Loket
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MUL AZA MULA s.r.o. IČ: 09082786


+420 777 892 093

info@pensionloket.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
150 - 300 Kč/noc - podľa aktuálnej ponuky

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
40 m
Vzdialenosť od kúpeľov
11 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
8 km