Vydajte sa po stopách husitského hnutia do LH Hotel Dvořák Tábor **** Congress & Wellness v samotnom centre juhočeského mesta Tábor. Pobyt s polpenziou v obľúbenej reštaurácii a s wellness, alebo pivným či rašelinovým kúpeľom užijú aj najnáročnejší hostia.

O ubytovaní

LH Hotel Dvořák Tábor **** Congress & Wellness vznikol rozsiahlou renováciou historického pivovaru. Nachádza sa v uzavretom areáli hradu Kotnov, takže budete mať lôžko priamo pri národnej kultúrnej pamiatke, na ktorej sa okrem Kotnova nachádza aj susedná Bechyňská brána (400 m).

Ubytovaní budete priamo v historickom centre Tábora, čo vám poskytne jedinečnú príležitosť spoznať významnú históriu, ktorú pripomínajú miestne pamiatky. Nenechajte si ujsť Žižkovské námestie (270 m) s pamätníkom husitského hrdinu Jana Žižku z Trocnova a Starú radnicu. Pri prechádzke mestom vás čakajú staré meštianske domy, útulné uličky a sedem krásnych fontán. Prejdite sa k mestským hradbám (550 m) alebo sa vyberte k Pútnickému kostolu Klokoty (1,7 km), ktorý stojí obklopený prírodou hneď za centrom.

Pre milovníkov športu je rajom neďaleký Sportareál Monínec (25 km), kde si v lete užijete veľa zábavy pri bicyklovaní a kolobežkovaní, pri hraní tenisu alebo golfu, pri plávaní na kúpalisku alebo pri jazde na koni. V zime tu funguje obľúbený ski areál. Milovníkov histórie poteší Husitské múzeum (350 m).

V okolí Tábora nájdete mnoho atraktívnych turistických cieľov, ktoré sľubujú skvelý celodenný výlet. Navštívte napríklad mestá Týn nad Vltavou (33 km) či Písek (45 km) alebo sa vyberte po náučných lesných chodníkoch v malebnej oblasti Toulava (25 km).

Kde budete spať?

Vaším chvíľkovým domovom sa stane jedna zo 72 priestranných, moderne vybavených izieb. Každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou, televíziou, trezorom a WiFi pripojením k internetu.

  • Izba Standard (18 m²) ponúka 2 lôžka (100x200 cm, možnosť spojiť do manželskej postele), pracovný stôl, kresielko a šatníkovú skriňu. V kúpeľni nájdete vaňu, WC, sušič vlasov a kvalitnú hotelovú kozmetiku.

  • Izba Superior je priestrannejšia (21 m²) a nájdete v nej taktiež 2 lôžka (môžu byť spojené či rozpojené), pracovný stôl, kresielko a šatníkovú skriňu. Oproti variantu Standard má navyše minibar a kávovar s kapsulami. V kúpeľni nechýba vaňa, WC, sušič vlasov a kvalitná kozmetika.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia Restaurant La Cave sa nachádza v bývalých pivniciach, a preto má príjemnú romantickú atmosféru ideálnu na večer pri víne. Kombinácia profesionálnych služieb a výnimočných kulinárskych zručností miestneho tímu oceňovaných kuchárov vám poskytne dokonalý gastronomický zážitok.

Pochutnáte si na francúzskych špecialitách, vybraných pochúťkach českej kuchyne a bezmäsitých jedlách. Tešiť sa môžete aj na pravidelné gastronomické akcie, na ktorých ochutnáte rôzne špeciality s tematickým zameraním.

Na osviežujúci nápoj sa vyberte do hotelového lobby baru s vonkajšou záhradou, kde si môžete vychutnať grilované pochúťky. Vychutnajte si pohár vína, farebný koktail, kávu alebo ovocnú limonádu a užite si výhľad na Kotnovskú vežu.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum sa nachádza v príjemných priestoroch bývalých pivničiek a sľubuje skvelý relax. Vychutnajte si bazén s masážnymi tryskami, zohrejte sa vo fínskej saune alebo sa upokojte dokonalou vôňou v súkromných levanduľových kúpeľoch. V jedinečných pivných kúpeľoch si môžete oddýchnuť aj počas súkromného kúpeľa s konzumáciou piva. Kombinácia pivných kúpeľov BBB a ovsenej postele je originálnou chránenou procedúrou 4* LH Hotel Dvořák Tábor.

Počas pobytu si môžete vychutnať profesionálnu masáž. Na výber budete mať z mnohých možností, od aroma masáže cez bankovanie, až po indickú masáž hlavy. Páni ocenia inovatívne holenie Ferrara la Barberia, ktoré je súčasťou hotela.

LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness ****

LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness ****

Hradební 3037 , Tábor
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LH Hotels & Resorts s.r.o. IČ: 06341969


381 212 221

recepce@lhdvoraktabor.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc - cena je po zľave 50 %

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
0,9 km
Zastávka
0,2 km