Penzión Tvrz leží necelých 10 km od krásneho historického mesta Tábor. Okrem ubytovania v štýlových štúdiách alebo apartmáne poskytuje aj raňajky formou bufetu, welcome drink a fitness centrum. Podľa variantu sa môžete tešiť na degustáciu juhomoravských vín alebo na romantickú večeru pri sviečkach a následnú relaxáciu v saune.

O ubytovaní

Penzión Tvrz je zasadený v nádhernej juhočeskej prírode v obci Ratibořské Hory. V blízkom okolí sa nachádza historická pevnosť Dub (200 m) a Polánka (3 km).

Veľa možností na výlety a vyžitie ponúka mesto Tábor vzdialené iba 10 km. Centrum Tábora je plné starobylých budov pripomínajúcich slávnu minulosť. Námestiu dominuje radnica zo 16. storočia (12 km), v ktorej priestoroch je možné navštíviť galériu a múzeum husitstva. Zaujímavým zážitkom je exkurzia do stredovekého podzemia, ktorá začína v prejazde radnice. Milovníci fauny a flóry by si nemali nechať ujsť Zoo Tábor (16 km) a Botanickú záhradu Tábor (11 km). Maškrtné jazýčky poteší Múzeum čokolády a marcipánu (12 km) a fanúšikov stavebníc zase Múzeum lega (14 km).

V športovom Areále Monínec (35 km) si užijete zábavu počas celého roka. Nájdete tu ski areál, wellness centrum, prírodné kúpalisko Pilský rybník, bikepark a mnoho ďalšieho.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovom štúdiu Levanduľa či Magnólia s kuchynským kútom a vlastnou kúpeľňou s vaňou. K vybaveniu štúdia patrí WiFi pripojenie, televízor, kávovar a šatňa. K dispozícii je tiež apartmán Dub, ktorý je ideálny až pre 4 hostí.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutíte na výborných bufetových raňajkách s ponukou teplých i studených pokrmov.

Kde budete relaxovať?

V penzióne je k dispozícii sauna, v ktorej vás čaká zaslúžený oddych po dni strávenom na výletoch.

Penzion Tvrz

Penzion Tvrz

Dub 38 , Ratibořské Hory
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Svěřenský fond Budoucnost IČ: 07502834


+420 724 222 030

info@penziontvrz.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fitness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
30,3 km