Ubytovanie v centre Třebíča pri pamiatkach UNESCO s polpenziou a privátnym vstupom do sauny alebo relaxáciou na masážnom kresle. V balíčku je aj slávnostná večera, ochutnávka malinovky, posedenie pri čaji aj zľava na kozmetiku. Keď práve nebudete relaxovať, alebo si užívať skvelú stravu, môžete sa vydať na výlety po okolí.

O ubytovaní

Hotel Zlatý Kříž *** sa nachádza v historickom centre Třebíča. Budova hotela tu stála už v 15. storočí, v tom čase to bola krčma, v ktorej sa zdržiaval uhorský panovník Matej Korvín. Mesto Třebíč očarí najmä milovníkov histórie a kultúry, ale sú tu aj športové zariadenia a ďalšie zaujímavé atrakcie.

Pri návšteve Třebíča, samozrejme, nesmiete vynechať pamiatky UNESCO - Židovskú štvrť (700 m), Zadnú synagógu (700 m), Židovský cintorín (900 m), Baziliku svätého Prokopa (700 m) a Třebíčsky zámok (600 m), v ktorom v súčasnosti sídli Múzeum Vysočiny. Prezrieť si môžete aj ďalšie zaujímavé stavby, ako napríklad veterný mlyn (1,3 km) z 19. storočia alebo Mestskú vežu (240 m) pri Kostole svätého Martina, kde si môžete pozrieť jedny z najväčších hodín v Európe.

Oddýchnuť si môžete v malom parku Hasskova záhrada (750 m), ktorý je so židovskou štvrťou spojený lávkou. Ak sa naopak cítite energicky, vydajte sa do Aquaparku Laguna (1,4 km) so 132 metrov dlhým toboganom a vonkajším bazénom so slanou vodou. S deťmi navštívte štvorposchodový rodinný zábavný park Labyrinth (1,1 km).

Môžete sa tiež pokochať pekným výhľadom na Jaroměřice nad Rokytnou (14,8 km), barokový zámok s nádhernou francúzskou záhradou, Zámok Brtnice (20,6 km) alebo Jihlavu (33,4 km), kde nájdete zoologickú záhradu s približne 200 druhmi zvierat, akvapark Vodný raj, zábavný park Robinsonov ostrov alebo tajomné jihlavské podzemie, druhý najväčší labyrint podzemných chodieb v krajine.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v 33 izbách, ktoré majú možnosť prístelky, TV, kreslá na sedenie a tiež súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou. Z okien izieb je krásny výhľad na centrum mesta, baziliku svätého Prokopa a židovskú štvrť, ktoré sú zapísané na zozname UNESCO.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa nachádza reštaurácia Metropolis so zimnou záhradou a vonkajšou terasou s výhľadom na židovskú štvrť, kde si môžete vychutnať špeciality českej a medzinárodnej kuchyne. V lete je k dispozícii aj vonkajšia terasa.

Kde budete relaxovať?

Ak si chcete oddýchnuť, navštívte Relax centrum, ktoré sa nachádza v suteréne hotela. Relaxovať môžete v saune a masážnom kresle s nastaviteľnými úrovňami masáže a špeciálnou masážnou sprchou. Ak chcete využiť Relax centrum, je potrebná predchádzajúca rezervácia na recepcii.

Hotel Zlatý Kříž ***

Hotel Zlatý Kříž ***

Karlovo nám. 19/13, Vnitřní Město , Třebíč
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pumax, spol. s r.o. IČ: 46981730


+420 602 326 182

recepce@zlatykriz.net

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,4 km