Rožmberk nad Vltavou nájdete na Šumave a je známy predovšetkým vďaka krásnemu hradu Rožmberk, ktorý sa týči nad riekou Vltava. Ubytujte sa v Penzióne Rožmberk Inn, odkiaľ budete mať na hrad výhľad a dôjdete k nemu za chvíľku. V cene sú okrem ubytovania aj raňajky, fľaša vína a vstupenka na už spomínaný hrad. Deti do 6 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Penzión Rožmberk Inn sa týči nad riekou v meste Rožmberk nad Vltavou v tesnej blízkosti centra mesta. Skvelá poloha penziónu umožňuje návštevníkom objavovať nielen mesto, ale aj prírodné a kultúrne zaujímavosti v okolí.

Zo všetkého najskôr navštívte hrad Rožmberk nad Vltavou, ku ktorému to z vášho ubytovania máte len 1 km. Prezrite si tiež Vežu Jakobínku (315 m) alebo Vyhliadku pána Šalamúna (338 m). Zo vzdialenejších lákadiel je najvýznamnejšia nádrž Lipno, ktorá sa rozprestiera iba 5,6 km od penziónu či známy Chodník korunami stromov (10 km). Obe atrakcie si užijete aj v zime. Vyskúšajte napríklad korčuľovanie na zamrznutej hladine Lipna alebo lyžovanie v priľahlom ski areáli (19,9 km).

Ideálnym miestom pre jednodňový výlet je aj malebné juhočeské mestečko Český Krumlov (18 km), kde uvidíte hrad a zámok zapísaný na Zozname UNESCO, zámockú záhradu s unikátnym otáčavým hľadiskom, Museum Fotoateliér Seidel, bývalú grafitovú baňu s banským vláčikom a ďalšie atrakcie. V zime sa tu navyše organizujú kúzelné vianočné trhy.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z útulných dvoj či trojlôžkových izieb s výhľadom na rieku a mesto. Každá z nich je vybavená vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a sociálnym zariadením. Nechýba tu ani šatníková skriňa, chladnička a televízia. Vo všetkých izbách, rovnako ako v celom penzióne, máte k dispozícii bezplatné WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Na výbornom jedle si tu pochutnáte kedykoľvek počas dňa, a to vďaka príjemnej reštaurácii, ktorá ponúka širokú škálu špecialít juhočeskej a medzinárodnej kuchyne. Súčasťou reštaurácie je aj bar, kde si večer pripijete na zdravie a letná terasa priamo na rieke Vltava.

Niečo naviac

Užívať si môžete aj spoločné priestory, kam patrí lounge pre hostí alebo záhrada.

Penzion Rožmberk Inn

Penzion Rožmberk Inn

Rožmberk nad Vltavou 45 , Rožmberk nad Vltavou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pelikan Hotels & Restaurants s.r.o. IČ: 06413641


+420 602 484 466

info@rozmberkinn.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 125 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Zastávka
0,3 km