Užite si ubytovanie priamo v centre Prahy neďaleko Petřínskej rozhľadne. Red&Blue Design Hotel **** ponúka moderné izby a raňajky formou bufetu. Vydajte sa preskúmať všetky známe pamiatky!

O ubytovaní

Red&Blue Design Hotel **** sa nachádza v zrekonštruovanej historickej budove na Prahe 5 priamo pod záhradami Kinského a Petřínskými sadmi. Prekrásny výhľad na hlavné mesto budete mať z neďalekej Petřínskej rozhľadne (1,5 km), kam dôjdete príjemnou prechádzkou alebo vyjdete lanovkou. Z hotela sa ľahko dostanete aj na Karlov most (1,5 km), Staromestské námestie s orlojom (2,5 km), k Tancujúcemu domu (1 km) alebo k Pražskému hradu a Katedrále sv. Víta (2,5 km). Stanica metra trasy B je vzdialená niekoľko minút chôdze. V okolí hotela je veľa vynikajúcich kaviarní, reštaurácií a možností kultúrneho vyžitia.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe. Každá izba je vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením, veľkým LCD televízorom, minibarom, setom na prípravu čaju a kávy a trezorom. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom a kozmetickými potrebami.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelovej reštaurácii vychutnáte raňajky vo forme bohatého bufetu. Tešte sa na pestrú ponuku teplých aj studených pokrmov, čerstvé pečivo, domáce džemy či nátierky a ďalšie dobroty. Šálka vynikajúcej kávy, vychladené pivo, moravské vína a ďalšie nápoje si môžete dať v lobby bare.

Red&Blue Design Hotel ****

Red&Blue Design Hotel ****

Holečkova 13 , Praha 5
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HO, s.r.o. IČ: 07897898


+420 220 990 100

booking@pregroup.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 550 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17 km