Vydajte sa na dovolenku do Jeseníkov, kde je stále čo robiť. Objavte Praděd, Šerák alebo Rejvíz. Máte radi turistiku? Na dosah je hneď niekoľko krásnych chodníkov. Dávate prednosť lyžovaniu? Aj ski areálov je tu dostatok. V útulnom Hoteli Zlatý Chlum *** vás čakajú raňajky formou bufetu, chutné večere a welcome drink.

O ubytovaní

Vydajte sa za krásami Jesenicka a ubytujte sa v Hoteli Zlatý Chlum *** 3 minúty Jeseníku, krásneho kúpeľného mesta. Navštívte v Jeseníku Priessniztovy liečebné kúpele, prejdite sa po kolonáde či balneoparku až k Priessniztovej hrobke či múzeu.

V Jeseníkoch sa nebudete nudiť v žiadnom ročnom období. V okolí nájdete množstvo výletných miest, či už ide o mestá alebo vrcholy hôr. Zo zaujímavých miest môžeme odporučiť Adrenalín park Jeseník (2,9 km) či zjazdovku Miroslav (10 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka prakticky zariadené izby s TV s plochou obrazovkou, písacím stolom, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou. Pre najmenších je možnosť zapožičania detskej postieľky.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej reštaurácii ochutnáte najmä tradičné české pokrmy, ale aj lahôdky zo zahraničia vrátane rybích špecialít. Súčasťou reštaurácie je detský kútik a hotel umožňuje aj zapožičanie detskej stoličky. Na ponuku kvalitných vín sa môžete tešiť v hotelovej vinárni.

Kde budete relaxovať?

Hosťom je k dispozícii sauna s odpočiváreň a fitness.

Hotel Zlatý Chlum ***

Hotel Zlatý Chlum ***

Jánského 7 , Česká Ves
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Zlatý Chlum s.r.o. IČ: 06321828


+420 584 492 911

info@hotel-zlatychlum.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
11 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
8,7 km
Bežkovanie
8,7 km

Tipy na výlet

Jeseníky

Jeseníky Tip na výlet

Takzvanú Jesenickú oblasť na severe Moravy tvorí najvyššie moravské pohorie Hrubý Jeseník spolu so svojím podhorím Nízkym Jeseníkom, Kralickým Sněžníkom a Rychlebskými horami. Chránená krajinná oblasť Jeseníky však zahŕňa iba Hrubý Jeseník s priľahlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Najvyšším a najznámejším bodom Jeseníkov je Praděd s výškou 1 491 m n. m. Tieto krásne hory ponúkajú uprostred podmanivej prírody s čistým vzduchom stovky značených trás pre peších i cyklistov, nájdete tu ale tiež známe zimné strediská, kúpele, relaxačné centrá i pamiatky.

Najväčšie lákadlá Jeseníkov:

  • Praděd
  • Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Pri svojich prechádzkach by ste ale nemali minúť ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorskom sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniská Skřítek či Rejvíz. Pokiaľ do Jeseníkov mierite skôr za oddychom, navštívte trebárs Termálne kúpele vo Veľkých Losinách (kde si môžete zároveň urobiť prehliadku Múzea papiera) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Viac informácií
Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
Chodník v oblakoch Dolní Morava
Chodník v oblakoch Dolní Morava
Jesenické kúpalisko a wellness
Jesenické kúpalisko a wellness