Luxusný wellness hotel Chateau St. Havel **** nájdete na okraji Prahy v časti zvanej Krč. Oddýchnite si štýlovo a uprostred prírody, zároveň však s možnosťou dostať sa behom chvíle do centra. Ubytovaní budete v prepychovej izbe Deluxe, každé ráno si pochutnáte na raňajkách formou bohatého bufetu a podľa variantu vás čaká aj fľaša šampanského či zámockého vína. Dopriať si môžete aj privátnu relaxáciu vo vírivke alebo saune.

O ubytovaní

Zámocký hotel Chateau St. Havel **** nájdete v Prahe-Krči, cca 5 km od centra hlavného mesta Česka. S návštevou Prahy sa neodmysliteľne spája prehliadka najznámejších pamiatok, vyraziť môžete na Pražský hrad (8,8 km), Karlov most (7,5 km) alebo Staromestské námestie s Pražským orlojom (7,3 km).

Ak už v meste nie ste prvýkrát, možno vás budú viac zaujímať niektoré novšie monumenty, urobte si napríklad výstup na Petřín (8,6 km) (alebo sa zvezte lanovkou) a navštívte slávnu Petřínsku rozhľadňu. Odmenou za zdolanie 299 schodov vám bude jedinečný výhľad na Prahu a jej okolie.

Spestriť pobyt si môžete návštevou pražskej zoologickej záhrady (11,8 km) alebo komplexu Aquapalace Praha (12 km) s vodným svetom, saunovou zónou a wellness centrom. A ak vám bude chýbať príroda, nezúfajte, Chateau St. Havel **** má v okolí hneď niekoľko lesov a parkov. Najbližšie nájdete Krčský les (2 km) s hájovňou s výbehmi pre daniely a srnce, vydať sa môžete tiež do Prírodného parku Botič-Milíčov (8 km), súčasťou ktorého je Zoopark Milíčov s hospodárskymi zvieratami, vodným vtáctvom a trebárs aj výbehom nutrií.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v prepychovej izbe typu Deluxe, kde sa vám bude zaspávať ako na zámku, vďaka luxusnému interiéru a nadštandardným značkovým matracom. Izby Deluxe sa nachádzajú na vyšších poschodiach a sú klimatizované, nebude vás tak rušiť hluk ani nepríjemná teplota. Súčasťou vybavenia je TV, trezor, minibar, kávovar Nespresso a set na prípravu čaju. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vám po vedením preslávených kuchárov Ondřeja Slaniny a Zdeňka Jánského zaručí skutočný gastronomický zážitok. Ráno zahájite raňajkami vo forme švédskeho stola, kde môžete vyberať z pestrej ponuky slaného i sladkého pečiva, údenín, syrov, marmelád, teplých jedál či sladkých pokrmov.

Na obed môžete vyberať z denného menu alebo z klasického jedálneho lístka a pokiaľ chcete večeru povýšiť na novú úroveň, objednajte si vycibrené degustačné menu, ku ktorému môžete pridať aj ochutnávku vín. Reštaurácia sa špecializuje na tradičnú českú a európsku gastronómiu s využitím modernejších kuchárskych postupov a dôrazom na využitie čerstvých, lokálnych a BIO surovín.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre môžete očakávať odpočinok na vysokej úrovni, patrí totiž do vychýrenej skupiny wellness centier Infinit. K dispozícii vám budú dve privátne zóny, v jednej nájdete dve fínske sauny pre 2-7 osôb, relaxačnú zónu a ochladzovací bazénik či sprchu. Druhá zóna ponúkne dve privátne vírivky s hydromasážou až pre 5 osôb. Súčasťou whirlpool zóny je vždy aj sprcha a odpočinkové lôžko.

Relaxáciu v saune či vo vírivke môžete doplniť niektorou z pestrej ponuky masáží, vrátane masáže lávovými kameňmi, medovej masáže či špeciálnej masáže pre tehotné dámy. Do wellness je možné objednať aj občerstvenie zo zámockej kuchyne a nealkoholické či alkoholické nápoje, prostredníctvom vnútornej telefónnej linky.

Chateau St. Havel ****

Chateau St. Havel ****

Před nádražím 1/6 , Praha 4 - Krč
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PRAGUE HOTELS, s.r.o. IČ: 25796500


602790639

info@chateauhotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
14 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Václavské námestie
Václavské námestie
Petřín a Petřínska rozhľadňa
Petřín a Petřínska rozhľadňa
Zoo Praha a Botanická zahrada
Zoo Praha a Botanická zahrada