Užite si všetky krásy českej metropoly počas pobytu na jednej z najlepších pražských adries. Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences sa nachádza doslova pár krokov od Staromestského námestia, Václavského námestia a Karlovho mosta, a tak budete mať všetky pamiatky ľahko na dosah. Na recepcii hotela dostanete trojdňový lístok na MHD, a tak sa rýchlo dostanete aj k vzdialenejším cieľom. Tešte sa aj na moderné izby aj bohaté bufetové raňajky.

O ubytovaní

Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences nájdete na jednej z najexkluzívnejších pražských adries – v romantickej uličke medzi Staromestským námestím a Karlovým mostom. K najznámejším pamiatkam metropoly to tak budete mať doslova pár krokov a zároveň môžete využiť nekonečné možnosti kultúry a zábavy, ktoré lokalita v samotnom srdci Prahy ponúka.

Okrem pražských dominánt, akými sú Staromestské námestie s orlojom (150 m) a starobylý Karlov most (400 m) sa príjemnou prechádzkou dostanete napríklad na Václavské námestie (500 m), k Pražskému hradu (2 km) alebo na Vyšehrad (2,5 km). Za nezabudnuteľnými výhľadmi na mesto stovežatej sa vyberte na vrch Petřín s ikonickou rozhľadňou (2,5 km), na Letnú (1,4 km) alebo na Žižkovskú televíznu vežu (3 km).

V bezprostrednej blízkosti hotela lákajú zaujímavé expozície, napríklad v múzea voskových figurín Madame Tussauds Prague (300 m), múzea čokolády (340 km) alebo novo zrekonštruovaného národného múzea (1 km). Odvážnejší jedinci môžu zamieriť do neďalekého múzea sexu (250 m).

Prestupná stanica metra Mostík (trasa A a B) je vzdialená len 300 m od hotela, takže sa pomocou hromadnej dopravy ľahko dostanete aj na vzdialenejšie pražské miesta. K obľúbeným výletným cieľom patrí napríklad zoologická a botanická záhrada v Troji (5 km) alebo raj vodnej zábavy a relaxácie Aquapalace Praha (22 km).

Počas pobytu v čase adventu oceníte, že na vianočných trhoch na Staromestskom námestí či Václavskom námestí budete pešo za pár minút. Veľmi pekné trhy s komornejšou atmosférou sa konajú na námestí Míru (1,8 km) a námestí Jiřího z Poděbrad (2,6 km), kam sa ľahko dostanete metrom linky A.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Okrem pohodlnej manželskej postele typu king size je izba vybavená klimatizáciou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, mini chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a trezorom. V kúpeľni nájdete toaletu, sprchu, fén a set luxusnej kozmetiky.

Na čom si pochutnáte?

O príjemný začiatok každého dňa pobytu sa postarajú bohaté raňajky vo forme bufetu.

Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences

Hotel „Palác U Kočků“ by Prague Residences

Jilska 147/9 , Praha 1
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PP hotel alfa s.r.o. IČ: 11880988


222 743 781

booking@pragueresidences.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel nedisponuje vlastným parkoviskom.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
23 km