Láka vás odpočinková dovolenka v kúpeľnom meste? Potom bude pobyt v B&B Hoteli Volčík pre vás to pravé! Ubytujete sa v pokojnej časti Mariánskych Lázní, pochutnáte si na bohatých kontinentálnych raňajkách a k Spievajúcej fontáne a ďalším atrakciám sa dostanete príjemnou polhodinovou prechádzkou. Počas dňa môžete odpočívať na krásnej záhrade s vonkajším krbom a ako bonus na vás čaká výborná štvorchodová večera.

O ubytovaní

B&B Hotel Volčík sa nachádza v pokojnej časti Mariánskych Lázní, 1 km od kolonády Ferdinandovho prameňa a približne 2,5 km od hlavnej kúpeľnej zóny. Je ideálnym miestom na relaxačnú dovolenku spojenú s ochutnávkou kúpeľných prameňov alebo príjemnými prechádzkami po kolonádach.

Od hotela je to len kúsok do prírodného parku Prelát (1,1 km), kde sa nachádza Prelátov prameň. Začína tu náučný chodník, ktorý vás prevedie okolitou prírodou. Ak sa naopak vyberiete do mesta, zamierte na kolonádu Ferdinandovho prameňa (1 km), odkiaľ môžete pokračovať popri Úšovickom potoku do hlavného kúpeľného areálu. Tu uvidíte nádhernú Spievajúcu fontánu (2,5 km), pôsobivú kolonádu Maxima Gorkého (2,6 km) alebo kolonádu Karolíny a Rudolfovho prameňa (2,5 km).

Vydajte sa na dlhší výlet do ďalších kúpeľných miest, napríklad do Františkových Lázní (37,6 km), ktoré vás očaria svojou krásnou architektúrou. V lete sa môžete okúpať na prírodnom kúpalisku Lido (2,7 km), v zime oceníte blízkosť lyžiarskeho strediska Mariánka (3 km) s 3 lyžiarskymi zjazdovkami a viac ako 30 km upravovaných bežeckých tratí. Koncom roka sa v Mariánskych Lázňach konajú krásne vianočné trhy. Praví milovníci Vianoc si potom môžu zájsť do Karlových Varov (42 km) a pozrieť si slávny Vianočný dom s celoročnou výstavou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a balkónom, z ktorého sa môžete kochať krásnym výhľadom na mesto. V izbe nájdete manželskú posteľ, televíziu, písací stôl a kreslá na sedenie. K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Začnite deň chutnými kontinentálnymi raňajkami. Čaká na vás čerstvé pečivo, údeniny, syry, cereálie, ovocie, voňavá káva - všetky základné raňajkové produkty. Na obed alebo večeru sa môžete vybrať do mesta, obľúbenou voľbou je reštaurácia Classic (2 km) s jedálnym lístkom plným českých a medzinárodných špecialít.

Niečo naviac

Hotel má pokojnú záhradu s vonkajším posedením, ležadlami a grilom, kde môžete počas dňa relaxovať.

B&B Hotel Volčík

B&B Hotel Volčík

Na Průhonu 329/16 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jaroslav Volčík IČ: 11382864


704 615 161

rezervace@bbhotelvolcik.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
1,2 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
2 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Tip na výlet

V Mariánskych Lázňach vás čakajú preslávené kúpeľné parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, veľa kultúrneho aj spoločenského vyžitia a predovšetkým niekoľko desiatok liečivých prameňov. Najznámejšími sú Ferdinandov, ktorý bol tiež úplne prvým využívaným prameňom, ďalej Lesný prameň a Ambrožov. K pitným kúram slúžia pramene Krížový, Karolínin a Rudolfov. Mariánské Lázně sa vždy tešili obľube slávnych osobností a šľachty. Za zmienku stojí napríklad anglický kráľ Eduard VII alebo skladateľ J. W. Goethe. Dnes sú druhými najväčšími českými kúpeľmi.

Čo patrí medzi skvosty Mariánskych Lázní?

  • Spievajúca fontána
  • Hlavná kúpeľná kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandovho prameňa

Navštívte tiež Park Boheminium. Môžete tu obdivovať miniatúry českých pamiatok. K prechádzkam sú ideálne Skalníkovy sady, park u Lesného prameňa alebo vychádzková trasa Kráľovská cesta.

Ak sa chcete vydať na výlet mimo mesto, odporúčame hrad Loket alebo hrad a zámok Bečov nad Teplou, kde sa nachádza relikviár svätého Maura.

Viac informácií
Spievajúca fontána
Spievajúca fontána
Františkovy Lázně
Františkovy Lázně
Karlove Vary
Karlove Vary