Urobte si výlet do Penziónu Nad stájí a nasajte krásnu atmosféru vidieka. Preskúmajte prírodu Hrubého Jeseníka, zajazdite si na koni alebo poníkovi a relaxujte pri vyhrievanom vonkajšom bazéne alebo v saune. Pripravená pre vás bude výdatná polpenzia a na deti čaká vonkajšie ihrisko.

O ubytovaní

Penzión nad stájí sa nachádza v obci Jakartovice, v malebnom podhorí Hrubého Jeseníka, v blízkosti vodných nádrží Kružberk (13,5 km) a Slezská Harta (9,3 km). Okolie penziónu je pretkané turistickými chodníkmi a bohaté na výlety. Veľkou atrakciou sú aj zatopené bridlicové lomy, ktoré sú rajom pre potápačov.

Ak si namiesto potápania do hlbín radšej vychutnáte klasické kúpanie, vydajte sa k vodnej nádrži Slezská Harta alebo na kúpalisko Nová Pláň (24,9 km). Potom sa môžete vydať na výlet na niektorú z neďalekých rozhľadní. Rozhľadňa Šibenice (10,8 km) s výškou 13 m je inšpirovaná prvorepublikovým bunkrom, zatiaľ čo 25-metrová rozhľadňa na Anenskom vrchu (13,9 km) ponúka výhľad na Jeseníky, Praděd a Beskydy.

Nadšených turistov určite potešia zaujímavé náučné chodníky. Trasa pozdĺž rieky Hvozdnice (14,1 km) vás prevedie rovnomennou prírodnou rezerváciou, zatiaľ čo Bukový chodník (20,6 km) vás prevedie zámockým parkom v Hradci nad Moravicí a okolitými bukovými lesmi. V Hradci môžete navštíviť aj nádherný zámocký komplex, verejnosti je prístupná časť s názvom Biely hrad, za ktorým sa týči Biela veža. Preskúmajte aj nádherný renesančno-barokový zámok Bruntál (21,9 km) alebo empírový zámok Raduň (23,6 km) s anglickým parkom.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 14 útulných izieb zariadených v rustikálnom štýle, ktorého dojem umocňuje nábytok z masívneho dreva, drahý kameň, keramika a ďalšie tradičné materiály. Izby sú 2, 3 a 4-posteľové a môžu byť buď vo variantu Standard (dvojlôžkové) alebo Deluxe (dvojlôžkové). Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC a k dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu na vás dýchne domáca atmosféra. Dominuje jej dobová kachľová pec a štýlový dekor. Kuchyňa je tiež domáca, pochutnáte si najmä na českých jedlách, ale aj na medzinárodných špecialitách. K dispozícii je aj kryté vonkajšie posedenie s grilom, ktoré oceníte najmä v letných mesiacoch.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu a zábavu slúži vyhrievaný vonkajší bazén a unavené svaly si môžete zahriať v saune.

Cestujete s deťmi?

Deti sa zabavia na vonkajšom ihrisku so šmykľavkami, hojdačkami, trampolínou a malým kolotočom.

Niečo naviac

Malé aj veľké iste nadchne návšteva stajne s koňom a poníkom, dohodnúť si rovno môžete aj jazdecké lekcie.

Penzion Nad stájí

Penzion Nad stájí

Jakartovice 35 , Jakartovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dalibor Tesař IČ: 18102140


+420 737 240 758

spravce@penzionjakartovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
12 km
Zastávka
50 m
Aquapark
28 km
Zjazdovka
22 km
Bežkovanie
4 km