Vyrazte do Beskýd, do Hotela Bečva, a užite si všetky prednosti tejto obľúbenej lokality! Vyrazte na výlet k priehrade alebo do hôr a nenechajte si ujsť dych vyrážajúci výhľad z chodníka v oblakoch. V hoteli na vás potom čakajú raňajky formou bufetu a bohaté vyžitie - bowling, tenis, ping pong aj záhrada s možnosťou grilovania. A nechýba ani ihrisko pre deti.

O ubytovaní

Hotel Bečva sa nachádza v horskej obci Horní Bečva a ponúka komfortné ubytovanie v samotnom srdci Beskýd. Užite si pobyt plný výletov v obklopení prekrásnej prírody.

Neďaleká vodná nádrž Horní Bečva (500 m) láka k príjemným prechádzkam, kúpaniu, jazde na loďkách aj rybárčeniu. Okolím hotela vedie množstvo značených turistických trás. Vydajte sa na vrchol bájami opradenej hory Radhošť (16 km), k soche boha Radegasta (14 km), za krásnymi výhľadmi zo Chody Valašska (13 km) a na Pustevny (12 km) s ikonickými stavbami architekta Dušasa Jurkoviča. Všetky tieto najznámejšie miesta Beskýd môžete vidieť počas jediného dňa, pretože sa nachádzajú len pár stoviek metrov od seba.

Milovníci cyklistiky môžu šliapnuť do pedálov na Cyklotrase Bečva, ktorá vedie priamo Hornou Bečvou a na svojich 160 km ponúka k obdivu prírodné krásy, pamätihodnosti a štýlové reštaurácie. Za vodnými radovánkami sa vyberte do Aquaparku vo Frenštáte pod Radhoštěm (25 km). V zime môžete krásy Beskýd objavovať pri bežkovaní alebo na svahoch neďalekých lyžiarskych stredísk, ako je napríklad len 600 m vzdialený ski areál Reliška alebo ski areál Studánky (3 km).

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podávajú tradičné české jedlá aj obľúbené medzinárodné špeciality. Môžete si tiež posedieť v bare so šálkou kávy alebo pohárom vášho obľúbeného nápoja.

Kde budete relaxovať?

Za odpočinkom a načerpaním nových síl zamierte do relax centra s infrasaunou a vírivkou. Prípadne si vyberte z mnohých druhov masáží.

Cestujete s deťmi?

Zábava čaká na malých hostí v detskom kútiku a na vonkajšom ihrisku. Na zapožičanie je tiež vybavenie pre deti, ako je napríklad postieľka.

Niečo naviac

Nuda počas pobytu rozhodne nehrozí. Pre vašu zábavu a odreagovanie sú pripravené dve bowlingové dráhy a ďalej je súčasťou hotela zázemie pre stolný tenis, futbal a biliard. Vonku potom nájdete tenisový kurt.

Hotel Bečva ***

Hotel Bečva ***

Horní Bečva ev. č. 488 , Horní Bečva
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Bečva s.r.o. IČ: 19181795


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,7 km

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Chodník Valaška
Chodník Valaška
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Pustevny
Pustevny