Ubytujte sa v Penzióne Havírna v kúzelnom Moravskom krase. Pochutnáte si tu na vynikajúcich raňajkách alebo polpenzii a kvalitnom sudovom víne. O zábavu sa potom postará bowling a skvelé výletné ciele v okolí.

O ubytovaní

Penzión Havírna sa nachádza v obci Letovice s krásnym rovnomenným zámkom. Na úpätí Drahanskej vrchoviny a neďaleko Moravského krasu sa rozhodne nebudete nudiť. Navštívte letovický zámok a kláštor, neďalekú jaskyňu Blanických rytierov alebo priehradu Křetínka.

Moravský kras vás očarí v akomkoľvek ročnom období. Skúste dohliadnuť na dno 138,5 m hlbokej preposti Macocha, ktorá je najväčšia svojho druhu v strednej Európe, prejdite si Punkevní jaskyne, z ktorých krásnej kvapľovej výzdoby sa vám zatají dych, a preplavte sa na loďke po podzemnej rieke Punkve. Aktívni jedinci si kras určite radi prejdú aj na bicykloch. A ak sa chystáte na pobyt v zime, určite oceníte blízkosť hneď niekoľko ski areálov - Nutrie, Věžná, Dalečín a ďalších.

Zaujímajú vás pamiatky, kultúra a atrakcie veľkomesta? Letovice ležia len cca 45 km od moravskej metropoly Brna. Užite si predstavenie v niektorom zo známych divadiel, objavte skryté zákutia brnianskeho podzemia a choďte po stopách najznámejších povestí a legiend. Nielen deti poteší aj návšteva Zoo Brno alebo výlet do Aquaparku Kohoutovice s divokou riekou a 90 metrovým toboganom. Dospelí si zase môžu užiť relax v niektorom z luxusných wellness centier pri brnianskej priehrade.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je reštaurácia s krbom, kde si pochutnáte na poctivej domácej kuchyni. Každoročne sa tu organizujú aj špeciálne akcie ako hody alebo zabíjačka.

Kde budete relaxovať?

V ponuke masérskych služieb priamo v penzióne je masáž relaxačná, športová, medová alebo masáž lávovými kameňmi.

Cestujete s deťmi?

V penzióne je detský kútik, ktorý iste ocenia nielen deti, ale aj rodičov.

Niečo naviac

K dispozícii vám bude tiež bowlingová dráha s barom. Využiť môžete aj úschovne bicyklov.

Penzion Havírna

Penzion Havírna

Jevíčská 41 , Letovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Olga Míková IČ: 61489166


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc - iba menšie plemená do 20 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
86 m
Aquapark
25,9 km

Tipy na výlet

Zámok Letovice

Zámok Letovice Tip na výlet

Prvé zmienky o zámku Letovice pochádzajú už z obdobia okolo roku 1150, kedy bola na mieste dnešného zámku pevnosť. Odvtedy bol zámok opakovane napadnutý, až sa zdalo, že po ňom do 21. storočia nezostanú ani pamiatky. Našťastie sa jeho zvyšky dostali do rúk novým majiteľom, ktorí ho dodnes rekonštruujú a navracajú mu pôvodnú podobu. Aj keď je zámok obľúbeným dejiskom svadieb, môžete ho navštíviť i v rámci bežných prehliadkových okruhov. Sprievodca vás prevedie cez mučiareň a hladomorňu s ukážkou dobových nástrojov, okolo zámockej kaplnky či studne s hĺbkou 65 m. Prehliadku zakončite posedením vo vínnej pivničke a ochutnajte skvelé moravské víno alebo sa započúvajte do hudby cimbalu.

Viac informácií
Kúpalisko Letovice
Kúpalisko Letovice
Vodná nádrž Letovice
Vodná nádrž Letovice
Moravský kras
Moravský kras