Biograd na Moru je chorvátske prímorské letovisko, ktoré leží len 40 minút jazdy od Zadaru. Vydajte sa na pobyt do Hotela Adria *** a užite si 2 vonkajšie bazény, ležadlá, slnečníky a tiež polpenziu či all inclusive stravu, a to vrátane neobmedzenej konzumácie alkoholických i nealkoholických nápojov. Na najbližšiu pláž to budete mať len 800 m.

O ubytovaní

Hotel Adria sa nachádza v Severnej Dalmácii v obľúbenom letovisku Biograd na Moru. Medzi hlavné turistické lákadlá patrí niekoľko pláží s medzinárodným ocenením Modrou vlajkou, krásne zalesnené okolie a malebné historické centrum umiestnené na malom polostrove. Keď k tomu pripočítate komfortné ubytovanie, odpočinok v hotelovom wellness a množstvo lahodného jedla, o dokonalú dovolenku na Jadrane je postarané.

Budova hotela je situovaná v príjemnom prostredí borovicového lesa. Na relaxáciu aj zábavu hostí slúžia 2 veľké vonkajšie bazény. Najbližšia kamienková pláž Biograd Soline je vzdialená 800 metrov, v okolí je potom ešte niekoľko ďalších menších pláží, napríklad Dražica (500 m) či Božana (600 m). Po pobreží lemovanom kamienkovými plážami dôjdete prechádzkou až na mestskú promenádu (800 m), odkiaľ je pekný výhľad na protiľahlý ostrov Pašman. Ďalej je možné v meste navštíviť vlastivedné múzeum (1,6 km), kde sa dozviete zaujímavé informácie o tunajšom regióne. Z prístavu v Biograde vypláva množstvo výletných lodí, ktoré vás doplavia k mnohým atraktívnym cieľom v okolí. Perfektný deň plný zábavy si užijete v zábavnom parku Fun Park Biograd na Moru (3,4 km).

Lokalita je ideálna aj pre pestré možnosti výletov. V blízkosti sa nachádzajú hneď 3 národné parky: Paklenica (60 km), súostrovie Kornati (20 km) a Krka (65 km) s nádhernými vodopádmi, pod ktorými je možné sa dokonca vykúpať . Okrem toho môžete navštíviť aj prírodné parky Telaščica (20 km) na ostrove Drugi otok a neďaleké Vranské jazero (11 km), ktoré je rajom rybárčenia a vedie k nemu obľúbená cyklotrasa.

More a pláže

Najbližšia pláž Biograd Soline, vzdialená len 800 metrov, je piesočnato-kamienková a môže sa pochváliť ocenením Modrá vlajka za čistotu prostredia. Vďaka pozvoľnému zostupu do mora je skvelá aj pre rodiny s deťmi, zázemie zaisťujú sprchy, prezliekacie kabínky, kaviarne a stánky s občerstvením. Nájdete tu aj ihrisko na plážový volejbal a ihrisko pre deti. Pláž je lemovaná borovicovým lesom, ktorý poskytuje príjemný tieň.

Vyraziť môžete aj na obľúbenú pláž Dražica (1,4 m), kde nájdete množstvo zaujímavých atrakcií, vrátane bazéna so slanou vodou, toboganu alebo požičovne športového vybavenia. Neďaleké mestečko Pakoštane sa potom môže pochváliť niekoľkými upravovanými plážami (ani tu obvykle nechýba tieň borovíc), k najnavštevovanejším patria kamienkové pláže Janice 1 a 2 (6,5 km) a piesočná pláž Bužakovina (4,9 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannej a vzdušnej izbe s klimatizáciou, WiFi pripojením, LCD televíziou a telefónom. K dispozícii budete mať aj vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, toaletou, fénom a kozmetikou.

  • Dvojlôžková izba Classic ponúkne manželskú posteľ alebo 2 samostatné jednolôžka a pohovku. K izbe patrí balkón.

  • Trojlôžková izba Classic s balkónom je vybavená manželskou posteľou a samostatným jednolôžkom alebo 3 jednolôžkovými posteľami. V izbe nájdete aj pohovku.

  • Dvojlôžková izba Standard zaujme moderným interiérom s manželskou posteľou/2 oddelenými lôžkami s pohovkou alebo kreslami na posedenie. Nechýba tu ani balkón.

  • Rodinná izba Standard je priestranná a moderne zariadená, nechýba v nej manželská posteľ/2 jednolôžka, posedenie s rozkladacím gaučom alebo kreslami a balkón.

  • Dvojlôžková izba Comfort má vzdušný interiér ladený do neutrálnych farieb, oproti variantu Classic disponuje modernejším vybavením, vrátane kúpeľne s vaňou. V izbe nájdete manželskú posteľ/2 jednolôžka, pohovku a užiť si môžete aj výhľad z balkóna.

  • Rodinná izba Comfort ponúkne dostatok priestoru pre rodinu, vzdušný interiér a modernú kúpeľňu s vaňou, nemá však balkón. Nechýba tu ani manželská posteľ/2 samostatné lôžka či rozkladacia pohovka.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia Adria ponúka bohatý výber miestnych i medzinárodných špecialít a uspokojí chute aj tých najnáročnejších hostí. Súčasťou reštaurácie je priestranná terasa, kde je možné si vychutnať bufetové raňajky, obedy a večere. Počas hlavných jedál sú hosťom k dispozícii nealkoholické nápoje, pivo a víno.

All inclusive zahŕňa okrem hlavných jedál podávaných v reštaurácii tiež olovrant (káva, čaj, sušienky, grissini, zmrzlina) a nápoje po celý deň v all inclusive bare a v bare pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness je oázou pokoja, kde sa vymaníte z každodenného stresu a starostí. Relaxovať tu môžete v soľnej miestnosti, fínskej a parnej saune či pri uvoľňujúcej masáži.

Cestujete s deťmi?

O zábavu malých hostí sa počas letných prázdnin spoľahlivo postarajú v mini clube.

Niečo naviac

Hotel ponúka skvelé zázemie pre všetkých športových nadšencov. Súčasťou areálu sú ihriská na tenis, basketball, volejbal a futbal. Zahrať si môžete aj bowling a stolný tenis. V letnej sezóne sezóne prebiehajú animačné programy, počas ktorých sa pobaví celá rodina.

Hotel Adria ***

Hotel Adria ***

Augusta Šenoe 42 , Biograd na Moru
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ADRIA KLUB HOTEL d.o.o. IČ: 2132940


+385 (0)23 203 700

info@hoteladria.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc - vedľa hotela

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od mora
0,8 km
Zastávka
64 m
Aquapark
3,6 km