Hotel Aminess Maestral **** v chorvátskom Novigrade bude dovolenkovým rajom pre celú rodinu. Dospelí si užijú prepychové wellness centrum, fitness centrum, veľké bazény, plážový bar aj gurmánske reštaurácie. Na deti tu zase čaká detský klub Mirame so zábavnými dennými i večernými aktivitami. To všetko len 100 m od pláže, s ubytovaním v krásnej, klimatizovanej, modernej izbe a s vynikajúcou polpenziou

O ubytovaní

Hotel Aminess Maestral **** nájdete v meste Novigrad, v chorvátskej časti poloostrovu Istria. Čakajú tu na vás slnečné pláže a tyrkysové more, zelené vinohrady a olivové háje, historické pamiatky aj vynikajúca stredomorská kuchyňa.

V rybárskom meste Novigrad na vás dýchne história siahajúca až do 5. storočia. Medzi najznámejšie pamiatky tu patria mestské hradby a kostol sv. Maxima a Pelagia postavený medzi 5. a 6. storočím. Za návštevu stojí tiež Múzeum Lapidarium so zbierkou kamenných monumentov, Rakúsko-Uhorské námorné múzeum s modelmi lodí a historickými fotografiami alebo galéria v paláci Rigo s kolekciou diel od chorvátskych i svetoznámych umelcov.

Medzi obľúbené výletné ciele na polostrove Istria patrí Hum (49 km) - najmenšie mesto na svete s cca 17 obyvateľmi a veľmi zachovalou stredovekou architektúrou, malebné mestečká Grožnjan (17,8 km), Oprtalj (26,9 km) a Motovun (26,9 km), národný park Brijuni (65 km), ktorý sa skladá zo 14 ostrovov a ostrovčekov alebo chodník Parenzana (13,7 km), skvelá na pešie túry aj cyklovýlety.

More a pláže

Hlavným lákadlom Chorvátska je samozrejme more, Novigrad vám ponúkne hneď niekoľko krásnych pláží. Priamo pri ubytovaní budete mať kamienkovú hotelovú pláž Aminess Maestral (100 m) s ležadlami, požičovňou paddleboardov a kajakov, plážovým barom a ďalšou zábavou.

O kúsok ďalej nájdete pláž Aminess Laguna (400 m), ktorá je vďaka blízkosti detského vodného parku a čiastočnému tieni od borovíc skvelá hlavne pre rodiny s deťmi. Pláž je kamienková, 200 m dlhá a nechýbajú tu ležadlá a slnečníky na zapožičanie.

Športovci zase ocenia pláž Aminess Maravea Camping Resortu (4,5 km) s ihriskom na tenis a plážovým volejbalom. Tá meria 350 ma je kamienkovo-betónová. Na pláži sú k dispozícii sprchy a prezliekacie kabínky, za poplatok si môžete zapožičať ležadla a slnečníky. Môže sa navyše pochváliť ocenením Modrej vlajky za čistotu prostredia a je tu vyhradená časť prístupná aj so psami.

Kde budete spať?

Izby Standard (18 m²) sú dvojlôžkové, klimatizované a môžu byť vo variante s manželskou posteľou alebo s dvomi oddelenými jednolôžkami. K vybaveniu izby patrí kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom, televízia, minibar, trezor a WiFi pripojenie. Do izby Standard nie je možné umiestniť prístelku.

Izby Comfort majú rovnaké vybavenie ako variant Standard, môžete teda počítať s klimatizáciou, vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom, televíziou, WiFi pripojením, rýchlovarnou kanvicou, minibarom a trezorom. Hlavný rozdiel spočíva v tom, že na rozdiel od izby Standard umožňuje izba Comfort prístelku.

Izby Superior vynikajú hlavne balkónom s posedením, za príplatok si môžete dokonca zvoliť izbu s nádherným výhľadom na pobrežie alebo na more. Všetky izby Superior sú dvojlôžkové, ale umožňujú aj prístelku. Samozrejme nechýba klimatizácia, vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom, televízia, WiFi pripojenie, trezor či minibar.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotelového komplexu je hneď niekoľko reštaurácií a barov. Raňajky a večere sa servírujú formou bufetu v reštaurácii Ventola, kde sa môžete tešiť na širokú ponuku lokálnych i medzinárodných pokrmov, vynikajúcich dezerty a tematické večery.

Na obed sa môžete zastaviť do reštaurácie Oliveto à la carte s romantickou terasou, vynikajúcou selekciou vín a jedálnym lístkom nabitým istrijskými špecialitami. Pokiaľ je pre vás obrazom dokonalosti poriadny kus mäsa, zájdite do reštaurácie Sirena Restaurant & Grill hneď vedľa hotela.

Hlad vás nezastihne ani pri mori, plážový bar Punto Mare vám ponúkne nielen zaujímavý výber koktailov, ale aj pizzu, zmrzlinu a iné dobroty. Užiť si tu môžete aj pestrý denný aj večerný program vrátane živej hudby či párty s DJ.

A ak si večer vychutnáte radšej v pokoji pri pohári niečoho dobrého, pohodlne sa usaďte v Lobby bare. Ten má otvorené až do polnoci a v modernom prostredí ladenom do tlmených farieb sa krásne zrelaxujete.

Kde budete relaxovať?

Hotel Aminess Maestral **** sa pýši rozsiahlym (2 500 m²) wellness a fitness centrom, kde si na svoje príde naozaj každý.

Vo wellness zóne sa zohrejete vo vírivke, tureckom parnom kúpeli, fínskej saune alebo bio saune. Na ochladenie vám poslúži ľadová fontána a k odpočinku môžete využiť relaxačnú zónu s výberom čajov a čerstvým ovocím. V kozmetickom salóne Le Poupre budete mať na výber omladzovacích a skrášľovacích procedúr pre telo i tvár, môžete si tu napríklad nechať namiešať pleťovú masku na mieru.

Exkluzívna privátna zóna VIP Lalande s vyhrievanou vodnou posteľou, príjemnou hudbou, fínskou saunou a vírivkou bude oázou pokoja pre páry, ktoré môžu celý zážitok doplniť o relaxačnú masáž či rituál alebo si vychutnať pohár vína a čerstvé ovocie. Masáže či rituály si ale nemusíte užívať len v páre, nechajte sa rozmaznávať niektorým z luxusných kúpeľov, masáží alebo procedúr, ktoré hotel ponúka. Môžete si zvoliť napríklad Kleopatrin rituál, Aromaterapeutický peeling alebo Vínový rituál.

A ak sa chcete po všetkom tom odpočinku aj trochu rozpohybovať, iste vám príde vhod veľký (25x12,5 m) krytý plavecký bazén s vyhrievanou morskou vodou a presklenou strechou, cez ktorú na vodnú hladinu krásne dopadá svetlo . Pri bazéne nájdete aj 2 vírivky a odpočinkové ležadlá. Okrem vnútorného bazéna sú súčasťou hotela aj 2 vonkajšie bazény so sladkou vodou - detský o veľkosti 60 m² a rozsiahly bazén pre dospelých (380 m²). Nechýbajú lehátka, slnečníky či plážový bar.

Ste rozohriatí z plávania a pripravení si dať poriadne do tela? Potom bude fitness centrum s 30 posilňovacími strojmi pre vás to pravé orechové. Môžete využiť aj asistenciu profesionálnych trénerov, ktorí postrážia vašu techniku.

Cestujete s deťmi?

O zábavu detí sa postará Mirame mini klub s roztomilým maskotom - chobotnicou Mirame. Klub je v prevádzke od začiatku júna do konca augusta a zaisťuje pre deti od 4 do 10 rokov zaujímavé aktivity, ako je výroba suvenírov, honba za pokladom, pikniky či detské hry. Súčasťou býva aj večerný program, napríklad diskotéka pre najmenších, kino alebo divadlo.

Staršie deti (10 - 15 rokov) môžu v období od júna do augusta navštíviť Teen Room s biliardom, stolným futbalom, PlayStation a ďalšími hrami a aktivitami, ako sú tematické party, súťaže a turnaje.

Súčasťou hotela je aj moderné vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

Aj dospelí sa môžu zapojiť do najrôznejších aktivít, ktoré sa odohrávajú vedľa hotela v Punto Mare Fun & Beach Zone. Cez deň si užijete ranné lekcie gymnastiky, jogy, pilates, naťahovanie, Aqua aerobicu a ďalších športov, využiť môžete stôl na pin-pong, minigolf, ihrisko na plážový volejbal a futbal alebo napríklad šípky. Večer na vás čakajú živé koncerty, tanečné párty a zábavné kvízy.

Aminess Hotel Maestral ****

Aminess Hotel Maestral ****

Terre 2 , Novigrad Istria
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Aminess d.d. IČ: 3051773


+38 552 858 600

ivan.lukaric@aminess.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,5 km