Užite si dokonalú letnú dovolenku v Apartmánoch Gajac! V klimatizovanom apartmáne až pre 4 osoby sa budete cítiť vždy príjemne, na pláž dôjdete za 3 minúty a kedykoľvek počas dňa si môžete užiť posedenie na terase alebo na záhrade, kde si oddýchnete obklopení stredomorskou zeleňou. Ostrov Pag je navyše jedným z najobľúbenejších chorvátskych letovísk a ponúka ako pokojné miesta na relax s rodinou, tak divoké párty na preslávenej pláži Zrće.

O ubytovaní

Apartmánovú dedinku Gajac nájdete v dedine Gajac na obľúbenom chorvátskom ostrove Pag. Ten je jedným z najväčších ostrovov v Jadranskom mori a čakajú tu na vás krásne pláže aj zábavné atrakcie. Veľkým lákadlom ostrova Pag je miestna gastronómia. Ochutnajte napríklad pagský syr, olivový olej alebo pršut z lokálnej produkcie. Preslávené je tiež víno odrody biely Gegić, ktorá sa inde nepestuje. Za historickými a kultúrnymi pamiatkami sa vydajte do mesta Novalja (4 km) so zaujímavými kostolmi alebo mesta Pag (12,6 km), kde môžete navštíviť Múzeum soli alebo Galériu pagských čipiek , ktoré sú dokonca zapísané na Zozname UNESCO.

Krajina na Pagu je veľmi špecifická a najlepšie ju spoznáte na okružnom turistickom chodníku „Druhá strana Mesiaca“, ktorý začína pri 22 km vzdialenom meste Pag, ktoré je hlavným mestom ostrova. Nádhernými výhľadmi sa pokocháte z najvyššieho vrcholu ostrova Sveti Vid (12,3 km), kam vás z niekoľkých smerov dovedú značené trasy. Loďou si môžete urobiť výlet na rôzne menšie ostrovčeky v okolí, napríklad Maun (14,6 km) a Škrda (15,6 km), alebo preplávajte cez Velebitský prieliv do Karlobagu (30 ,3 km), odkiaľ môžete pokračovať až k pohoriu Velebit (45,2 km).

More a pláže

Do 5 minút chôdze budete mať pláž Gajac (260 m), ktorej sa niekedy hovorí aj Braničevica. Tá sa tiahne celý kilometer pozdĺž pobrežia, nedostatok miesta tak rozhodne nehrozí. Pláž je kamienková a skvele vybavená, nechýbajú sprchy či požičovňa ležadiel, navyše je obklopená reštauráciami a barmi. Časť pláže je prístupná aj pre psy.

Pokiaľ vyrážate na dovolenku s partiou priateľov, pravdepodobne pre vás bude veľmi lákavým cieľom preslávená pláž Zrće (2,7 km), kde zábava nikdy nekončí. Cez deň si tu užijete miernu kamienkovú pláž a vodné športy, v noci pláž ožije hlasnou hudbou a divokým tancom.

Pre rodiny s deťmi môže byť zaujímavejším variantom napríklad pokojnejšia pláž Braničevica (1,1 km), kde navyše nájdete morský Aquapark Novalja Gajac s rôznymi nafukovacími atrakciami a o kúsok ďalej je aj detské ihrisko s preliezkami. Hoci je Chorvátsko známe hlavne pre svoje kamienkové pláže, na Pagu nájdete aj hneď niekoľko piesočných – v letoviskách Stará Novalja (8,9 km), Potočnica (13,4 km) a Povljana (30,7 km).

Kde budete spať?

Apartmán s jednou spálňou zahŕňa jednu izbu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou a plne vybavenú kuchyňu vrátane elektrického sporáka a chladničky. K vybaveniu apartmánu patrí aj vlastná kúpeľňa, klimatizácia, televízia a WiFi pripojenie. Nechýba vonkajšia terasa s posedením.

Apartmán s dvoma spálňami je oproti variantu s jednou spálňou priestrannejší, okrem dvoch spální tu nájdete aj obývaciu izbu, kuchyňu a kúpeľňu, vďaka tomu budú mať všetci ubytovaní viac súkromia. Ani v tomto apartmáne nechýba klimatizácia, televízia, WiFi pripojenie či terasa.

Na čom si pochutnáte?

Jedlo si môžete pripraviť kedykoľvek podľa chuti, vďaka plne vybavenej kuchyni s elektrickými spotrebičmi a kuchynským náradím. K dispozícii je tiež gril, ak si chcete užiť tú pravú letnú dovolenku. Samozrejme je v okolí aj dostatok reštaurácií a plážových barov, kde sa môžete vždy občerstviť bez zdĺhavého varenia.

Tourist resort Gajac

Tourist resort Gajac

III ul. u Gajcu 25A , Kolanjski Gajac
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,7 km