Vydajte sa na ostrov Pag a zažite perfektnú letnú dovolenku v chorvátskom letovisku! Villa Lana stojí len 250 m od pláže a sľubuje aj veľmi dobrú dostupnosť k tým najznámejším pažským plážam, vrátane Zrće. Tešiť sa môžete na moderné, klimatizované apartmány, plne vybavenú kuchyňu, krásnu terasu s posedením a vonkajší bazén na zábavu i relaxáciu.

O ubytovaní

Apartmánový dom Villa Lana nájdete na ostrove Pag, v letovisku Kustići. Ostrov Pag patrí k najobľúbenejším lokalitám na Jadrane. Užijete si tu množstvo slnečných dní, krásne kamienkové, ale aj piesočné pláže, priezračné more a skvelú gastronómiu. Navštívte napríklad syráreň Gligora (13,9 km) a ochutnajte originálny pažský syr, ktorý je oceňovaný aj na medzinárodných súťažiach.

K najbližšej pláži to budete mať len 250 m, preskúmajte ale aj ďalšie populárne pláže na ostrove, napríklad pláž Veli žal (1,8 km), ktorá je ocenená modrou vlajkou za čistotu prostredia, alebo legendárnu *pláž Zrće * (6,2 km). Tá sa preslávila najmä ako miesto nikdy nekončiacich tanečných párty, cez deň ide ale o skvelú pláž aj pre rodiny, vďaka miernemu zostupu do mora a udržiavanému prostrediu.

Na výlet sa vydajte na vyhliadku Zubovići (1,9 km), na turistický chodník Kozje Berdo (1,6 km), do oblasti Pažského trojuholníka (9,2 km) alebo pokorte najvyšší vrchol ostrova - Sveti Vid (17,2 km). Navštíviť môžete tiež galériu pažských čipiek (23,7 km), ktoré nájdete na zozname UNESCO, poloostrov Lun (25,6 km) so storočným olivovým hájom alebo Múzeum soli (25,4 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v moderne zariadenom, vzdušnom apartmáne vhodnom až pre 6 osôb. Všetky apartmány sú nové a k dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, klimatizáciu, televíziu, WiFi pripojenie a plne vybavenú kuchyňu. Čerešničkou na torte je balkón či terasa s krásnym výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka plne vybavenej kuchyni s modernými spotrebičmi si môžete kedykoľvek pripraviť jedlo, na ktoré budete mať chuť. Ubytovanie je ale zároveň len kúsok od pláže, v okolí tak na vás čaká veľa reštaurácií a ďalších podnikov, kde si môžete dať niečo dobré na jedenie a pitie.

Kde budete relaxovať?

Od pláže budete doslova pár krokov, keby ste si ale chceli oddýchnuť priamo pri apartmáne, môžete využiť vonkajší bazén, ktorý budete mať stále k dispozícii.

Niečo naviac

Cez deň či večer si skvele oddýchnete na terase s posedením a v krásnej zelenej záhrade.

Villa Lana

Villa Lana

2 Put Porta , Kustići, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


+38 631 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
100 m