Vo Family Hoteli Lišanj **** zažijete dovolenku v Chorvátsku, ako má byť! Hotel stojí len 100 metrov od mora a pár minút chôdze od centra mesta. V rámci all inclusive light sa môžete tešiť na bohaté raňajky, obedy aj večere formou bufetu. K tomu pridajte wellness centrum s fínskou saunou, vonkajšie aj vnútorné bazény a pestrý animačný program pre deti i dospelých a máte o zábavu postarané.

O ubytovaní

Family Hotel Lišanj **** sa nachádza v chorvátskom letovisku Novi Vinodolski a bol jedným z prvých hotelov v tejto oblasti. Hotel je vhodný pre rodiny, páry a skupiny priateľov. Od mora je vzdialený len asi 100 metrov, priamo pred hotelom sa nachádza udržiavaná pláž s vonkajším bazénom, ležadlami, plážovým barom a zariadeniami na plážové a vodné športy vrátane potápania. Centrum mesta je vzdialené len niekoľko minút chôdze a je skvelým miestom pre milovníkov gastronómie a nočného života, ako aj pre obdivovateľov historických a architektonických pamiatok. Zaujme ich najmä Kostol svätého Filipa a Jakuba (800 m) alebo hrad Frankopan (600 m).

Môžete si urobiť výlet na jednu z neďalekých rozhľadní, odkiaľ budete mať letovisko a okolitú prírodu ako na dlani. Vystúpte na Gradinu (6,9 km), Svibu (19,4 km) alebo na príznačne pomenovaný Kuk (10,4 km). Z vrcholu si môžete vybrať, ktoré z okolitých stredísk vás najviac láka navštíviť. Obľúbenou voľbou je mestečko Crikevnica (10,2 km), kde si môžete pozrieť starobylý kamenný lis na olivy alebo navštíviť archeologické nálezisko Kotor na neďalekom kopci. Poteší vás aj prístavné mesto Senj (22 km), ktorého hlavným symbolom je stredoveká vojenská pevnosť Nehaj, vyobrazená aj na mestskom erbe.

Kde budete spať?

Privítajú vás v jednej zo 168 komfortne zariadených izieb v hlavnej budove hotela alebo v priľahlej depandancii. Izby v hlavnej budove sú novo zrekonštruované, väčšie a moderne vybavené. Všetky izby (v hlavnej budove aj v depandancii) však ponúkajú rovnaký komfort v podobe vlastnej kúpeľne, klimatizácie a Wi-Fi pripojenia. V každej izbe je tiež SOS tlačidlo, pre každý prípad.

Izba Standard je vybavená manželskou posteľou, ku ktorej je možné pridať prístelku, TV, trezorom, minibarom a telefónom. V kúpeľni je tiež sušič vlasov. Výhodou izby je balkón s vonkajším posedením, z ktorého si môžete vychutnať krásny výhľad na okolie.

Izba Superior ponúka rovnaké vybavenie ako možnosť Standard, t. j. manželskú posteľ, prístelku, TV, trezor, minibar, telefón a sušič vlasov. Rozdiel spočíva v orientácii balkóna, z ktorého môžete vidieť priamo na more.

V štandardnej rodinnej izbe sa môže ubytovať až 6 osôb v 2 spálňach s manželskou posteľou, 2 samostatnými lôžkami a 2 prístelkami. Izba má balkón a pre väčšie pohodlie má dokonca 2 kúpeľne so sprchovacím kútom a vaňou. K dispozícii je TV, minibar, trezor, telefón a sušič vlasov.

Rodinná izba Superior sa od rodinnej izby Standard opäť líši orientáciou balkóna, ktorý smeruje priamo na more. Rozloženie a vybavenie inak zostáva rovnaké, takže počítajte s 2 spálňami, manželskou posteľou, 2 samostatnými lôžkami a možnosťou 2 prísteliek, TV, trezorom, telefónom, minibarom a 2 kúpeľňami so sprchovacím kútom, vaňou a sušičom vlasov.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej hotelovej reštaurácii sa o vás dokonale postarajú. Raňajky, obedy a večere sa podávajú formou bohatého bufetu plného miestnych a medzinárodných špecialít. Jedlo si môžete vychutnať aj vo vonkajšej záhrade s výhľadom na detské ihrisko. Pre pohodlie najmenších sú k dispozícii vysoké stoličky a na výber je aj detský bufet. V rámci all inclusive light si k jedlu môžete vychutnať aj nealkoholické nápoje, pivo a víno v neobmedzenom množstve. Šálku kávy si môžete vychutnať v Lobby bare v blízkosti recepcie s vonkajšou terasou. K dispozícii je aj oddychová zóna pre deti s bazénom plným balónov.

Kde budete relaxovať?

Okrem pláže vás k vodným radovánkam volá aj niekoľko bazénov - vonkajší sladkovodný bazén, vonkajší bazén so slanou vodou a výhľadom na pláž, 2 detské vonkajšie bazény a 2 vnútorné bazény. Pre dokonalý relax je v hoteli k dispozícii wellness centrum s finálnou saunou, ochladzovacím bazénom a ľadovým vedrom. Môžete si tiež vychutnať profesionálnu masáž.

Cestujete s deťmi?

V tomto hoteli sa v prvom rade myslí na deti. Počas celého roka si môžu užívať zábavu v Detskom klube s programom pre skupiny Mini (3-6 rokov) a Maxi (7-12 rokov), detskými diskotékami, pretekárskou arénou s elektrickými autíčkami, detským kinom a luxusnou herňou s konzolami PlayStation a súťažnými turnajmi. Počas hlavnej sezóny (od konca júna do začiatku septembra) je k dispozícii aj stráženie detí, špeciálny zábavný program pre rodiny a ďalšie aktivity. Samozrejmosťou je vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

V letnej sezóne sa staršie deti a dospelí môžu tešiť na skvelé animácie a pre všetky vekové kategórie sú pripravené aj hodiny aqua aerobiku.

Family Hotel Lišanj ****

Family Hotel Lišanj ****

Lišanjska ulica , Novi Vinodolski, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Lišanj d.d. IČ: MB:04487044


Tel: 022/451-484 Mob: 099/497-2581

helena.bilac@rudan.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 10 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od mora
100 m
Zastávka
0,4 km