Dokonalý relax v krásnej prírode sa v luxusnom Veladrion Resorte ***** snúbi s prvotriednymi službami. Oddýchnete si na súkromnej pláži s barom, zaplávate si vo vonkajšom aj vnútornom bazéne a vypustíte všetok stres v saune či vírivke. Svoj deň začnite báječnými raňajkami, ktorými však gastronomické zážitky ani zďaleka nekončia. V hotelovej reštaurácii si počas dňa aj večera pochutnáte na čerstvých morských plodoch a tradičných špecialitách.

O ubytovaní

Veladrion Resort ***** sa nachádza v obľúbenej letnej destinácii Sveti Juraj, len pár metrov od súkromnej pláže a atraktívnych výletných miest. Dovolenka v tomto kúte Chorvátska bude plná slnka, zábavy a nepretržitého oddychu.

Pobyt v malej dedinke Sveti Juraj vám prinesie pokoj a ticho na jednej strane a množstvo aktivít na strane druhej. Výborná poloha ubytovania vám poskytne ideálne podmienky na kúpanie v mori aj možnosti na výlety do krásnej prírody.

Letovisko je vstupnou bránou do pohoria Velebit, ktorého skalnaté vrcholy sa týčia nad tyrkysovým morom. Leňošenie pri vode môžete striedať s turistikou v horách a odmenou vám budú nezabudnuteľné výhľady pri potulkách chorvátskou divočinou.

Neďaleko Sveti Juraj sa nachádza prístavné mesto Senj (12 km), ktoré by ste mali počas svojho pobytu aspoň raz navštíviť. Úchvatnú scenériu poskytuje pohorie Velebit týčiace sa nad mestom a jedinečná pevnosť 16. storočia Nehaj (11,7 km), ktorá mestu dominuje z neďalekého kopca. Okrem skvelého kúpania sa vám naskytne jedinečná príležitosť naskočiť na loď a plávať na niektorý z obľúbených ostrovov v okolí, napríklad na Krk alebo Rab.

More a pláže

Na pobreží nájdete mnoho kamienkových a skalnatých pláží ukrytých v drobných zátokách. Priamo súčasťou rezortu je malá privátna pláž s plochou na opaľovanie, kde vás nebude nič rušiť a kde si naplno užijete odpočinok pri šumiacom mori.

Parádne kúpanie vás čaká aj na verejných plážach Rača (1,8 km) alebo Lukovo (9,4 km). Kamienková pláž Rača je súčasťou rovnomenného kempu, kde nájdete aj občerstvenie a rôzne možnosti vyžitia. Pláž Lukovo je tiež kamienková, rozprestiera sa v krásnej pokojnej zátoke. V lete tu nájdete aj stánky s občerstvením.

Kde budete spať?

Privíta vás komfortne vybavená izba či apartmán so štýlovým interiérom a dizajnovým nábytkom. Pre hostí, ktorí chcú zažiť niečo špeciálne, je tu tiež možnosť ubytovania v domčeku na strome, ktorý vám poskytne úplné súkromie pri zachovaní komfortu klasickej izby.

K dispozícii vždy budete mať televíziu, trezor a príslušenstvo na prípravu kávy a čaju. Súčasťou každej izby je aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou, bidetom, fénom a kvalitnou prírodnou kozmetikou. V parných letných dňoch vám bude oporou klimatizácia. Samozrejmosťou je bezplatné pripojenie k WiFi.

  • Izba Standard s výhľadom do parku meria 38 m² a je vybavená manželskou posteľou, písacím stolom a posedením s kreslami.

  • Izba Standard s výhľadom na more je priestrannejšia (44 m²), vybavenie inak zostáva rovnaké ako pri variante s výhľadom do parku.

  • Izba Superior je veľká 46-46 m² a disponuje vlastným balkónom s výhľadom do parku. V izbe nájdete manželskú posteľ, písací stôl a posedenie s kreslami.

  • Apartmá Junior (40 - 46 m²) zahŕňa spaciu zónu s manželskou posteľou a útulnú obývaciu zónu s posedením. Súčasťou apartmánu je balkón s výhľadom do parku.

  • Izba Deluxe poteší veľkým priestorom (46 m²) a balkónom s výhľadom na more. V izbe nechýba manželská posteľ, písací stôl či posedenie s kreslami.

  • Apartmán Signature (62 m²) zahŕňa čiastočne oddelenú spaciu zónu s manželskou posteľou a obývaciu zónu s písacím stolom a kreslami. Z priestranného balkóna s vonkajším posedením si užijete výhľad na more.

  • Apartmán Premium má plochu 49 m², na ktorej nájdete samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s pohovkou a kreslami. K apartmánu patrí veľká terasa s plochou 12 m² s vonkajším posedením a výhľadom na rieku.

  • Apartmán Grand Velebit disponuje naozaj veľkorysou plochou 162 m² a skladá sa z 2 samostatných spální s manželskými posteľami, z ktorých každá má vlastnú kúpeľňu, samostatné toalety, obývacej izby s krbom a pohovkami, jedálenskej zóny a kuchynského kúta. K apartmánu navyše patria rovno 2 balkóny a 2 lodžie s výhľadom na rieku.

  • Domček na strome ponúkne plochu 20 m², terasu veľkú 12 m² s výhľadom na more, manželskú posteľ, písací stôl a posedenie s kreslom.

Na čom si pochutnáte?

Dovolenka bez dobrého jedla zrejme neexistuje! V rezorte to veľmi dobre vedia, a preto svojim hosťom ponúkajú skutočný gastronomický zážitok. Kulinárske zručnosti miestnych kuchárov vychádzajú z chorvátskej tradície a návratu k prírode, preto varia len z tých najlepších miestnych surovín.

V reštaurácii Almaris sa podávajú tradičné jedlá s moderným nádychom. Pochutnajte si na miestnych morských plodoch a rybách ulovených miestnymi rybármi ešte v ten istý deň.

Rozsiahly jedálny lístok zahŕňa aj čerstvé zeleninové šaláty, ktoré sú výbornou voľbou v sparných dňoch, ako aj studené a teplé predjedlá. Okrem špecialít z morských plodov si môžete pochutnať na domácich cestovinách, polievke alebo burgeroch. K jedlu si môžete vychutnať pohár vína, drink, remeselné pivo alebo chladený nealkoholický nápoj podľa vlastného výberu.

Pri bazéne a na súkromnej pláži je k dispozícii moderný bar, kde si môžete vychutnať osviežujúce kokteily, vybrané vína alebo ovocné smoothie. Relaxačná hudba a nádherný výhľad z oboch barov sľubujú dokonalé posedenie s tými, ktorých máte radi.

Kde budete relaxovať?

V rezorte sa nachádza prvotriedne wellness centrum, kde si môžete vychutnať zaslúžený odpočinok. Na terase nájdete vonkajší bazén s nádherným výhľadom na more a pohorie Velebit. Pri bazéne sa môžete nechať zohrievať slnkom na pohodlných ležadlách.

Vo vnútornom bazéne sa môžete bez ohľadu na počasie ponoriť do teplej vody, relaxovať vo vírivke a načerpať nové sily v saune. Kedykoľvek môžete vyjsť aj na vonkajšiu terasu s ležadlami a slnečníkmi. Ak si chcete dopriať dokonalé rozmaznávanie, vychutnajte si masáž alebo niektorú zo špeciálnych procedúr.

Pre tých, ktorí sa nevedia nabažiť kúpania v prírode, ale zároveň chcú mať pohodlie, je tu súkromná hotelová pláž so štýlovým barom.

Niečo naviac

Ak sa chcete počas dovolenky udržiavať v kondícii alebo si len pretiahnuť nohy, využite hotelové fitness centrum so všemožným zariadeniami na kardio a silový tréning. K dispozícii sú aj činky a podložky na jogu.

Veladrion Resort *****

Veladrion Resort *****

Žrnovica bb , Sveti Juraj, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
AUTO ZUBAK – ZAGREB d.o.o. IČ: MBS080460635


+385 53 652 500

info@veladrion.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,2 km

Tipy na výlet

Senj

Senj Tip na výlet

Senj je významné prístavné mesto v Chorvátsku rozprestierajúce sa pod mohutným pohorím Velebit. Uchváti vás nevídaným spojením majestátnych skalných vrcholov, priezračného mora a historických zákutí. Mestečko, ktoré má za sebou takmer tritisíc rokov bohatej histórie, je známe predovšetkým svojím prístavom, z ktorého odplávajú lode na okolité ostrovy, napríklad na Krk alebo Rab.

Pokiaľ sa však rozhodnete v Senji zostať, čaká tu na vás množstvo krásnych zážitkov. Pri prehliadke starobylého mesta nesmiete minúť jeho dominantu, ktorou je pevnosť Nehaj zo 16. storočia týčiaca sa na kopci nad mestom. Keď vás obdivovanie histórie unaví, môžete sa vydať k moru a relaxovať na jednej z kamienkových pláží v malých zátokách s dostatkom súkromia.

Národný park Severný Velebit
Národný park Severný Velebit
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Ostrov Rab
Ostrov Rab