Oddychujte v štýlovom Hoteli Erzsébet *** len pár metrov od populárneho jazera Hévíz, ku ktorému máte vstupenku v cene. Tešte sa tiež na polpenziu a odpočinok vo wellness s vírivkou, infra a fínskou saunou a parou.

O ubytovaní

Hotel Erzsébet *** sa nachádza v slávnom kúpeľnom mestečku Hévíz. Iba pár minút chôdze od hotela nájdete obľúbené termálne kúpele (400 m) so svetovo najväčším biologicky aktívnym termálnym jazerom. V Hévíze ďalej nájdete obľúbené aquarium (200 m), historické centrum s promenádami a populárnymi farmárskymi trhmi. Vydať sa môžete aj do neďalekého Keszthely (5 km) s nádherným kaštieľom Festeticsovcov a niekoľkými zaujímavými múzeami (marcipánu, hračiek či áut Cadillac). Okolo brehov jazera Balaton (6 km) vedie mnoho turistických trás.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard. Izby sú vybavené klimatizáciou, televízorom, telefónom, rádiom, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka výbornú maďarskú kuchyňu i medzinárodné špeciality, rovnako ako ponuku pre vegetariánov. Podávajú sa tu raňajky formou bufetu aj servírované obedy a večere.

Kde budete relaxovať?

Po dlhom dni si oddýchnete v hotelovom wellnes, kde nájdete fínsku aj infra saunu a odpočiváreň. K dispozícii sú aj zážitkové sprchy. Dopriať si môžete aj niektorú z masáží či kozmetických procedúr.

Hotel Erzsébet ***

Hotel Erzsébet ***

Erzsébet királyné útja 13-15. , Hévíz
Maďarsko

+36 83 342 035

reservation@erzsebethotelheviz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie 3 €/noc na parkovisku, 6 €/noc v garáži

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
100 m
Zastávka
0,1 km
Aquapark
40 km